İzmir Çetesi 12. bölüm fragmanı

Eleştirmen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5
Puanı
138

Özet yayınlanınca ekleyeceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel gözüküyor ama Eurovision ile çakışacak son 1 saati. O yüzden yarısını izleyebileceğim :)

Zaten şarkıların yarısını dinledim dün, Perşembe Fatmagül' ün Suçu Ne' den sonrada geri kalanını dinlerim ben. Cumartesi oylama 23.30 gibi başlar sanırım.

Daha da geç başlar oylama.

Her ne kadar Türkiye olmadan içimiz buruk olarak izleyecek olsak da Eurovision finalini kaçırmak istemem :)

İzmir Çetesi Ocean's gibi olmalı bence.Soygun yapılmalı sürekli ve bu soygunlarda ortaya çıkan komik olaylar yansıtılmalı.Romantizm'i çok katıyorlar dizinin içine.Ben bazen izlerken duygusallık yüzünden sıkılıyorum.Özellikle Cemal-Katia konuşmalarından:)

İzmir Çetesi Ocean's gibi olmalı bence.Soygun yapılmalı sürekli ve bu soygunlarda ortaya çıkan komik olaylar yansıtılmalı.Romantizm'i çok katıyorlar dizinin içine.Ben bazen izlerken duygusallık yüzünden sıkılıyorum.Özellikle Cemal-Katia konuşmalarından:)
Ocean's nasıl bir dizidir hiç bilmiyorum ama katılıyorum :)

Oceans'ı hiç duymadım :) İzmir Çetesi tarzı ve Ocean's tarzı dizileri sevmiyorum... Ocean's da İzmir Çetesi'ne benziyor galiba... İzmir Çetesi aşırı rağbet görmedi... Gelecek sezon zor gibi... Bence yazında da devam etsin. 26. bölümünde final yapsın...

Bende aksine bu soygun olaylarının daha az olması gerektiğini düşünüyorum. Cemal baba sahneleri benide sıkıyor, Katya çok tatlı ama Kadir İnanır çok donuk oynuyor. Mesela Katya Cemal' e sarılıyor, ama Cemal babanın mutluluğunu hissetmiyorum ben ekran başında. 10 sene sonra sevdiğini belli ettiğin kadın seni sevdiğini söylüyor, sen doğru düzgün tepkini belli etmiyorsun. Ya yönetmen 20 yaşında kızı olan bir babanın tepkilerinde durgun olması gerektiğini söyleyip engelliyorlar, ya da Kadir İnanır bu tip sahnelerde eskisi kadar başarılı değil. Ateşle Selami' nin uyumu çok güzel. Kumsal ve Mira karakterleride çok tatlı. Bu diziyi birkaç başrol ve yanrol oyuncusu götürüyor bence. Çok öne çıkan, başarılı isim var. Birkaç tane de popüler isim olsaydı dizi daha yüksek reyting alırdı. Belki diğer dizilerden transfer yapılabilir.

İzmir Çetesi öcünü alıyor! (12. Bölüm)

İsmail tarafından tuzağa düşürülen İzmir Çetesi bir defa daha tuzağa düşmemeye kararlıdır. Kendini çok zeki sanan İsmail ve Kumsal için onların da bir sürprizi vardır. İsmail; Ateş ve Selami’yi hapishaneye attırmaya çalışırken kendisini parmaklık ardında bulur ama bunun intikamını almaya kararlıdır. Bir defa daha tuzağa düşürdükleri İsmail’in intikamı çok acı olacaktır.

Ateş’in tutuklanmasına gönlü razı gelmeyen Mira’nın Duru'yla araları bozulur. Duru döneklik yaptığı için Mira’ya çok öfkelenir. O Selami’yi sonsuza kadar gönlünden kovmayı başarmıştır, ancak Mira onun kadar kararlı davranamaz.

Cumartesi: 20.00

ImageView.ashx

ImageView.ashx

ImageView.ashx

ImageView.ashx

ImageView.ashx

Benzer 8 fotoğrafı eledim, 5 tane yeterli sanırım.