İzmir Çetesi 13. bölüm fragmanı!

Eleştirmen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5
Puanı
138
Fragmanı herkes izlesin derim. Özet ve fotoğrafları çıktığında eklerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
13. bölüm özeti:Mira ve Ateş hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Cemal ve Selami bu olayın nasıl gerçekleştiğini çözmeye çalışırken Kumsal onları aydınlatır ve tüm olanların bir kaza değil de İsmail'in tezgahı olduğunu söyler. Artık o da İzmir Çetesi'nin yanında olmayı seçmiştir. İsmail'in hırsı kontrolden çıkmıştır.

Ateş'i kaybetme korkusu Selami'nin gözünü kör eder ve İsmail'in peşine düşer.

Cemal ise Mira'nın başına gelenler karşısında suçluluk duygusundan perişan bir haldedir. Katya'yı bir saniye yalnız bırakmak istemezken Kumsal'dan Selami'nin İsmail'e gittiğini öğrenir ve delice bir şey yapmasını engellemek için Selami'nin arkasından gider.

Selami Ateş ve Mira'nın intikamını almak için İsmail'in canına kast eder ama Cemal ve Kumsal son anda ona yetişir ve Cemal İsmail'in hayatını kurtarmak zorunda kalır. Asıl derdi Selami'nin katil olmasını engellemektir.

Yayın Tarihi : 21 Mayıs Cumartesi
Yayın Saati : 20:00

Geçen haftalardaki bazı eleştirilerimizi unutturacağını düşündüğüm bir bölüm geliyor sanırım.:)

Bu bölüm Mira karakteri ölüyor, yani Selin Şekerci diziden çıkıyor. Oyuncunun kendi kararıymış. Tabi tahmin edilen bir durum, çünkü 13. bölüm yarın yayınlanıyor ve 13. bölümden sonra diziye devam etmek istemeyen oyuncular ayrılabiliyor. Cem Davran 14. bölümde avukat olarak diziye katılacak, büyük ihtimalle Mira' nın ölümüyle ilgili katılıyor diziye.

Tempoya ayak uyduramayan oyuncular gider, başarılı oyuncular devam eder. Bu dizilerin genel kuralıdır. Oyuncu çıkmak istiyorsa, yapımcıda yönetmende onu zorla tutamaz. Bence Mira karakteri yerine bir başkası alınabilirdi, çünkü izleyici Mira karakterini sevmişti, ama bu Selin Şekerci olduğu için değildi, karakterle ilgiliydi. Mesela o karakteri Özge Özpirinççi' de canlandırabilirdi. Selin Şekerci henüz kariyerinin başında büyük bir hata yaptı ve dizisini yarı yolda bıraktı. Duru karakterini canlandıran Oya Unustası' da aynı hatayı yaptı. Bu hatanın kariyerlerini olumlu etkileyemeyeceği açık. Hiçbir yönetmen dizisini 13. bölümde terkeden bir oyuncuyla çalışmak istemez.

Eğer Selin Şekerci çıkıyorsa Mira'nın da çıkması doğru. Başka oyuncu olsa hiç olmazdı. Selin Şekerci çok başarılıydı bence Mira rolünde.

Bu gidişler dizi için hiç iyi olmadı. Şu an her şey yeni girecek karakterlere bağlı. Ama bu ayrılık dizinin sonunu hızlandırdı bence. 26 bölümden sonra devam etmesi çok zor bence...

Sezon sonunda filan çıksaydı, yeni oyuncu belki çok yadırganmazdı ama dizi yazın da devam edeceği için yeni oyuncu pek uygun düşmeyebilir. Oyuncu kendi isteğiyle çıktı ve bu durumdan oldukça mutlu. Kadir İnanır gurbetteki oyuncuların sete entegrasyon sorunu yaşadığı ve çekimlerin İzmir' de olduğu için oyuncuları zorladığını söylemişti. Bununla ilgili bir durum olabilir ya da anlaşmazlık olmuş olabilir. Ben Selin Şekerci' yi çok fazla sevmiyorum ama Mira karakteri çok başarılıydı. Bende yeni oyuncuları merakla bekliyorum. Daha doğrusu sadece Cem Davran' ı merakla bekliyorum. Dost Elver' le ilgili herhangi bir haber çıkmadı, ki kendisinin herhangi bir projesini izlemediğimi hatırlamıyorum.

Dizi çok değişiyor sanki sezon finali gibi yani çok hızlı ilerliyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,660
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919