NOW Şahane Hayatım - Dizi Yorumları

Mesut, acil ailenin başına geçmen lazım. Önemli meseleler var tatlım. Yeter sana bu kadar poliscilik. Hadi yavrum evine dön.

Selo ölürse o zaman Şebnem rahat bir nefes alabilir
başka türlüsü olmazdı, ama tabi ceset bulunmaz açık kapı olabilir ileriki bölümlerde.
Onurla gitmemiş.
Camgöze sarılıyor. Selo hala oyunda.
Ama belki bu bölüm ölür

Reactions: Dosi
Niyazinin lakapları çok iyi
Onurda mavi gözdü galiba
Evet öyle olması lazım. Camgöz ile sezon finalinde dünya evine girecek Şebo. Da çocuklar işte kabul edecek mi Mesut'u onu bilmiyorum. Onur kötü mü iyi mi yoksa ana doldurusuna mı geliyor da böyle onu çözemedim. Ama Melissaa olayları yüzünden kötü adam 1 adım önde.

Çocuklar camgözü seviyor. Anneleri için kabullenir. Sonuçta babaları çoktan birini bulup hamile bıraktı. Yalnız objektif olalım bizim Şeboda iyi biri değil

Çocuklar camgözü seviyor. Anneleri için kabullenir. Sonuçta babaları çoktan birini bulup hamile bıraktı. Yalnız objektif olalım bizim Şeboda iyi biri değil
Eeee şimdi şöyle düşünmek lazım. Evden kovdu, boşanma davası açtı. Son bölüme kadar herhangi bir fotoğrafı cam göz ile yok. Ayrıca Melissa'nın sevgilisiydi. Hee bir de küçük not; Eskiden beri Şebo Mesut'a yanık. O inkar etmeye devam etsin.

sumru yavrucuk ve serkan keskin icin izlemeye baslamistim, , ,
ilk 2 bolumu izlemistim... yazilim olarak bold tutarsizliklar dolayisiyla devam etmedim.

diger yandan belirtmeden olmaz -
izledigim 2 bolum genelindeki oyunculuk performanslarini begenmistim.
ozellikle niyazi rolunde serkan keskin yuzde tebessum ettirdi hayal sahneleri baglaminda.

iyi seyirler.

Reactions: Hobbit
Bekleriz.. İlk 8 bölümde kopukluklar vardı. Ama dizi potansiyeline doğru ilerliyor artık her hafta.

Reactions: Dante
Şebnem'in kızı Ece, avukat işini Şebnem'e ilerleryen bölümlerde fısıldar.
Melisa, Şebnem'in hayal aleminin üzerine gider.
Camgöz'de artık Şebnemin karanlık tarafına doğru yol alır.
İyi seyirler..

@Dosi izleyebildin mi ?

Şahane Hayatım 12. Bölüm 2. Ön İzleme | "Adam Bana Aşık Diyorum"​

13. BÖLÜM FRAGMANLARI

Genç sevgilinin suyu çıkarılmış
bari oğlu yaşında biri olsaydı. Torunu olacak bir sevgili getirilmiş

Bu arada sevmiyorum bu oyuncuyu…

Kısa sürer rolü, bu bir teselli

Aaaa aynı Bnm hayatım
@Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @Angelica @Zeyno @Carpe Diem