"Şahin Tepesi" Dizisinin Senaristi Belli Oldu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,510
Puanı
1,060
700x293186_ay_1.jpg

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği Hilal Saral'ın yönetmenliğini yapacağı,başrolünde Zerrin Tekindor'un yer aldığı "Şahin Tepesi" dizisinin senaristi belli oldu.

80'lerin unutulmaz projesi Şahin Tepesi'nin uyarlaması olacak olan diziyi Melek Gençoğlu ve ekibi kaleme alacak.

Esra Dermancıoğlu'nun yanı sıra dizide rol alması için Ebru Özkan'la da görüşüldüğü söyleniyor.

Dilara-pudra-rengi-bluz.jpg

Kaynak: Birsen Altuntaş​

Senarist iyi, ilk isimler iyi. Beni heyecanlandıran genç isimler olacak, genç isimlerden ses gelmedi. Barış umarım bu işte olur...

Ece ile yeni bir dizi yazmalılar eskiden olduğu gibi

Türkiye'nin en asil ve karizmatik oyuncularını topluyorlar bu diziye. İsim de güzel ama Ece ve Melek'i ayırmamak lazım. Beraber daha iyi iş çıkarıyorlar.

Dizinin adı çok karizma. Umarım sonradan değiştirip saçma bir şeye çevirmezler. Adı geçen oyuncular da iyi. Ay Yapım antilere haddini bildirmeye geliyor. :A

Senarist iyi, ilk isimler iyi. Beni heyecanlandıran genç isimler olacak, genç isimlerden ses gelmedi. Barış umarım bu işte olur...

Dizinin ismi güzel. Çok fazla dizi var bu sezon bakalım. :D

Ece ile yeni bir dizi yazmalılar eskiden olduğu gibi

Bu diziyi kanal d ye satsın ay yapım

Türkiye'nin en asil ve karizmatik oyuncularını topluyorlar bu diziye. İsim de güzel ama Ece ve Melek'i ayırmamak lazım. Beraber daha iyi iş çıkarıyorlar.

Dizinin adı çok karizma. Umarım sonradan değiştirip saçma bir şeye çevirmezler. Adı geçen oyuncular da iyi. Ay Yapım antilere haddini bildirmeye geliyor. :A
Aserat _ @Çiğdem- @sokak sanati birbirine sarılmış ağlıyordu:A @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Dosi @MasacRE- @xBUGRAx @MEnes @Billy Kane @ozmoturk @dreamy
DmM4h7eX4AAA2Nv.jpeg

Şahin Tepesi İstanbul'da semt adı olarak kalmayacak şükür :A
Dizinin oyuncuları şahane bu arada. Senaristte iyi. Melek >>>>> Ece :A

Ece - Melek ikilisinden hangisinin daha iyi olduğunu Cesur ve Güzel'de anladım. :D Melek ve Ece birlikte yazarken dizi muazzamdı ne zaman ki Melek ayrıldı dizi tepetaklak oldu. Kesinlikle izleyeceğim diziyi umarım sonradan bırakmaz diziyi.