Şah Mat | 13. Bölüm | Videolu | SEZON FİNALİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061

[TABLE="class: grid, width: 320, align: center"]
[TR]
[TD]1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bölüm uzun diye gözünüz korkmasın. Başlayınca nasıl bittiğini anlamayacaksınız.

23 Eylül 2032;

Marketten çıkan bir adam elindeki poşetlerle evine kadar yürüdü. Dairesine girip televizyonu açtı. Haberler yayınlanıyordu:

"...lke topraklarının Amerika'ya satılması üzerine bugün "Haarlem" şehrinde toplanan yüz binlerce Hollandalı, eylem yapmaya başladı. Her geçen dakika sayıları daha da artan gruba şehir dışından hatta yurt dışından bile destek geliyor. Amerika'nın satın aldığı ülkelerdeki insanlara uyguladığı aynı baskıyı Hollandalılara da uyguladı. Amerika vatandaşı olma zorunluluğu getirdi. Aksi takdirde sınır dışı edilecekler. "Biz Hollandalı kalacağız." diyen yüz binlerin protestosu epey sürecek gibi."

Adam televizyonu kapattı.

Adam: (kendi kendine) Vay be. Biz de bunlar gibi olmasak bari.

23 Eylül 2032, Derin Darbe'nin Evi;

cookies yere düşen silahına doğru sürüklenirken çocuklarduymasın onu farketti ve sırtından 2 kez vurdu. Ardından çocuklarduymasın silahını yeniden xemrexxx'ye doğrulttu.

xemrexxx:Bir dahaki hareketinde kız ölür. Şimdi yavaşça buradan ayrılacağım.

çocuklarduymasın'ın namlusunun ucunda xemrexxx Zenep'le birlikte kapıya doğru hareket etti. Kapıdan çıkıp arabanın yanına yaklaştı. Zeynep'i bırakıp çocuklarduymasın'a ateş etti ancak ıskaladı. Arabaya binip uzaklaştı.

Bir kaç dakika sonra;
çocuklarduymasın, cookies'i kontrol etti. Hala yaşıyordu. Silahını ona doğrulttu. tam tetiği çekecekken xemrexxx hızla arabayla kapının önünde durdu ve ateş etmeye başladı. çocuklarduymasın ve Zeynep hemen saklandılar. xemrexxx ve çocuklarduymasın karşılıklı çatışırken cookie, xemrexxx'e doğru süründü. xemrexxx'e yaklaştığında xemrexxx onu kendine doğru çekti. Sürükleyerek arabanın yanına götürdü. Arabaya bindirip oradan uzaklaştı.

23 Eylül 2032, Almila'nın Mekanı;

Almila: (kendi kendine) @Orcun_22'u öldüren takas dün, @Yakamoz-Asi'yi öldüren çocuklarduymasın bugün öldü. Bu hafta muhteşem geçiyor.

O sırada telefonu çalar. Arayan xemrexxx'tir.

Almila:Alo? N'aptınız?
xemrexxx: Ölmedi. cookies vuruldu.
Almila:Ne? Bi adamı öldüremediniz mi?
xemrexxx: Evde değildi. Evde olsayd...
Almila:Kes! Ne kadar güzel! Çok güzel! Harika ya. Bravo. Bir adamı haklayamadınız, sanki yetmezmiş gibi bi de vurulmuşsunuz!!! Şimdi nereden bulacağız onları bir daha? Cevap ver. Orada mı kalacaklar sanki?..... Geri dön ve onları takip et! Zeynep'i al buraya getir. Alabilirsen al getir değil. Al getir!!
xemrexxx: cookies?

Almila cevap vermedi ve suratına kapattı telefonu.

