Şah Mat | 15. Bölüm

Şah Mat 15. Bölüm

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 0 0.0%
  • 7

Oy: 1 7.1%
  • 8

Oy: 2 14.3%
  • 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 8 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
[TABLE="class: outer_border, width: 100, align: center"]
[TR]
[TD]Bölümler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-13 - 14 - [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ŞaH MaT
15. Bölüm

Kısa bir özet için üstteki linkten bir önceki bölüme ulaşabilirsiniz.

Spoiler içinde verilen kısımlar eski bölümlere ait yerler;
Tablo içinde verilen kısımlar da eski bölümlerde veya geçmişte olan ve dizide gösterilmeyen sahnelerdir!!!

29 Eylül 2032, Çarşamba, Harranlı Kahvehanesi;

Fks14 sigarasını çekmek için ağzına götürürken yatutarsa sigarayı alıp içmeye başlar.
Fks14: Neyi? Kimi?
yatutarsa: Öhöö Öhhöö. Onu
Fks14: O kim? Lafı dolandırma.
yatutarsa: Almila...

Fks14:
Delirdin mi sen?
yatutarsa: (Bağırarak) Eveeet.

Diyerek hışımla ayağa kaltı ve masayı devirdi.

29 Eylül 2032, Çarşamba, Forumdash'ın Oteli;

Ertesi gün;

Forumdash: Sonra?
34rcp44: Yakamoz-Asi öldükten sonra hazırlıklar falan filan Fransa'ya gittik çocuklarduymasın'la.
Fransa’ya vardıktan sonra çocuklarduymasın doktorun yanına gitti ben de yatutarsa ile buluştum. O zaman bilmiyodum tabi onun böyle şeyler yapacağını. Her neyse. Fransa’da 2 gece kaldık. Sonra Hollanda’ya uçtuk. Yatutarsa’nın önceden hazırladığı sahte özel görevli kimliği sayesinde Hollanda Dış İşleri Bakanı ile görüştük. Bizim yanımızda yer almaları için uyardık ama bizi takmadı bile. Ertesi gün mesaj yolladı. Cevap olumsuzdu.
Forumdash: Siz de öldürdünüz.
34rcp44: Burada konuştuğumuz gibi. Ertesi gün ona suikast düzenledik.
Forumdash: Eee?
34rcp44: Daha sonra yatutarsa’nın önceden anlaştığı adamların yardımıyla Hollanda’daki önde gelen milliyetçileri kışkırtıp isyan çıkarttık. İsyan çıkınca zaten 2 ay sonra Amerika geldi Hollanda’ya çöktü. Sonra bir isyan daha çıktı. Ülke zaten bitmeye yakındı, bitti tamamen.
Forumdash: Sonra? İngiltere’ye mi gittiniz?
34rcp44: Normalde geri dönüp ameliyat olacaktım. Ama buradan Almila’nın İngiltere'ye gittiği haberi gelince oraya gittik mecburen.

30 Eylül 2032, Perşembe, Amerika, New York, John F. Keneddy Havaalanı;

Almila'nın içinde bulunduğu uçak New York'taki John F. Keneddy Havaalanına indi. Almila uçaktan inip onu bekleyen izbandut gibi adamların eşliğinde ilerlemeye başladı. Havalimanından çıkınca onu bekleyen arabanın başında bekleyen birisi vardı.

Onur_35: Merhaba. Ben @Onur_35. Hoş geldin.
Almila: Hoş buldum. Türkçe?
Onur_35: Ben Türk’üm
Almila: Memnun Oldum.

Onur_35 Almila'ya eşlik eden adamlara eliyle durun işareti yaptı. Ardından Almila ile arabaya binip Profesör 101’in devasa büyüklükteki laboratuvarına doğru yol aldılar.

2 Ekim 2032, Cumartesi, Hastane;

Arslan Bey cookies'i dün hastaneye getirmişti ancak onun kim olduğunu tanıyamamıştı.
Aradan 2 gün geçmiştir. Saat gece yarısına yaklaşmaktadır.

