Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz Tartışması Büyüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,695
Puanı
1,061
Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz kavgası büyümeye devam ediyor. Yılmaz'ın son filmi Pek Yakında'nın ilk 3 gün izlenme rakamı Recep İvedik 4'ün altında kalınca Gökbakar, Yılmaz'a sert bir şekilde çıkıştı.

İlk 3 günde yaklaşık 400 bin kişi tarafından izlenen ve 4 milyon 820 liralık hasılat elde eden filmin yönetmeni, senaristi ve başrol oyuncusu Yılmaz'ı hedef alarak Güzide Kasacı'nın "Çalıkuşu" isimli şarkısını paylaşarak altına şunları yazdı:
"Bazen yaptığın ve canlandırdığın yüzlerce karakter arasından bir tanesi efsane olur. Milyonlarca fanatiği, hastası, seveni olur. O kadar büyük bir ilgi duyulur ki sinemaya girdiği hafta sonu uzuuun kuyruklar olur, kapı pencere kırılır. 1.7 milyona yakın seyirci 3 günde (cuma, c.tesi, pazar) filmini izleyiverir. Sana rekor üstüne rekor kırdırır. 7.5 m seyirci, seni zirveye taşır. Tabii hangi başarı cezasız veya belasız kalmış ki? Başlarlar sana sataşmaya, keyfini kaçırmaya çalışırlar, yapılan işi aşağılamaya çalışırlar, oynadığın tiplemeyi sana karşı kullanarak aşağılamaya çalışırlar, zeka seviyeni tartışmaya açarlar, sadece oynadığın bir tiplemeyle senin entellektüel durumunu değerlendirirler, kalite seviyeni kafalarınca belirlerler, küfürbazlıkla, bayağı ve ucuz espriler yapmakla suçlarlar. Bunları duymazsın, cevap vermez geçer, kendini sevenlerine emanet eder yürürsün, bu sefer senin sevenlerine oynarlar. Seni şımarık, sonradan görme, paranın bozduğu, bir tarafı havalanmış gibi göstermeye calışırlar. Zor yani anlayacağınız.. İşte yıllardır sizlerin varlığı, sevgisi ve desteği sayesinde bütün bu dikenlere basmadan yürüyorum. Tek amacım var, tek. Gülmek, güldürmek. Sizler istediğiniz sürece de devam edeceğim. Zor ama değer... Sevgilerimle..."
Yılmaz da ona yine sosyal medyada paylaştığı bir şarkıyla karşılık verdi. Özdemir Erdoğan'ın "Paranın Ne Önemi Var, Mühim Olan İnsanlık" şarkısın paylaştı ve altına "Dinleyelim, öğrenelim" yazdı. Gökbakar'ın bu sözleri sosyal medyada da büyük tepki gördü ve komedyen için birçok olumsuz mesaj paylaşıldı. Bu tartışmanın daha ne kadar büyüyeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

141292252031777.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
@ aserat54 sonunda konu actin :)

Aa bunlar ndn kavga ediyolarki kanki falan olmalari gerekiyordu 😱

@ aserat54 sonunda konu actin :)

Aa bunlar ndn kavga ediyolarki kanki falan olmalari gerekiyordu 😱
17 konu açtım bir haftada, ikisi zaten senaryo ile ilgili. Kaldı 15. Hiçbirini okumadın mı? :)

Şahan'dan da nefret ediyorum. Filmlerinden de, kendisinden de. Bir de "komedyen" diyorlar ya, sinir oluyorum. Pek Yakında gibi harika bir film, bir de Recep İvedik isimli gerzekçe bir yapım... Hangisi daha iyi, sen söyle...

17 konu açtım bir haftada, ikisi zaten senaryo ile ilgili. Kaldı 15. Hiçbirini okumadın mı? :)

Şahan'dan da nefret ediyorum. Filmlerinden de, kendisinden de. Bir de "komedyen" diyorlar ya, sinir oluyorum. Pek Yakında gibi harika bir film, bir de Recep İvedik isimli gerzekçe bir yapım... Hangisi daha iyi, sen söyle...

Hepsini okudum aa ben unutmusum o konulari 😱 :)

şahan ı sevmiyorum kendisini birşey zannediyor işin kötüsü kendisini sanatçı falan zannedip cem yılmaz la falan mukayaese edip ondan daha iyi olduğunu düşünüyor oluşturduğu karekter bence şahan a çok uzak değil zaten kendiside çok sevmiş olacak ki başka projelere yönelmeyi bile düşünemiyor

Şahan Gökbakar ayıp etmiş bence. Böyle birbirlerini kıskanmalar hiç doğru değil.

Şahan kendisini kılıktan kılığa sokarak güldürmeye çalışıyor insanları tamam cem yılmazın son filmini sevmedim ama böyle yorumlar yapması bence çekememesinden dolayı diye düşünüyorum...
Ayrıca benim favorim ata demirer:D

Neresi çirkin ya aşırı taraflı bir başlık. Şahan hemen hemen hic cem yılmaz gönderme yapmamış sadece başarısını anlatmış. Cem yılmaz madem gönderme yapacak daha zekice bir şey koyabilirdi
Bir de şahan kıskanıyor deniyor mu bazı arkadaşlar ))) yahu biri 400bin diğeri ayni surede1.5milyon kim kimi kıskanması lazim)))

Bence o kadar büyük bir şey yok ortada insanlar biraz abartmayı seviyor. Yoksa şahanın yazısı kendi filmiyle ilgili evet biraz yakınma var ama çok değil.

Neresi çirkin ya aşırı taraflı bir başlık. Şahan hemen hemen hic cem yılmaz gönderme yapmamış sadece başarısını anlatmış. Cem yılmaz madem gönderme yapacak daha zekice bir şey koyabilirdi
Bir de şahan kıskanıyor deniyor mu bazı arkadaşlar ))) yahu biri 400bin diğeri ayni surede1.5milyon kim kimi kıskanması lazim)))
Kaba mizahı ve Şahan'ı seviyorsan bilemem, ama Cem kesinlikle Şahan'ı kıskanacak bir seviyeye gelmedi...

Kaba mizahı ve Şahan'ı seviyorsan bilemem, ama Cem kesinlikle Şahan'ı kıskanacak bir seviyeye gelmedi...
Sen olayı niye bu kadar kişisel bakiyon. Beni herkes bu forumda recep ivediği sevmediğimi ve bilmediğimi herkes bilir. Ama sahanın bu sözlerinde bir şey yok. Ayrıca cem bu filimin galasında 7.5 milyonu geçebileceğine yakin seyler söyledi)) demek ki kıskanıyor birileri)))

Eğer bir kazancı c-varsa maddi manevi gönderme yapmak yerinde olur ve gurur duymasıda.:D Bende çok argo bir şey görmedim yani çirkin olan bir şey.:D

Şahan kendisini sevmememiz için elinden geleni yapıyor. Her ne kadar bunu söylemekten gurur duymasam da Recep İvedik'i seviyorum ama Şahan'ın böyle açıklamaları gerçekten yersiz ve kendini antipatikleştiriyor. Gişede geçebilir Cem Yılmaz'ı ama mühim olan kaliteli işlerle Cem Yılmaz'ın yaptığı gişeyi yapabilmek. :):)