Şah Mat | 19. Bölüm

Şah Mat 19. Bölüm

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061

19. Bölüm

[TABLE="class: cms_table_cms_table_outer_border, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]1-13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]----> ÖZET <----
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]34rcp44, kazadan sonra arabadan çıktı.
Arslan Bey'i Amerika'ya, Profesör101'in yanıan götürmek isteyn yatutarsa Arslan Bey'i bayılttıktan sonra 34rcp44'ü gördü ve Fks14'ü çağırdı.
Fks14 ve yatutarsa, Arslan Bey ve 34rcp44'ü uçağa bindirdi ve onları bağladılar.
Uçuş sırasında 34rcp44, ellerini çözdü ve Profesör 101'in biyografisini okumaya başladı:
"Lakabı Profesör 101. Asıl adı Metin Gezen. 3 Ekim 1977 doğumlu, 55 yaşında."
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Türkiye'den Amerika'ya Uçmakta Olan Profesör 101'in Özel Uçağı;
"Lakabı Profesör 101. Asıl adı Metin Gezen. 3 Ekim 1977 doğumlu, 55 yaşında."

34rcp44: (Gülümseyerek) Hmm. Demek yarın doğum günün ha?

Okumaya devam etti:
"
Malatya'da doğdu. 5 yaşındayken Ankara'ya taşındılar. 1996 yılında girdiği ÖSS'de ÖDTÜ'de yeni açılan 'Moleküler ve
Biyoloji ve Genetik' bölümünü kazandı. Mezun olduktan sonra 2002 yılında Türkiye'de iş bulamayacağıbu düşündüğü için Amerika'ya gitti. Özel bir şirkette çalışmaya başladı. Ta ki 2004'teki şirketin yaptığı bir anlaşmaya kadar. CIA Ajanları şirketten birisini isterler. Patron da onlara Metin Gezen'i verdi. Metin Gezen, man-ı diğer Profesör 101, 11 Eylül 2001'de iki ikiz kule saldırısında kulelere çarpacak olan pilotların uyuşturulduğu ilacı üreten CIA'in Türkiye'deki olaylarla ilgli kolunda çalışan Profesör Edward Thomson'ın yerine geçirilmek üzere göreve alındı.

Yaklaşık 2 yıl sonra, ilk önemli görev için çalıştı. Mustafa Yücel Özbilgin'in katili Alparslan Aslan'a Profesör Edward'ın karışımına benzer bir karışımı verdi. Yani Profesör 101, Ergenekon'a destek çıktı. Baş örtüsü ile ilgili aldığı bir kara sebeiyle Hakim Mustafa Yücel Özbilgin 17 Mayıs 2006'da Alparslan Arslan tarafından öldürüldü.

Türkiye eksenli çalışmak üzere için o karışımın benzerini kendisi üretti. 31 Ocak 2007'de o karışım Hırant Dink'in katili Ogün Samast üzerinde kullanıldı.

Bundan iki yıl sonra, farklı bir karışım üretti. O karışımın etkisi ise verildikten 2 saat sonra ortaya çıkması ve insanın yavaş yavaş ölmesi. 25 Mart 2009'da Muhsin Yazıcıoğlu'nun bineceği helikopterin pilotuna bu karışım gizlice verildi. Aynı zamanda helikopterde de bazı teknik oynamalar yapılarak helikopterin düşmesi garantilendi.

2017 yılında Abdi İpekçi suikastini gerçekleştiren yakın dostu Mehmet Ali Ağca'nın cenazesine katıldı. Cenaze sırasında suikaste uğradı. Bir mermi sol omzuna, öteki ise sol diz kapağına geldi. Yapılan müdahele sonucu iki mermi de çıkartıldı. Ancak dizine gelen mermi sinirlere zarar verdiği için sol bacağı dizinden kesildi. O günden beridir protez bacak kullanıyor. Ancak bunu olabildiğince saklamıştır. Ve Türkiye'ye yerleşmiştir.

2021'de Türkiye genelinde büyük bir yıkıma neden olan, yaklaşık 11 milyon kişinin öldüğü ve ülkeyi şu anki haline getiren 9,9 şiddetindeki depremden sonra Ankara'yı terkedip Amerika'ya döndü. Oraya döndükten sonra CIA ile bağlarını iyice incelti ve kendi imparatorluğunu kurmak için ilk adımı attı. 2022'de Amerika'daki dev büyüklükteki laboratuvarını yaptırdı ve orada bütün işlerini halletti. Laboratuvarın inşası 101 günde tamamlandığı için adını Profesör 101 yaptı.

2030'da Ankara'da yer altına laboratuvar yaptırtmaya başladı. Laboratuvarın yeri bilinmiyor ancak hala bitmedi. Yapımı bitince Profesör 101 oraya taşına...
"

O sırada yatutarsa bir kızla dans ederek içeri daldı. İçeri girince Arslan Bey ve 34rcp44'ü gören kız çığlık attı ve o sesle Arslan Bey uyandı.

yatutarsa: N'oluyo lan burda?
34rcp44: Atla eşek dans edecek dediler. Ben de alkışlamak için ellerimi çözdüm.

yatutarsa 34rcp44'ün üzerine yürüdü ama 34rcp44 karnına vurdu. yatutarsa biraz eğilince 34rcp44 kolunu ensesine doladı ve diziyle karnına vurmaya başladı. En sonunda kafasını tutup diziyle kafasına vurdu ve yatutarsa bayıldı. Sesleri duyan kızlar oraya geldi ama Fks14 yüksek sesle film izlediği için ne gördü, ne de duydu. 34rcp44 yürmeye başladı.

