Selo ölürse o zaman Şebnem rahat bir nefes alabilir
Onurla gitmemiş.Selo ölürse o zaman Şebnem rahat bir nefes alabilirbaşka türlüsü olmazdı, ama tabi ceset bulunmaz açık kapı olabilir ileriki bölümlerde.
Niyazinin lakapları çok iyiOnurla gitmemiş.Camgöze sarılıyor. Selo hala oyunda.Ama belki bu bölüm ölür
Evet öyle olması lazım. Camgöz ile sezon finalinde dünya evine girecek Şebo. Da çocuklar işte kabul edecek mi Mesut'u onu bilmiyorum. Onur kötü mü iyi mi yoksa ana doldurusuna mı geliyor da böyle onu çözemedim. Ama Melissaa olayları yüzünden kötü adam 1 adım önde.Niyazinin lakapları çok iyiOnurda mavi gözdü galiba
Çocuklar camgözü seviyor. Anneleri için kabullenir. Sonuçta babaları çoktan birini bulup hamile bıraktı. Yalnız objektif olalım bizim Şeboda iyi biri değilEvet öyle olması lazım. Camgöz ile sezon finalinde dünya evine girecek Şebo. Da çocuklar işte kabul edecek mi Mesut'u onu bilmiyorum. Onur kötü mü iyi mi yoksa ana doldurusuna mı geliyor da böyle onu çözemedim. Ama Melissaa olayları yüzünden kötü adam 1 adım önde.
Eeee şimdi şöyle düşünmek lazım. Evden kovdu, boşanma davası açtı. Son bölüme kadar herhangi bir fotoğrafı cam göz ile yok. Ayrıca Melissa'nın sevgilisiydi. Hee bir de küçük not; Eskiden beri Şebo Mesut'a yanık. O inkar etmeye devam etsin.Çocuklar camgözü seviyor. Anneleri için kabullenir. Sonuçta babaları çoktan birini bulup hamile bıraktı. Yalnız objektif olalım bizim Şeboda iyi biri değil
Genç sevgilinin suyu çıkarılmış
Genç sevgilinin suyu çıkarılmışbari oğlu yaşında biri olsaydı. Torunu olacak bir sevgili getirilmiş
Bu arada sevmiyorum bu oyuncuyu…
Kısa sürer rolü, bu bir teselli
Kalp kalbe karşı. Ahahaha.Bu parlağı sevemedim bir şekilde ama bakalım burada ne yapacak ? Şebo is coming geliyor
Boyu boyuma.Hep beklediğin big boy galiba
Bekleriz.. İlk 8 bölümde kopukluklar vardı. Ama dizi potansiyeline doğru ilerliyor artık her hafta.sumru yavrucuk ve serkan keskin icin izlemeye baslamistim, , ,
ilk 2 bolumu izlemistim... yazilim olarak bold tutarsizliklar dolayisiyla devam etmedim.
diger yandan belirtmeden olmaz -
izledigim 2 bolum genelindeki oyunculuk performanslarini begenmistim.
ozellikle niyazi rolunde serkan keskin yuzde tebessum ettirdi hayal sahneleri baglaminda.
iyi seyirler.
Şahane Hayatım 12. Bölüm 2. Ön İzleme | "Adam Bana Aşık Diyorum"
13. BÖLÜM FRAGMANLARI
Genç sevgilinin suyu çıkarılmışbari oğlu yaşında biri olsaydı. Torunu olacak bir sevgili getirilmiş
Bu arada sevmiyorum bu oyuncuyu…
Kısa sürer rolü, bu bir teselli
Boyu boyuma.
sumru yavrucuk ve serkan keskin icin izlemeye baslamistim, , ,
ilk 2 bolumu izlemistim... yazilim olarak bold tutarsizliklar dolayisiyla devam etmedim.
diger yandan belirtmeden olmaz -
izledigim 2 bolum genelindeki oyunculuk performanslarini begenmistim.
ozellikle niyazi rolunde serkan keskin yuzde tebessum ettirdi hayal sahneleri baglaminda.
iyi seyirler.
Aaaa aynı Bnm hayatımŞebnem'in kızı Ece, avukat işini Şebnem'e ilerleryen bölümlerde fısıldar.
Melisa, Şebnem'in hayal aleminin üzerine gider.
Camgöz'de artık Şebnemin karanlık tarafına doğru yol alır.İyi seyirler..
@Dosi izleyebildin mi ?
Bunlar sende eğreti durur ayol eline yüzüne bulaştırırsın.
Heee ondan hakkında söylediklerimden kurtulmaya çalışıyonBunlar sende eğreti durur ayol eline yüzüne bulaştırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?