Şah Mat | 11. Bölüm | Videolu! | Sezon Finaline Son 2!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sezon finali için büyük sürprizler bekliyorum :

Sezon Finali muhteşem olucak Konsept Danışmanı 34rcp44

:aynen:

Off aga müthişş olmuş ellerine kollarına sağlık aga
sezon finali 100 numara 50 yıldız olacak

Süpev olacak.

Sezon finali için büyük sürprizler bekliyorum :

Sürprizler olacak tabiki. Adı üstünde sezon finali

Videolu olacak yazdığım gibi. 2 3 dakikalık bir video.

evet müthiş finali sakın kaçırmayın ben oynuyorum diye demiyorum on numara olucak

Güzel olmuş zaten her bölümünü takip ediyordum. Yalnız kurtlar vadisinden hiç farkı yok ama yinede güzel

Ohh ne iyi bn nerdeyim acaba? Ne vat banlandıysam lutfen rolümu arttirinnnnn !!!!!!

Ohh ne iyi bn nerdeyim acaba? Ne vat banlandıysam lutfen rolümu arttirinnnnn !!!!!!

Sen banlanınca forumu bırakıp bırakmayacağını bilmediğim için seni öldürmedim ama pasifleştirdim. Banın açıldıktan sonra kaç gün geçmesine rağmen geri dönmediğin için forumu bıraktığını düşündüm ve diziden çıkarttım seni.

Naptin beni ??!???? Bni geri yùkleyebilirsin.öldurdüysen hortlak yap bni bu nedur ? Bn bi dizide en az2 sezon oynamayi severim

Naptin beni ??!???? Bni geri yùkleyebilirsin.öldurdüysen hortlak yap bni bu nedur ? Bn bi dizide en az2 sezon oynamayi severim

Ne hortlağı olum. Normal bir dizi bu. Dediğim gibi. Banın açılmasına rağmen 2 hafta boyunca dönmedin. Ben de forumu bıraktığını düşündüm.

cookies öldün kardeş yapacak bişey yok

cookies öldün kardeş yapacak bişey yok

Kacıncı bölumde öldum ???? Bari birileri bnle gecmiste yasadıklarini sık sık düsünup bnm intikamımı alsın !

- - - Ekleme - - -

https://fav10.net/f620/aci-intikam-2-bolum-en-kisa-dizi-ff-tv-ve-cookies-yapim-gururla-sunar-185164-new/

Süper olmuş bölüm ama Almila ve xemrexxx çok rahat kurtulmuş elimizden.