İzmir çetesi 9.bölüm yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mylasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
İzmir çetesinin bu bölümünü beğendiniz mi?Bu arada neden dizinin fragmani hep cuma günü yayınlanmaya başlıyor?

Dizinin fragmanı bu hafta erken çıktı ama önceki haftalarda çekimler yetişmediği için çıkmıyormuş.

Ben geçen bölüm izleyememiştim. O nedenle özetiyle birlikte izlemeye başladım. Gayet iyiydi bence. Ama Selami'nin anlatıcı olduğu kısımdan sonrasına pek konsantre olamadım. Çünkü özetle birlikte izleyince iki saat dizi fazlasıyla yetiyor :) Yine de TV açık kaldı ve iyi gibiydi. Yalnız Selami ve Duru'nun ilişkisinin o kadar hızlı ve saçma bir şekilde devam etmesi hiç iyi olmadı.

Doğru söylüyorsun adminim bi baktım sevgili olmuşlarda selami trip atmaya başlamış duruda selamiyi sıkıştırıyor hemde kavga etmeye başlıyorlar🙂

Çok hızlı geçti bugün çekimlerin olduğunu bilmesem dizinin finali sanırdım heralde. Ben çok beğenmedim açıkçası bu bölümü. Özellikle Selami' nin Duru Duru diye kafayı yemek üzereyken bir anda Duru' dan sıkılması çok saçma oldu.

Evet, dediğin gibi dizinin devam ettiğini bilmesem bende final sanırdım. Adeta final gibi bir bölüm oldu. Bundan sonra nasıl toparlayacaklar merak ediyorum. Selami - Duru olayı özellikle dediğin gibi çok saçma.

Evet, dediğin gibi dizinin devam ettiğini bilmesem bende final sanırdım. Adeta final gibi bir bölüm oldu. Bundan sonra nasıl toparlayacaklar merak ediyorum. Selami - Duru olayı özellikle dediğin gibi çok saçma.

Aslında o biraz iyi oldu Selami kafayı yemişti vitrindeki mankenleri çalıyordu Duru aşkından :D Çok cıvımıştı o durum ama birden gelişincede saçma oldu. Önümüzdeki hafta Nadya karakteri giriyor diziye yani Merve Sevi. Dizide kalıcı olacak, konuk olarak değil. Senaryoda önemli değişim olacak bence, inşallahta olur. Ben Ateş' le sevgili olacaklarını düşünüyorum. Ama birde Mira var :A

Daha ne istiyorsunuz adamlar "FINAL" gibi bölüm çekmişler🙂

Daha ne istiyorsunuz adamlar "FINAL" gibi bölüm çekmişler🙂

Farklı bir bakış açısı :D Ama daha çok erken final yapan bir dizinin finali gibiydi, aceleye gelmişti. :) Gerçi 7 gün sette bu insanlar, İzmir Çetesi' nin elinde yedek bölüm yok diğer dizilerde olduğu gibi, çünkü dizi erken başladı. Bu yüzden bazı aksilikleri eleştirince haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Tabi oyuncuları hiç eleştirmiyorum bile, hepsi çok başarılı.

Bencede oyuncular süper komediye yön verebilecek isimler.şu ana kadar komedide salak insan yoksa iyi değil gibi bir bakış vardı benim gözümde.ama bu dizi çıkınca bunun çok yanlış bir anlayış olduğunu anladım.

bence Kadir İnanır çok katı duruyo rol gereğimi yoksa gerçektedemi böyle anlamadım...