İzmir 1918'de Kriz Çıktı!

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
kerim yavuz yeni bir haber konusu açtı

İzmir 1918'de kriz çıktı!

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Kanuni Sultan Süleyman' rolüyle beğeni kazanan Halit Ergenç'in, nasıl bir projeyle suskunluğunu bozacağı merak konusuydu. Başarılı oyuncunun, 2 yıl aradan sonra yine bir dönem dizisiyle ekranlara döneceği ortaya çıkmıştı. Türk-Arap ortak yapımı olan 'İzmir 1918' isimli dizide başrolde rol alacak Halit Ergenç'e, eşlik edecek kadın oyuncu ise kriz çıkardı.

Uçankuş'un haberine göre; birçok isim üzerinde duran yapımcılar, son olarak Songün Öden'de karar kıldı. Ancak Öden'le resmi bir anlaşma henüz sağlanamadı.

Dedikodulara göre Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'le aynı projede yer almak istediğini söyledi. Yapımcılar şimdi kendi istedikleri isim olan Songül Öden ve Ergenç'in teklif ettiği kişi olan Korel arasında seçim yapacak. Ergenç, geçtiğimiz günlerde de basın mensuplarının "Yeni projenizde en çok kiminle oynamak istersiniz?" sorusuna "En çok eşim Bergüzar'ı kendime yakıştırıyorum" demişti.

BİLGİNER'E DE TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Dizide evli ve 2 çocuklu 'Cevat' isimli halk kahramanını canlandıracak olan Halit Ergenç'in peşinde olan Yunan kadın karakterini Canan Ergüder oynayacak. Haluk Bilginer'e ise komutan rolü için teklif götürüldü.
Orijinal formatta oku

O3 Medya'ya ne garez var, hep onu mu buluyor bu kriz haberleri. :A

Olmayan şey de çıkmaz, Meryem krizi de doğruydu. Bunun da doğru olduğunu düşünüyorum açıkçası ben. :)

Canan Ergüder daha birkaç gün önce dizide olmayacağını açıklamıştı. Kriz kısmı da daha çekimleri dahi başlamamış bir dizi için pek inandırıcı gelmiyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy