Şahsiyet'in Yeni Sezonunda Hangi İsimler Yer Alacak?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
sahsiyet.jpg

Şahsiyet'in yeni sezonunda hangi isimler yer alacak?

17 Mart 2018 - 18 Haziran 2018 tarihleri arasında puhutv'de yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde yeni sezonu geleceği açıklanan dizinin yeni sezon çekimlerinin bu ay içerisinde başlaması planlanıyor.

Dizinin yeni sezonunda Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu ve İlker Aksum'a Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta eşlik edecek. Final bölümünde ise Nevra Elmas karakteriyle Cansu Dere konuk oyuncu olarak yer alacak.

Şahsiyet, yeni sezonuyla yakında puhutv'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Cansu Dere için sürpriz denilmiş ama sürprizi kalmadı Birsen sayesinde. :A Aslında hikayenin Nevra üstünden devam etmesi daha mantıklı olurdu çünkü Agah ve ailesi bu saatten sonra ne vaat edecek hiçbir fikrim yok. Ama kadro iyi görünüyor özellikle Nergis Öztürk'e sevindim. :Z

• Harika
Reactions: cookies
Neden hala yeni sezonu geliyor mantıklı bir açıklama yapılmadı.

beklentileri yine karşılayacaktır. Bekliyoruz.

Hikayenin Cansu Dere üzerinden devam etmesi gerekirken konuk oyuncu olarak yer alması enteresan bir karar. Mantık hataları olmadan, ilk sezonu aratmayacak bir senaryoyla karşımıza çıkarlar umarım. İlk sezonu çok beğensem de mantık hataları vardı maalesef.

Disney+'ta yayınlanacaktı yeni sezon?

Yılbaşı Gecesi sonrası bir süre Şebnem Bozoklu görmek istemiyordum ama hayırlısı. :A Haluk Bilginer varsa ve senaryo iyiyse gerisi teferruat...

Disney+'ta yayınlanacaktı yeni sezon?

Yılbaşı Gecesi sonrası bir süre Şebnem Bozoklu görmek istemiyordum ama hayırlısı. :A Haluk Bilginer varsa ve senaryo iyiyse gerisi teferruat...
Filmdeki rolü beklentinin altında kalmış. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Tüm kadroyu bir araya toparlayamıyorsan çekmeyeceksin.