Şahan Gökbakar Duyurdu: 'Recep İvedik 7' Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,952
Reaksiyon puanı
63,464
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


Toplam 30 milyondan fazla izleyiciyle son dönemin en popüler film serilerinden biri olan Recep İvedik'in yeni filmi geliyor.

2008, 2009 ve 2010'da vizyona giren ilk 3 filmin ardından 2014'teki 4. filmi ve 2017'deki 5. filmiyle (tüm zamanların en çok izlenen filmi) 7 milyondan fazla izleyiciye ulaşan, 2019'da gösterilen 6. halkasıyla eski performansının uzağında kalan serinin 7. filmi için hazırlıklar başladı. Yapımcılığını yine Çamaşırhane Film'in üstleneceği projenin detayları ise şimdilik belli değil.

 
Reactions: cookies
Disney için çekecektir muhtemelen. Sinemalarda artık eski performansını sergileyemez zira.
 
Recep İvedik'in ilk dört serisi oldukça eğlenceliydi lakin 5 ve 6. filmini o kadar sevdiğimi söyleyemem. Umarım ilk dört filmin ayarında bir film olur, detayları bekliyoruz. 2023 ilk aylarında vizyona girer herhalde.
 
Disney için çekecektir muhtemelen. Sinemalarda artık eski performansını sergileyemez zira.
Sinemalarda olmaması imkansız çünkü orada ulaştığı seyirciye platformda ulaşamaz. Bergen salonlara can suyu oldu ama onun vadesi dolunca başka filmlere de ihtiyaç olacak ve maalesef Recep İvedik de bu konuda salonları pişman etmeyecek işlerden biri.
 
Reactions: Cervantes
Son filminde havası sönüp ilk defa kendi rekorunu kıramamıştı. Bu hızla bergene de rekoru kaptıracak. Bakalım bu filmi ne kadar izlenecek.
 
Bu arada videoyu yeni izledim, dikkat çekici bir duyuru olmuş. Aklıma geldi de acaba zaman yolculuğu mu yapsa? Komik olmaz mı? Mesela geçmişe bir döneme gitse, orada epey güldürür. Ya da geleceğe gitse? Gelecek o kadar olmaz belki ama geçmişte bir döneme gitmesi falan eğlenceli olabilir. Daha farklı bir film olsun.
 
Yolsuz kaldıysa demek ki.
 
Güzel fikir ancak şahanın bir açıklaması aklımda uzak doğu konsepti olacak demişti. Ancak bu film de öyle mi olur emin değilim. Zaman yolculuğu yapıp o dönemde ki insanlara adapte olmaya çalışsa daha zevkli olur ama bence
 
Reactions: Yiğitt
Celal ile Ceren 2 içinde hazırlık yapıyormuş sanırım. Şubat 2023 diye bir şey gördüm.
 
Recep İvedik'i direkt diziye dönüştürse daha rahat eder.
 
Keşke senaryosunu yine Serkan Altuniğne ile birlikte yazsalar. İlk 3 filmden sonrası çok bozdu eski tadı vermiyor