Yarın eve geç geleceğim. Akşam da meşgulümCuma'ya kalır yani :😱
Saol :
Asıl yorum şimdi geliyor.
Konu ile başlığı bir yere bağlayamadım. Harbiden ben ne hediyesi veriyorum ki?@Almila'ya hediye vermişim, ne hediyesiyse artık.Peh, ne yaşlıymışım öyle, kızım da varmış bak hele. @Yakamoz-Asi sulanma kızıma.
Adamımı öldürmüşsün çokta tınistracted:
Bencede o kadar yaşlı olmaman gerekirdi
Asıl yorum şimdi geliyor.
Konu ile başlığı bir yere bağlayamadım. Harbiden ben ne hediyesi veriyorum ki?@Almila'ya hediye vermişim, ne hediyesiyse artık.Peh, ne yaşlıymışım öyle, kızım da varmış bak hele. @Yakamoz-Asi sulanma kızıma.
Sulanmayi biraktimYakinda ikimizde cöplüge atiliriz
Hâlâ @XanTier'in şakasının etkisinde mi kaldın? Gerçi yapmaması lazımdı. Sonuçta sen ondan büyüksün. Abisi sayılırsın bir bakıma.
Takma bosver. Olan oldu. Mevzu kapandi, yakinda dizidede kapanirsa herkes rahatlar 😉
Bak, hâlâ etkisinde kalmışsın. İçinde çocuk var hâlâ sanırım. Sonuçta niye böyle davranasın ki diğer türlü?
Etkisinde kalmadim. Sinirlerim iyi degil bu aralar özel hayatimda, onunda etkisi var. Bak, malum kisiler sebebiyle ceza bile yedik bugün
İnce işlerde falan sıkıntı oldu herhalde. Ondan böylesin. Her neyse çok fazla detaya inmeyeyim.
Aynen, girmeyelim
Herkese dizisinde basarilar, diyecek baska birsey yok
O olayın hiç olmadığını varsay geç. Böyle şeyler için üzmeye, üzülmeye hiç gerek yok.
"Olan olur, biten biter, hayat devam eder"Eylem'in sözleriyle sana cevap vereyim, sen anla artik
Eylem'in o güzel şarkısı, senin sözlerine iyi bir tercüman oldu.
XanTier'in konusu artik bu hafta'nin en cok cevaplananlarina girer kesin
Yakamoz aga moralin bozuk belli bazılarının tahriklerine gelme
Aga seni ben kurtaracam xantier ipucu verdiYakamoz aga moralin bozuk belli bazılarının tahriklerine gelme
- - - Ekleme - - -
Almila bana bişey yapamazsınız baba bi şekilde kurtulur öyle değil mi xantier
Senle @çocuklarduymasın ı diziye katacam ama bi türlü rol bulamadım
Aslında aklımda çok süper bi fikir var da tam emin değilim.
- - - Ekleme - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?