Kurtulmaya çalışmıyorum kurtulmaya çalışacağım bir durum yok çünkü.Heee ondan hakkında söylediklerimden kurtulmaya çalışıyon
Kurtulmaya çalışmıyorum kurtulmaya çalışacağım bir durum yok çünkü.Heee ondan hakkında söylediklerimden kurtulmaya çalışıyon
Evet izledim ama bu hafta biraz parça parça izleyebildiğim için bölüme çok adapte olamadım. Çarşamba acısını çıkarırımŞebnem'in kızı Ece, avukat işini Şebnem'e ilerleryen bölümlerde fısıldar.
Melisa, Şebnem'in hayal aleminin üzerine gider.
Camgöz'de artık Şebnemin karanlık tarafına doğru yol alır.İyi seyirler..
@Dosi izleyebildin mi ?
Evet.Sumru Yavrucuk karı-koca bir çifte evde hizmetçi olmanız şartıyla kalabilirsiniz dedi haberönü tekrarında gördüm onlar kim oluyor şebnemin anne babası mı?
Vay be bende de hala bi şeyler var, teşekkür ederim
Etrafımız yılanlarla çevrili olunca malum.
Kurtulmaya çalışmıyorum kurtulmaya çalışacağım bir durum yok çünkü.
Evet izledim ama bu hafta biraz parça parça izleyebildiğim için bölüme çok adapte olamadım. Çarşamba acısını çıkarırım
Şahane Hayatım 15. Bölüm Yeni Sahne | ''Benim Size Bir Sürprizim Var Ayso''
Şahane Hayatım 15. Bölüm 2. Yeni Sahne | ''Sen Niye Sevmedin Beni Ya?''
Sumru Yavrucuk karı-koca bir çifte evde hizmetçi olmanız şartıyla kalabilirsiniz dedi haberönü tekrarında gördüm onlar kim oluyor şebnemin anne babası mı?
Etrafta kendi türünü görünce serhat atapa geçmişEtrafımız yılanlarla çevrili olunca malum.
Parayı aman sevdiğim adamı kimselere bırakmam.Etrafta kendi türünü görünce serhat atapa geçmiş@Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @batuhankaralar @Angelica @Zeyno
Tam buraya atmaya geliyordum ki, atmışsın. Avukat yakalandı sanırım.Şahane Hayatım 16. Bölüm Yeni Sahne | "En Başından Anlatacaksın!"
Şahane Hayatım 16. Bölüm 2. Yeni Sahne | ''Ne Bunlar Bil Bakalım?''
Şebo reyiz Ayso'ya anlamlı bir hediye veriyor🌷
Avukat bence kendini affettirmek için Ayso'yu içeri atacakTam buraya atmaya geliyordum ki, atmışsın. Avukat yakalandı sanırım.
Heyatım yıllardır beklediğin behlülünü bulmuşsun diye duydumKurtulmaya çalışmıyorum kurtulmaya çalışacağım bir durum yok çünkü.
Çerezlik bu.Heyatım yıllardır beklediğin behlülünü bulmuşsun diye duydum
antep fıstığı mı badem mi leblebi mi buÇerezlik bu.
Antep.antep fıstığı mı badem mi leblebi mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?