Star'ım cuma sabahı Avlu'yla Bizim Hikaye'nin zirve sevincine limon sıkacak zaten merak etme.Limon ve FOX ilişkisi adı gibi tatlı ekşi devam eder araya giremez Star falan.
Star'ım cuma sabahı Avlu'yla Bizim Hikaye'nin zirve sevincine limon sıkacak zaten merak etme.Limon ve FOX ilişkisi adı gibi tatlı ekşi devam eder araya giremez Star falan.
Yarın izleyip baş tacı yaparsan bu yorumu sana hatırlatırım bak.
Aaa tövbe de bee düşünemiyorum bile öyle kendimi 😱😱😱Yarın izleyip baş tacı yaparsan bu yorumu sana hatırlatırım bak.
Ya beğendiğin kadın oyuncular bu projeye toplanırsa Ya diziyi izleyip beğenirsenAaa tövbe de bee düşünemiyorum bile öyle kendimi 😱😱😱
Aaa beğenirsem izlerim tabi yanı şey ettiklerimi gerçekten beğenmiyorum bilerek antilik yokYa beğendiğin kadın oyuncular bi projeye toplanırsa Ya diziyi izleyip beğenirsen
Olamaz mı yani?
Alacakaranlığ'ın çakmasını mı izleyeceksin? .sAaa beğenirsem izlerim tabi yanı şey ettiklerimi gerçekten beğenmiyorum bilerek antilik yok
Elçinin dizisini izlemeyi düşünüyorum mesala
Aaa Kanal D Elçinde dizi yapacaktı onu diyorum tabi bu satılma durumlarından dolayı iptal olmazsa @YiğittAlacakaranlığ'ın çakmasını mı izleyeceksin? .s
Yalnız blu'da yayınlanacak o diziAaa Kanal D Elçinde dizi yapacaktı onu diyorum tabi bu satılma durumlarından dolayı iptal olmazsa @Yiğitt
Aaa onu demiyorum cnm ayrıdan tv diziside yapacak Kanal D ileYalnız blu'da yayınlanacak o dizi
Para verip izleyeceksin herhalde
Blu'yla yaptıktan sonra sözleşmesi bitecek bence. Şu Vampir dizisini çekip gider o da.Aaa onu demiyorum cnm ayrıdan tv diziside yapacak Kanal D ile
Elçin ve Engin Akyürek dizilerini bekliyorum Barış Falay gözümden düştü hele Meryem falan haberiyle
Final kaçınılmaz plur o zaman boşuna uğraşmasınlar
yok canım bu diziyi izliyeceğimi hiç sanmıyorum gereksiz bi dizi bence
Yine ben senin uyuz olacağın birisini bulurum
yok canım bu diziyi izliyeceğimi hiç sanmıyorum gereksiz bi dizi bence
Yine ben senin uyuz olacağın birisini bulurum
@serhatt Doğyu yolu bulmaya başlamış darısı sizin başınıza @kerem @Harunnn60Final kaçınılmaz plur o zaman boşuna uğraşmasınlar
Ben zaten izleyemem. 4 dizim mevcut şimdi. Yeni sezona kadar hepsi sezon finali yapacak o yüzden yeni dizilere direkt ban atıyorum.
@Harunnn60 da izlemez ama senden emin değilim sen ecünnü dizilerine kafayı takmışsın ayollBen zaten izleyemem. 4 dizim mevcut şimdi. Yeni sezona kadar hepsi sezon finali yapacak o yüzden yeni dizilere direkt ban atıyorum.
Hangilerine kafayı takmışım@Harunnn60 da izlemez ama senden emin değilim sen ecünnü dizilerine kafayı takmışsın ayoll
Şuan mevcut olanların hepsini izliyorsun işte Çukur biraz kurtarıyor zevksizliğiniHangilerine kafayı takmışım