'Şahmaran'dan Yeni Sezon Sürprizi! | Netflix Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,037
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
kapak_162732.jpg

2021'in son günlerinde ilk sezon çekimleri tamamlanan 'Şahmaran' dizisi yeni sezon onayını aldı!

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın, yönetmenliğini Umur Turagay'ın, senaristliğini Pınar Bulut'un üstlendiği; başrollerini Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in paylaştığı yapımın yeni sezon onayı aldığı ve yaz aylarında çekimlerine başlanacağı öğrenildi.

Şahmaran, ilk sezon bölümleriyle yakında Netflix Türkiye'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
İlk sezon gelse de önce, izleyici olarak izleyip değerlendirme fırsatı bulsak. Başroller çok iyi, ikiliyi bir sezon daha izlemek güzel olacak orası ayrı. Merakla bekliyoruz. :Z

Yılın ve Netflix'in en kötü işlerinden olacağı için 2. sezon muhtemelen ilki kadar ilgi görmeyecek şimdiden eminim buna. :A

Daha ilki yayınlanmadan ikincisine onay vermek de epey cesur bir hareket olmuş. Artık başlasa da izlesek fazla süründürdüler.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Madem ikinci sezon onayı aldı o zaman bizde ilk sezonu izleyelim artık ya çok merak ediyorumm

Çok güzel bir haber. Teen wolf gibi bir dizi bekliyorum. Encak en son hakan muhafız dizi yayına sürülmeden 2.sezon onayını almıştı. Umarım dizinin kaderi benzemez.

Zannetmiyorum bütçe meselesi olduğunu. Eğer bütçe olsaydı kriterleri 50m2 devam ederdi. :(
Evet o diziyi neden harcadılar onu hiç anlamadım. Flix Patrol da iyi izlendiği çıkıyordu. Ya da kendi aralarında masaya oturup
Merve: “ya abi türk halkı bunu sever”

Ali: “öyle diyorsan 2.sezon siparişini de şimdiden vermek lazım” filan diyorlar heralde
:F

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
daha yayınlanmadan nasıl 2.sezon onayı alınabiliyor?

İsimlere güvenerek tutmaması imkansız diye düşünmüş olmalılar, haksız da sayılmazlar. İkisinin de fan kitlesi ne bulsa izleyecektir. :A