23 Eylül 2032, Fks14'ün Evi;

yatutarsa:Oyunun bitmesi için şah çekmek yetmez. Önemli olan Mat'tır. İki durumda şah çekersin. Birincisi zor durumdayken nefes almak için, ikincisi üstün durumdayken Mat'a hazırlık için. Biz onlara şah çektik. Mat'a hazırlık yaptık. Onlar da bize şah çekecek. Nefes almak için.
Fks14: Asıl aklıma takılan soru şu: Sen çocuklarduymasın'ı, Zeynep'i hatta Forumdash'ı nasıl kandırdın?
yatutarsa:34rcp44'ün yüzünün neye benzeyeceği hakkında Forumdash’a bir fotoğraf verilmişti. O fotoğraf benim fotoğrafımın üzerinde çok hafif oynanmış haliydi. Her şey hazırdı. Sadece yurtdışına çıkmayı bekledik. Zeynep’i ise sadece bakarak kandırdım.
Fks14:Bakarak?
yatutarsa:34rcp44, Zeynep’i bana anlatırken nasıl baktıysa ben de Zeynep’e öyle baktım. Ve inandı.
Fks14:Hiç mi şüphelenmediler davranışlarından, sözlerinden, hareketlerinden?
yatutarsa:Şüphelendiler ama hep geçiştirdim, acıyı duymamak için sözde aldığım ilaçlara bağladım falan.
Fks14:Peki neden kaçtın evden? Nasıl anladın onların anladığını?
yatutarsa:çocuklarduymasın'ın telefonla konuşmasını duymuştum:

Şah Mat 11. Bölüm
Telefondaki Ses: ???????????????
çocuklarduymasın: Evet.
çocuklarduymasın:Ne görüşecek?
çocuklarduymasın:Peki.
yatutarsa:Daha sonra gelip "Ben dolaşıcam biraz." dedi. Sen ne düşünürdün?

23 Eylül 2032, Derin Darbe'nin Evi;

xemrexxx, Derin Darbe'nin evinin biraz uzağında durdu. Evin ışıkları yanıyordu. Bir süre sonra çocuklarduymasın ve Zeynep çıktı. çocuklarduymasın telefonla konuşuyordu:

çocuklarduymasın:Tamam. Geliyoruz. Şimdi çıktık. Nereye gelelim?
Telefondaki Ses:????
???????????????????????????
çocuklarduymasın:Tamam. Anladım.

çocuklarduymasın ve Zeynep, Forumdash'a gitmek için buluşma yerine doğru yola çıktılar. xemrexxx onları takip etti.

23 Eylül 2032,Buluşma Yeri;

çocuklarduymasın ve Zeynep, buluşma yerine vardı. xemrexxx biraz geriden olayları izliyordu. çocuklarduymasın ve Zeynep arabadan iner inmez xemrexxx gaza bastı ve Forumdash'ın oteline götürecek arabanın önünde durdu. İnip çocukalrduymasın'a dirseğiyle vurdu, yere düşürdü. Hemen Zeynep'i önüne siper yaptı. Yavaşça arabanın kapısına doğru yürüdü. Zeynep'i içeri atıp oradan uzaklaştı. Yolda giderken;

Zeynep:Bırak beni!! Kimsin sen?? İmdaaatt!
xemrexxx:Sus!
Zeynep:(ön koltukta oturan yaralı cookies'i görünce) Bu kim ya??!
xemrexxx:Seni ilgilendirmez!

dedi ve Zeynep'e dirseğiyle vurdu. Zeynep geri savruldu. xemrexxx arabayı durdurup Zeynep'in ensesine vurarak bayılttı. Yoluna devam etti.

27 Eylül 2032, Hastane;

Aradan 4 gün geçti.
Arslan Bey kanserinin en ileri düzeyde olduğunu öğrenmişti. İlk kemoterapi kürünü almak için hastaneye gitti. Bir seans yaklaşık 2 saat sürmekte. Arslan Bey seansa girdi. WesTxCoasT ise takas'ın yanına geldi. Takas hazırlanıyordu. Görevli ise takas'ın yattığı yatağın çarşafını değiştiriyordu.

