Ulvi ile Cevahir de mi yapmıştı o numarayı![]()
Görünce hatırladım
İzmir Çetesi sizce bir sonraki sezon devam edecek mi? Star bu diziye şans verir mi? Bence Temmuz'a kadar devam eder. Star düzelme görürse reytinglerinde Temmuz'da sezon finali yapar. Eylül'de başlatır. Eylül'de başlattığında kötüyse Umut Yolcuları gibi final yapıverir.
Ayrıca bence Geniş Aile'nin başına da aynısı gelecektir.![]()
Ben İzmir Çetesi'nin de Geniş Aile'nin de gelecek sezon devam etmeyeceklerini tahmin ediyorum açıkçası.
Yazın ikisi de devam eder ama Eylül başı gibi finallerini izleriz gibi geliyor bana...
Tahminlerim (Özettende yola çıkarak)
Mira bölüm sonuna doğru ölür...
Mira' nın annesi ve Ateş' in anneannesi perişan olur.
Selami uzun İsmail' in peşine düşer ve Kumsal' da yardım eder. Kumsal İzmir Çetesi' nden yana olur.
Selami İsmail' den intikam alır.
Bölüm sonunda Cem Davran' ın yeni karakteri belli olur sanırım. Haftaya dizide olacak çünkü.
Aynen dediğin gibi oldu![]()
Star reklam olayını gerçekten abartıyor. Herhalde diziler zaten izlenmiyor, en azından tamamen reklamla dolduralım da para kazanalım diye düşünüyorlar. Ama kanalın prestiji için kötü oluyor haberleri yokReklamlar sinirimi bozdu her saniye reklam, dizinin bazı yerlerini kaçırdım bu reklamlar yüzünden. Star abarttı artık bu reklam olayını.
Katılıyorum. İzleyici dram izlemek istese bunun için bir sürü dizi var zatenYahu arkadaş ! Nedir bu komedilerin duygusala bağlaması... Hepsi böyle, Geniş Aile, Çocuklar Duymasın, izmir Çetesi...
Reyting için yapıyorlar ama bilmiyorlar ki onları izleyen dram izleyici değil, komedi izleyicisi ne yapsın dramı, kapatır televizyonu...