Şahan Gökbakar, Disney+ İle mi Anlaştı?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,549
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
sahan-gokbakar-dan-faiz-tepkisi-biz-bu-dunyada-14604747_56_osd.jpg

Şahan Gökbakar, Disney+ ile mi anlaştı?

Sinemada rekorlar kıran 'Recep İvedik' serisinin başrol oyuncusu Şahan Gökbakar'ın, yakında ülkemize girecek Disney+ ile Recep İvedik'in yeni maceraları için anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.

Öte yandan, platformun aralarında Hande Erçel ve Halit Ergenç'in de olduğu ünlü isimler ile dizi yapmak istediği konuşuluyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Koskoca Disney'in platformu Türkiye'ye Recep İvedik'le mi girecek gerçekçi gelmedi. :A Son filmi öncekilerden daha düşük gişe yapmıştı ama sinemalardan hemen vazgeçmez bence.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Dijital platformlar bir bizim ülkemize gelince saçmalıyor. Başka ülkelerden ne projeler çıkarken bizde olan görüşmelere bak. Koskoca Disney, Recep İvedik serisi için anlaşma sağlamak üzere. :(

• Güldürdün
Reactions: cookies
Gökbakar kardeşlerin gen adlı bir filmi vardır 2000 lerin başlarında. Recep olayı çıkınca unutuldu gerçi ama ne kadar uyarlama olsa da dönemine göre iyi bir işti. O minvalde bir dizi yapılsa süper olur.
------

Recep ivediğin yapılacağını sanmıyorum dijitale. Yapılsa bile onu izleyen kitle disneye üye olmaz zaten

Koskoca Disney'in platformu Türkiye'ye Recep İvedik'le mi girecek gerçekçi gelmedi. :A Son filmi öncekilerden daha düşük gişe yapmıştı ama sinemalardan hemen vazgeçmez bence.
Eda ecenin internet dizisi de burda olcak büyük iht :A
------

Dijital platformlar bir bizim ülkemize gelince saçmalıyor. Başka ülkelerden ne projeler çıkarken bizde olan görüşmelere bak. Koskoca Disney, Recep İvedik serisi için anlaşma sağlamak üzere. :(
Foxla aynı kişiler yönetiyordu sanırım :A

Sen gel koskoca Disney başka kişiler kalmamış gibi Şahan'la çalış, Reçel'le çalış. :F Umarım Halit Ergenç ve Reçel aynı dizide olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Şahanı ve İvedik hiç sevmem.
İlgimi çekmedi Ömerim.
Ama Diğer iki isim iyi isimler.

Disney in kendi orijinal yapımlarını daha çok seviyorum. (Halende büyümediğim için 🤗🤗)

Geçenlerde yaşlı bir kurtun dediği sözü hatırlattın.. yaşlandıkca küçülüyoruz. Doğru gibi. :D

• Harika
Reactions: The_Erinch
Aslında insanın içindeki yaşattığı ile ilgili... Kimisi 20 sinde 70 hisseder.. Kimiside tam tersi...
Ben içimdeki çocuğu bırakmamaya çalışıyorum... 😍

Aslında hepimiz belirli bir yaştan sonra bir yaşta takılıyoruz, öyle hissediyoruz. Sadece görünüşümüz değişiyor. Hayat, dışımızı yıpratıyor..

• Üzücü
Reactions: The_Erinch