Arslan Bey 3 gün sonra cookies'e bakmak için gelmişti. Odasına girmeden önce biraz oturdu. Bir süre sonra Arslan Bey yerinden zıpkın gibi kalktı.

Arslan Bey:
Tabii yaaa.

Hemen koşar adımlarla cookies'in yanına gitti. Uyumakta olan cookies'i yakalarından tutarak kaldırıp yere attı.

Arslan Bey:
Seni şerefsiiiz. Ben hastanede yatarken.... O.... O doktor sendin:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Arslan Bey yattığı odanın önünde konuşan doktor ve WesTxCoasT'ı dinlemektedir. Konuşmayı yarım yamalak duymaktadır.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Doktor ....bağırsaklarını incele.......... çapı 1 cm'den büyük çok sayıda.......polip oluşumlarına rastl..... Yani... .Kısacası hast.......Bağı..ak kanseri.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Arslan Bey: Ne?!
Arslan Bey kapıyı aralayıp dışarı baktığı sırada doktorun yüzünü gördü.
Arslan Bey:
Buu..... Kimdi bu ya?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arslan Bey:
O... O sendin. (Yakasından tutup yerden kaldırdıktan sonra yakasından tutarak) Seni şerefsiz. Almila mı söyledi ha? Almila mı söyledi sana git doktor kıyafeti giyip Arslan Bey'in kanser olduğunu söyle diye ha? Görürsün lan sen şerefsiz.
cookies: Hey. Hey. Dur. Yapma. Yapmaaa...

2. kattaki odanın camından cookies'i aşağı attı. cookies asfalt yolun üzerinde yüzükoyun yatmakta iken hızla bir araç korna çalarak geliyordu.
...

1 Ekim 2032, Cuma;

34rcp44 Forumdash'la konuştuğundan beri 2 gün geçmiştir.

34rcp44, Takas'ın bulunduğu hücrenin kapısını açıp çocuklarduymasın'la birlikte girer. 34rcp44, sürekli titreyen Takas'ın yanında duran, onun için getirilmiş ama hiç dokunulmamış yemeğe bakmaktayken.

çocuklarduymasın: İlk gün 3 öğün yemek yedi. Ama 2 gündür ağzına bir kere bile sürmedi.
34rcp44: Niye? Bir şey dedi mi?
çocuklarduymasın: Hayır.
34rcp44: ("domuz" kelimesini vurgulayarak) Domuz gibidir Takas. 30 gün daha yemese bile yaşar. İyi de bu niye böyle titriyo?
çocuklarduymasın: Bilmiyorum. (Gülerek) Altına s*çmış olmasın? (Kahkaha atarak) Ondan sonra da belki b*klunu yer domuz gibi.
34rcp44: Hahahaha. (Gülerek) Yuh. O kadar da değil

Takas ayağa kalkar. Bütün vücudu titrerken birdenbire 34rcp44'ün üzerine atılır.

Takas:
Aaaaaaaaaaa!! Mezarlığa götür beniiiiii!!

çocuklarduymasın Takas'ı geri fırlattıktan sonra;

Takas: Mezarlık..(hızla nefes alıp verir).... Mezarlığa götür beni.
34rcp44: Ne mezarlığı? Niye?
Takas: Sevgilim yatıyo orada. Ben.... Ben de..... Ben de onla yatıcam.

34rcp44 takas'ın Elinden Nasıl Kurtuldu ve Onu Ele Geçirdi?
cookies'e Ne Olacak? Hızla Gelen Arabanın İçinde Kim Var?
Profesör 101 Almila'dan Ne İsteyecek?
yatutarsa Hangi Çılgınlığı Yapacak?
Takas'ın Sevgilisi Kim?