WesTxCoasT:Arslan Bey ne olacak?
Takas:Tutunacak dal dedik. Adam çürük çıktı. 1,5 yıl yaşarmış.......Aaah. Bilmiyorum. Sonra düşünürüz.
WesTxCoasT:Şimdi ne yapıyoruz?

Takas başını çevirip yatağın çarşafını değiştiren görevliye baktı ve WesTxCoasT'a eliyle yaklaş işareti yaptı ve;

Takas: (sessizce kulağına) Bakalım Fks14 kimlerle hangi alemde; hesap soralım bi.

Takas ve WesTxCoasT, Fks14'ü bulmak için Arslan Bey'i hastanede yalnız bırakırlar.

27 Eylül 2032, Almila'nın Ofisi;

Almila, eski mekanını bırakıp yeni bir yere taşınmıştır.

Almila:O eski çöplük gibi yerden kurtulduğumuz iyi oldu.
xemrexxx:Evet. Burası güzelmiş.
Almila:Her neyse işimize dönelim. Takas'ı öldürdüğümü sanıyodum ama ölmemiş. En azından çocuklarduymasın ölecek. Anlaşma sağlandı. Buluşma yerine git. Zeynep'le kendini takas edecek.
xemrexxx:Önceden gidip etrafa adam yerleştireyim mi?
Almila:Bi de soruyo musun bunu?

27 Eylül 2032, Takas'ın Evi;

Takas evde vakit geçiririken telefonu çaldı. Arayan Fks14'tü.

Takas:Fks14? Nerdesin nir haftadır.
Fks14: Önemli birisiyleydim.
Takas:Kim?
Fks14: Yarın akşam tanışacaksın. Hazırlıklı ol. Yarın sana adresi vereceğim. Oraya gel.
Takas:Peki

dedi ve telefonu kapattı.

WesTxCoasT:Kim ki bu adam? Bir haftadır onunlaymış.
Takas:Görecez. De benim canım çok sıkıldı. Yapacak bir şey bulalım.
WesTxCoasT:Buldum. Paintball'a gidelim?
Takas:Olur. Hem silah kullanmayı da iyi biliyoruz. Ezeriz milleti.

27 Eylül 2032, Liman;

xemrexxx önceden buluşma yerine gidip limandaki konteynırların aralarına ve üzerlerine 2 sniper toplamda 6 kişi yerleştirdi. Yan taraftan gelen bazı sesler vardı. xemrexxx yan taraftan gelen "pıt pıt" seslerine doğru hareket etti. Konteynırların arkasında bir paintball sahası olduğunu gördü.

xemrexxx:(kendi kendine) Hayda. Bunun ne işi var burada? Çatışma çıkmaz inşallah. Yoksa al başına belayı.

27 Eylül 2032, Limanın Yanındaki Paintball Sahası;
Takas:Güzelmiş bura
WesTxCoasT: Evet.

Paintball oynamya başlarlar.

Takas:Çok sevdim lan ben bu oyunu.

27 Eylül 2032, Liman;

Saat gece yarısına yaklaşmaktadır. Almila, çocuklarduymasını beklemektedir.

Almila: Adamları yerleştirdin dimi?
xemrexxx:Evet. 6 kişi.

çocuklarduymasın geldi. Arabadan inip Almila'nın karşısında durdu. Yalnızdı.

çocuklarduymasın:Önce sen!
Almila:Farkında mısın bilmiyorum ama kontrol bende.

O anda konternıyların arkasından yüzünde kar maskesi olan birisi koşarak geçti. Gören olmadı. Konteynırların arasına gizlenmiş olan yan yana 2 adamı susturucu silahla öldürdü.
Almila:Daha neyi bekliyosun?
çocuklarduymasın:Önce Zeynep'i göster!

Almila eliyle işaret yaptı. xemrexxx Zeynep'i arabadan çıkarttı.

