'Şahin Tepesi' Resmen ATV'de!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
15124ecb-a961-4a89-b361-f387a2de7e10-jpeg.62212

Ay Yapım'ın iddialı dizisi Şahin Tepesi'nin kanalı belli oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği; başrollerini Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Murat Aygen, Leyla Tanlar, Mustafa Mert Koç ve Kaan Taşaner'in paylaştığı yapım, Star ile bütçe konusunda anlaşamamasının ardından başlamadan ATV'ye transfer oldu.

Öte yandan ilk kez MIPCOM fuarında görücüye çıkan dizinin yurt dışı dağıtımcılığını da Ay Yapım ve Medyapım'ın kurduğu Madd Entertainment değil, ATV Distribution üstlenecek.

Şahin Tepesi, yakında ATV'de başlıyor!

Herkes bir gün Star tarafından arkasından bıçaklanacaktır. En azından onunla bütçe konusunda anlaşamayan ilk dizi değil. UTC bu sezon başlasa o da ATV veya Show'a geçerdi kesin Allah korudu. :A

Ay bana fenalık geliyor, cuma akşamlarına yeni Medcezir yaratmaya çalışacaklar gibi gibi...

Yazık olacak diziye,hiç ama hiç ATV izleyicisine uygun bir dizi değil

Sezon sonunu bile çıkaramaz atv’de :A Kanalın kitlesine ters bir dizi bence.

Hilal Saral’ın batan tek işi olacak :(

starda yeni bir medcezir etkisi yaratabilirdi atv de anca kırgın böcükler 2 olur :A yazık oldu.ss

Herkes bir gün Star tarafından arkasından bıçaklanacaktır. En azından onunla bütçe konusunda anlaşamayan ilk dizi değil. UTC bu sezon başlasa o da ATV veya Show'a geçerdi kesin Allah korudu. :A

Fazla ön yargılı olmayın ya belli olmaz. Birkaç ay önce ben de TV8'e saydırıp duruyordum ama şimdi birbirimize aşığız. :bhr: :A
Tv8'e aşık olman gibi çelişkili bu iki mesaj :A
Dizi Atv'de izlenir :bhr:
Aşk ve Mavi cumartesiye alınır, bu dizide cuma.
@serhatt @denizz19

Umarım klişe atv dizilerinden olmaz. Umarım öyle olmaz da atv dizilerini dize getirir

Senaristinden oyuncularına çöp kokusu alıyorum bu diziden

Gene klasik bir aşk dizisi ve kadınların bir erkeğe 5 kişi birlikte danaya girer gibi girmesini anlatan bir diziye benziyor.