Şah Mat
16. Bölüm

Pazartesi'yi Salı'ya Bağlayan Gece FF TV'de

Yönetmen

XanTier

Yapımcı - Senaryo
XanTier

Cast
34rcp44
Almila
Forumdash
Arslan Bey
yatutarsa
Fks14
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
takas
batuhankaralar
Onur_35
cookies
Zeynep

Son düzenleme:
Aga bölüm yine süper eline sağlık merak ettiğim tek nokta bu adam Polatıda geçti ölmüyomu bu adam ya
Arslan Bey: O... O sendin. (Yakasından tutup yerden kaldırdıktan sonra yakasından tutarak) Seni şerefsiz. Almila mı söyledi ha? Almila mı söyledi sana git doktor kıyafeti giyip Arslan Bey'in kanser olduğunu söyle diye ha? Görürsün lan sen şerefsiz.
cookies: Hey. Hey. Dur. Yapma. Yapmaaa...

2. kattaki odanın camından cookies'i aşağı attı. cookies asfalt yolun üzerinde yüzükoyun yatmakta iken hızla bir araç korna çalarak geliyordu.
...

Ayrıca burasıda bomba :
34rcp44: ("domuz" kelimesini vurgulayarak) Domuz gibidir Takas. 30 gün daha yemese bile yaşar. İyi de bu niye böyle titriyo?
çocuklarduymasın: Bilmiyorum. (Gülerek) Altına s*çmış olmasın? (Kahkaha atarak) Ondan sonra da belki b*klunu yer domuz gibi.
34rcp44: Hahahaha. (Gülerek) Yuh. O kadar da değil

Takas: Aaaaaaaaaaa!! Mezarlığa götür beniiiiii!!

Burası beynimde şimsek gibi çakti.Gözümde canlandı ama aynı şu dialogla
"aaaayollll! mezarliğa götür beni"
Şu "aaa"lari "ağğğhk"lari hatta mümkünse "ohh"lari yazma

Güzel olmuş 10 puan

Sevdiğim yerlerden biri: "Arslan Bey: Seni şerefsiiiz. Ben hastanede yatarken.... O.... O doktor sendin:"

Burası beynimde şimsek gibi çakti.Gözümde canlandı ama aynı şu dialogla
"aaaayollll! mezarliğa götür beni"
Şu "aaa"lari "ağğğhk"lari hatta mümkünse "ohh"lari yazma

Bağırıyo orada. Yuhh

- - - Ekleme - - -

Ayrıca Puanım Ten
Güzel olmuş 10 puan

Sevdiğim yerlerden biri: "Arslan Bey: Seni şerefsiiiz. Ben hastanede yatarken.... O.... O doktor sendin:"
Eyvallah

- - - Ekleme - - -

Keşke etiketlemeseydim

Yalnız usta artık çatışma sahnelerine rastlayamıyoruz ben aksiyon adamıyım parslatma bizi fazla haftaya aksiyonu bol bi bölüm bekliyorum

Bana yuh değil oğlum yaaa
öyle bi "aaaaahh" çektiriyorsun ki bayaa uzatiyorsun
3 harfi geçmesin

Üzerine atılmış 34rcp44'in. "Ayol. Aaaa". diyecek hali yok ya

İlla parantez içinde bağırarak yazmama lazım de mi yanına

- - - Ekleme - - -

Yalnız usta artık çatışma sahnelerine rastlayamıyoruz ben aksiyon adamıyım parslatma bizi fazla haftaya aksiyonu bol bi bölüm bekliyorum

Aksiyon eskisi kadar olmayacak demiştim. Ve bence böyle daha heyecanlı oluyor

Arada koyarız. Ama Önümüzdeki 2-3 bölüm pek mümkün gözükmüyor büyük çaplı bir çatışma

hmm öyle olsun desene sende fazla para gitmesin diye çatışma sahneleri çekmiyosun

Survivor yine çok güzel bir bölümle karşımızdaydı..

Bölüm genel olarak güzel, aksiyonu az. Video yok ve özet yazmaktan üsenip önceki bölüme yönlendirmissin.

1-2 güldügüm yer oldu (Arslan Bey ve takas), onun disinda pek heyecanli degildi.

Cok fazla ileri geri gidip kafalari alt üst ediyorsun.

Puanimi biraz düsünmem gerek