Kar maskeli adam öteki 3 kişi yi de haklamıştı. Geriye sadece 1 sniper kaldı. O da üst üste konulmuş konteynırların üzerindeydi. Konteynıra yaklaştı ve merdivenden çıkmaya başladı. O merdivenden çıkarken paintball oyunu bitmişti. takas çıkışa doğru giderken etrafına baktı ve merdivenden çıkan o adamı gördü.

Takas:(kendi kendine) Ulan vurabilir miyim acaba şu herifi?

Maskeli adam konteynırın tepesine çıktı. Tam sniperı öldürecekken takas boya tabancasıyla ateş etti ve adamı sırtından vurdu. Sırtı masmavi boya oldu. Sniper farketti hemen ayağa kalktı. Kar maskeli adam Snipera tekme attı onun silahı aşağıya tam takas edilen yerin ortasına düştü. xermexxx hemen silahına sarıldı. çocuklarduymasın koşarak arabaya bindi. Geri çekildi biraz. Kar maskeli adam sniper'ı aşağı attı. Almila ve xemrexxx hemen arabaya binip uzaklaşmak istedi ama arkaları kamyonla kapatılmıştı. Maskeli adam merdivenlerden indi. çocuklarduymasın da Almila'nın arabasına doğru yaklaştı. Maskeli adma ve çocuklarduymasın silahlarını doğrultup yavaşça arabaya yaklaştılar. xemrexxx kapının arkasına geçip siper aldı.

çocuklarduymasın:Bu iş burada bitti.
Almila:(xemrexxx'ye) Söyle onlara. Zeynep'i verelim. Bizi bıraksınlar.
xemrexxx:Bizi bırakın. Zeynep'i alın.

çocuklarduymasın:Olmaz.
Maskeli Adam: Olur!!

Zeynep'i bırakıp oradan uzaklaştılar. çocuklarduymasın arabaya doğru ilerledi. Kar maskeli de maskesini çıkardı. O adam 34rcp44'ti. Zeynep koşarak ona sarıldı. çocuklarduymasın arabaya b inip başını aşağı eğip yere bakmaya başladı. O anda da Zeynep, 34rcp44'i dudağından öptü. Yaklaşık 30 saniye öpüştükten sonra;

34rcp44: Hadi.
Zeynep: Neredeydin?
34rcp44:Birçok yerde

Arabaya binip güvenli bir yere gittiler.

28 Eylül 2032, Takas'ın Evi;

Ertesi gün, öğleden sonra...

WesTxCoasT: Fks14 mesaj attı. Evin adresini.
Takas:Tamam.

28 Eylül 2032, Güvenli Yer;

Akşam saatlerine doğru...

34rcp44:çocuklarduymasın! Ben Forumdash'la görüşmeye gidiyorum.
çocuklarduymasın:amam.

28 Eylül 2032, Almila'nın Ofisi;
xemrexxx:
Takas'ın Fks14'le buluşacağı yeri öğrendik.
Almila:Harika. Ne zaman?
xemrexxx: Bu akşam.

28 Eylül 2032, Forumdash'ın Oteli;

Yaklaşık 5 dakikalık konuşmanın ardından;

34rcp44:Vay takas efendi vay. Demek öyle oldu ha?.......Takas nerde?
Forumdash:Birazdan sana vereceğim adreste Fks14 ile buluşacak. Orada yatutarsa da olacak.

23 Eylül 2032, Fks14'ün Evi;

yatutarsa ve Fks14, Takas'ın gelmesini bekliyorken Almila geldi. Yerlerini aldılar. Bir süre sonra Takas, WesTxCoasT ile birlikte geldi. Eve girer girmez, 34rcp44 ve çocuklarduymasın tam saklandıkları yerden çıkacakken Almila emir verdi ve eve ateş açıldı.

Fks14:Baskıııın!!
Takas:Kim lan bu?

