Şahin Irmak'ın Yeni Partneri Kim Olacak?

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
Tip7PnEPJNZOcValNPM9dBnr.jpg

Bkm'nin Atv için çekeceği 'The King Of Quenns' dizisinin yerli uyarlamasında Şahin Irmak'ın başrolü Ezgi Mola ile paylaşılacağı konuşuluyordu.Ancak Defacto reklamının ardından dizi çekmek istemeyen ve bir süre daha dinlenmek istediğini söyleyen Ezgi Mola projeden ayrıldı.Hakan Algül'ün çekeceği dizide Şahin ırmak için Bkm oyuncularından Büşra Pekin partner olarak düşünüldü ancak Hıyarlı Baba ile Havuçlu Ana espirilerini hatırlatacağı düşünülerek Büşra Pekin fikrinden vazgeçildi.Yönetmen Hakan Algül şu günlerde bir çok oyuncu ile deneme çekimi yapıyor

Büşra Pekin olsaydı harbiden komik olurdu. :D

Ezgi Mola olabilir aslında :)

Ezgi Mola'da, Büşra Pekin'de olmasın bence. Gerçi bu adamın yanına kim gelirse gelsin uyum sağlanmayacağı kesin zaten...

Bence Nurgül ile gayet uyumlu bir çifttiler Esra :)
Ben ortada bir uyum göremedim nedense. Nurgül'ün yanına hiç yakıştıramadım bu adamı nedense. Murat Han o role cuk oturururdu. O olsa daha iyi bir reyting alırdı bence dizi. :)

Bu arada Murat Han'dan da hiç bir ses soluk çıkmıyor. Umarım onu "Fatih" dizisinde güzel bir rolle görürüz.

Ben ortada bir uyum göremedim nedense. Nurgül'ün yanına hiç yakıştıramadım bu adamı nedense. Murat Han o role cuk oturururdu. O olsa daha iyi bir reyting alırdı bence dizi. :)

Bu arada Murat Han'dan da hiç bir ses soluk çıkmıyor. Umarım onu "Fatih" dizisinde güzel bir rolle görürüz.

Ama Murat Han ve Nurgül Yeşilçay zaten "Sensiz Olmaz" dizisinde beraber oynadılar. Orada uyumlu bir çifttiler ama dizinin ömrü kısa sürdü maalesef.

Kendilerine adina hayirli olsun. Ben sahsen Sahin Irmak ile Ezgi Mola'yi yakistiramiyorum :)

Aynen.. Gökçe Bahadır da vardı dizide.. Güven Hokna, Ayten Uncuoğlu.. Ama rakipleri güçlüydü o dönemler..

Çok güçlüde değildi aslında. Bir "Arka Sokaklar" bir "Yer Gök Aşk" vardı. Bana kalırsa dizi Ocak veya Şubat aylarında başlasa en az 7-8 reyting alabilirdi. Gold Film o dönem başlattığı hiç bir dizisinden verim alamadı İffet dışında. Gün Akşam Oldu, Sensiz Olmaz, Zehirli Sarmaşık, Yalancı Bahar...

Çok güçlüde değildi aslında. Bir "Arka Sokaklar" bir "Yer Gök Aşk" vardı. Bana kalırsa dizi Ocak veya Şubat aylarında başlasa en az 7-8 reyting alabilirdi. Gold Film o dönem başlattığı hiç bir dizisinden verim alamadı İffet dışında. Gün Akşam Oldu, Sensiz Olmaz, Zehirli Sarmaşık, Yalancı Bahar...

Al Yazmalım vardı karşısında, Yalancı Bahar..

Ezgi Mola ve Büşra Pekin'de olmamalı kesinlikle. Zaten Şahin Irmak'da yetersiz bir faktör. Diziye kaliteli oyuncuların daha çok gelmesi lazım yoksa ATV'ye yine yazık olacak cidden :)