34rcp44: (kapının önünde onu izleyen kızlara) Çekilin.

Kızlar çekildikten sonra oradan çıktı ve Fks14'ü gördü. Arkası dönük ve kulağında kulaklıkla orada oturuyordu. Uçağın kapısının yanında duran paraşütü gördü. Cam kapağı açtı, paraşütü aldı ve sırtına giydi. Elini acil çıkış koluna götürdü ama durdu. Önce bir ip bulup kapının karşısındaki uçağın duvarında bağlayacak bir yer buldu. Çünkü kapı açıldığında içerdeki her şeyi dışarı çekecekti. Kendini bağlamadan önce gidip yatutarsanın silahını aldı ve Arslan Bey'in yanına gitti.

34rcp44: Arslan Bey. Bizi bir kere sattın. Sonra inandırdın. Bi daha sattın. Ama ben ne yapıcam? Seni kurtarıcam.

Arslan Bey başını salladı.

34rcp44: Seni kurtarıcam Profesör 101'den. Ama sadece ondan da değil. Seni hayattan da kurtarıcam. Hayatın acısından, zorluklarından, stresinden.

34rcp44, silaha susturucuyu taktı
ve Arslan Bey'in kafasına sıktı. Ardından kızlara;

34rcp44: Bağırmayın! Geçin şöyle. Geçin!

34rcp44, yatutarsa'yı baygın şekilde, Arslan Bey'i ölü şekilde, kızları da öylece içeride bırakıp kapıyı kapattı. Daha önceden bağladığı ipin acıtmaması için beline kalın bir şey koyup ipi kolayca çözülebilecek şekilde bağladı.Derin bir nefes alıp "Haydi Bismillah" diyerek acil çıkış kolunu çekti. Çekmesiyle kendini dışarı çeken büyük bir hava akımı oluştu. Fks14 birden yerinden fırladı ve kapıya doğru sürüklendi. Ama tutnacak bir yer buldu. Bir süre geçince, basınç hemen hemen dengelendikten sonra 34rcp44, beline bağladığı ipi çözdü ve aşağı düşmeye başladı. Paraşütü açtı. Birkaç dakika sonra bir evin çatısına indi.

34rcp44'ün Evi:
xemrexx 34rcp44'ün evinin kapısını çalar. Kapıyı Zeynep açar.

Zeynep: (Gülümseyerek) Hoşgeldin aşkım.
xemrexxx: Hoşbuldum aşkım.
Zeynep: Gel içeri.

xemrexxx içeri girer.

Hastane:
34rcp44'ün arabayla ezdiği cookies'i, sabah olduktan sonra birileri buldu. cookies hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlattı.

34rcp44'ün Evi:
xemrexxx içeri girdi. Ama onu içeride bekleyen birisi vardı. Kel bir adam, koltukta bacak bacak üstüne atmış şekilde ve elindeki elmayı soyarak oturuyordu. O kişi Profesör 101'dir.

xemrexxx: (Şaşkınlıkla) Sen kimsin?
Kel Adam: Ben, patronun Almila'yı Amerika'ya çağıran...
xemrexxx: (Sözünü keser.) Profesör 101?

Profesör 101 başını yukarı aşağı sallar.
Yönetmen
XanTier

[TABLE="width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Uçakta Kalan yatutarsa ve Fks14 Kurtulacak Mı?
34rcp44 Nereye İniş Yaptı?
Zeynep-xemrexxx İlişkisini 34rcp44 öğrenecek mi?
Profesör 101 ile Zeynep'in İlişkisi Ne?
Profesör Ne Zaman ve Ne İçin İstanbul'a Geldi?
Profesör 101 xemrexxx'ten Ne İstiyor?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yapımcı - Senaryo

XanTier

Cast
34rcp44
Profesör 101
Almila
Forumdash
Arslan Bey
yatutarsa
Fks14
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
takas
batuhankaralar
Onur_35
cookies
Cem
Zeynep

şu sorunu halledeyim okuyacam puanım belli zaten bu kadar emek 10 dan aşağı etmez!!

Enfes olmuş aga enfes ellerine kollarına emeğine sağlık aga puanım her zaman ki gibi 10

- - - Ekleme - - -

Müziği de açtım müzik süper aga

O zamana kadar yeni müzik yaparım

oha müzik süper müzikle beraber okuyayım dedim dehşet oluyo off

ben öldüm mü nerdeyim
kendimi göremeyince hiç zevk alamadım ama güzel olmuş

Yarın okucam dicem kesin gene okuyamam
( Ama profesör 101'in biyografisi uydurmamı? @XanTier ?

Ben orada "@34rcp44'ün belini acıtmaması için beline bir şey sarıyor." Onu düşünüyorum. Senin dediğin şeye bak @takas

- - - Ekleme - - -

Yarın okucam dicem kesin gene okuyamam
( Ama profesör 101'in biyografisi uydurmamı? @XanTier ?

Hatırlatacağım. Geçen hafta bitiş zamanı Perşembeye denk gelmişti çünkü.

Evet, uydurdum
Her suikasti adama yıktım

aga ben ne diyorum sen ne diyosun ben niye yokum diyorum böyle güzel olmuyo diyorum anlatabildim mi

- - - Ekleme - - -

müziği 3.dinleyişim @XanTier çok iyi