Fks14'ün Harranlı adamları ile Almila'nın adamları evin dışarısında çatışmaktayken bir yandan takas ve WesTxCoasT da pencerelerden ateş etmektedirler.

WesTxCoasT: Almila bu.
Fks14:Almila mı? Nerden buldu burayı?
yatutarsa:Almila kim?

Bir süre sonra Almila'nın adamları Fks14'ün adamlarının çoğunu öldürür.

34rcp44:(çocuklarduymasın'a) Almila eve girecek birazdan. Takas'ı ona bırakmam. Almila'nın adamlarını öldür!
çocuklarduymasın:Tamam.

34cp44 ve çocuklarduymasın Almila'nın adamlarına ateş ederek onları öldürdü.

xemrexxx:Kim sıkıyo bize?!!
Almila:Geri çeki! Gidiyoruz.
xemrexxx:Tamam. Cookies?
Almila:Bırak onu!

xemrexxx ve Almila oradan hızla uzaklaştı. Cookies yaralı şekilde orada kaldı. Fks14'ün adamları ölmüştü. Takas ve WesTxCoasT dışarı çıkıp etrafı kontrol ettiler. 34rcp44 ve çocuklarduymasın da saklanıyorlardı. Etraf sakinleştikten sonra Takas ve yatutarsa karşılıklı durdular. Aralarına ise Fks14 gelip durdu.

Fks14:Yatutarsa. Bu Takas…. Takas. Bu yatutarsa.
Takas: Memnun oldum.
yatutarsa:Ben de

O anda çocuklarduymasın ve 34rcp44 saklandıkları yerden çıktılar. Çocuklarduymasın WesTxCoasT’ın ensesine silahın kabzasıyla vurarak bayılttı ve silahı 3’lü ye doğrulttu. 34rcp44 de iki elinde de bulunan silahın birisini yatutarsa’ya ötekini Takas’a doğrulttu ve onların yanına kadar gitti.

Takas:(şaşkın bir şekilde) Ne? Ne oluyo? Nasıl olur? 34rcp44?
yatutarsa:(şaşkın bir şekilde) Ne? Berkann’ın elinden nasıl kurtuldun?
34rcp44:Berkann, destere’yi öldürdü ama beni öldüremeden kendisi öldü maalesef:
yatutarsa: Fks14. Onlar da şah çekecek demiştim ya sana. Söyle. Şah mı çektiler yoksa Mat mı olduk?

Yönetmen
XanTier

Yapımcı - Senaryo
XanTier

Cast
34rcp44
Almila
Forumdash
Arslan Bey
yatutarsa
Fks14
berkann
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
takas
cookies
Zeynep

Moderatörün son düzenlenenleri:
Acayip uzun okuyacağımı sanmıyorum.

2 saatlik film var daha onu izlicem yarın okurum

Okumadan önceki yorumum Ohaaaa!!!!

süper bi sezon finali olmuş eline koluna emeğine sağlık gerçekten çok iyi aga

heyt be 10 numara 5 yıldız bi sezon finali olmuş videoyu daha önce izlemiştim o da çok güzel oturmuş helal olsun aga ayrıca Zeynebide çd nin yanında öpmüşüm ama olsun bikereden bişey olmaz

heyt be 10 numara 5 yıldız bi sezon finali olmuş videoyu daha önce izlemiştim o da çok güzel oturmuş helal olsun aga ayrıca Zeynebide çd nin yanında öpmüşüm ama olsun bikereden bişey olmaz

çocuklarduymasın arabaya b inip başını aşağı eğip yere bakmaya başladı.

aga receple beni niye düşman yaptın ki

aga herşey reyting mi kardeşliğimiz reytingten daha mı önemli

dostun dostumdur düşmanın düşmanım @takas 2.sezon benden çekiceğin var

ayrıca bu cookies dilenci gibi ordan oraya sürüklemişsin aga ya öldür yada süründür bune böyle