Şükrü Özyıldız, Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Star Tv ekranlarında 6 Temmuz Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız'ın diziden bölüm başı kazanacağı ücret belli oldu.

Daha önce Benim Hala Umudum Var, Şeref Meselesi gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu 6 Temmuz Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol alacak. Diziden ise bölüm başı 70 bin TL kazanacak.

Şükrü Özyıldız dizinin yanı sıra Temmuz ayında Hande Doğandemir'le ''Her Şey Aşk İçin'' filminde de rol alacak.​

Şükrü iyi oyuncudur da bu rakam çok uçuk bir rakam.

İyi bir oyuncu olduğunu düşünsem de ücretin çok fazla kaçtığını düşünüyorum. Gerçi O3 paraları saçmaya bayılıyor, onu da unutmamak lazım.

Bensu 15 alıyordu, ama dizide şüphesiz en popüler isim onun için bile izleyen olacaktır bana çok abartı gelmedi.

Doğru değildir. 25-30 bin falan olsa neyse de ama daha fazlası abartı.

Daha çok yüksek alanlar var, bide o3 olunca şaşırmadım
Daha çok alanlara baksan hepsi bu rakakı almayı hakeden isimler. Şükrü hangi dizisinde öyle ahım şahım yükseldi ki, 70 bin alsın. Ortalama bir oyuncu ve o3 olsa bile 70bin çok uçuk. Eğer doğruysa da oldukça şaşırtıcı.

Farkındaysan dizideki çoğu isim no-name ve fazla ödeme yapmayacak, bence Şükrü Özyıldız'da gayet iyi oyuncudur.

03 yapıyorsa dogrudur 70 bin az hatta 100 bin beklerdim

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru değildir ya, yani olmamalı böyle birşey O3 böyle giderse piyasada 50.000 liradan aşağı oyuncu bırakmayacak.

Yok artik kesinlikle çok fazla

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum çok uçuk bir rakam bu 30-35 civarıdır alcağı para.