İzleyicilerin Star TV ve Kanal D Değerlendirmesi!

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,851
Puanı
711
Yeni sezon birçok dizi yayına süren Star TV ile Kanal D gibi iki iddialı kanalın hangisinin dizilerine daha çok değer verip desteklediği izleyiciler tarafından değerlendirildi...

Bu sezon Reaksiyon,Sil Baştan,Aşktan Kaçılmaz,Gönül İşleri ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizileri başlatan Star TV'de Kaderimin Yazıldığı Gün ve Gönül İşleri dizisinin aldığı oranlar malumumuz.İki dizi de gayet iyi oranlar alıyor.Özellikle Kaderimin Yazıldığı Gün total ve abc1 grubunda 1. oluyor.Fakat diğer 3 dizisi Aşktan Kaçılmaz,Sil Baştan ve Reaksiyon beklentilerin çok altında kaldığı için final yapma kararı aldılar.

Sil Baştan ve Aşktan Kaçılmaz'ın 1 reyting alması bile kanalın dizilerinin devam etmesini engellemedi ve kanal bu iki diziyi de devam ettirdi.Ama reytinglerde bir yükseliş olmadığı için iki dizide final yaptı.1 reyting ile 11 bölüm boyunca yayında kalan Aşktan Kaçılmaz ve Sil Baştan dizilerinin yanı sıra Reaksiyon dizisi bile yüksek bütçeli olmasına rağmen ve düşük oranlar almasına rağmen Star TV diziyi hala devam ettiriyor.Bundan da Star TV'nin dizilerine ne kadar önem verdiğini anlıyoruz.

Gelelim Kanal D'ye;
Kanal D'den geçen sezondan başlamak istiyorum.
Geçen sezon reyting uğruna
1.Kayıp
2.Aşk
3.Fatih
4.Çalıkuşu
5.İnadına Yaşamak
6.Vicdan
7.Cinayet
8.Zeytin Tepesi
9.Ne Diyosun
gibi dizilerini sadece 1 sezonda bitirdi.

Bu sezon ise daha Aralık ayına girmediğimiz halde
1.Benim Adım Gültepe
2.Bana Artık Hicran De
3.Urfalıyam Ezelden
4.Yalan Dünya
bu 4 diziyi de bitirdi ve bence daha da final kararı alacağı diziler de var.

Bazı dizileri 4 reyting alsa bile kanal d dizilerinin arkasında durmuyor ve hemen final yapma kararı alıyor.

İzleyiciler genel olarak Kanal D'ye sitem ediyor.Bazı TV izleyicileri Kanal D'de yayınlanan diziyi izlemem eğer tutarsa izlerim gibi sözler söylüyor.

Kanal D'nin reyting için yaptığı bu hamleler bazı ünlüleri de sinirlendirdi.En son Urfalıyam Ezelden dizisini bitireceği haberi çıktığında İbrahim Tatlıses'ten tepki gelmişti.

Urfalıyam Ezelden dizisi reytinglerde en az 3.5 aldığı halde hemen bitirme kararı almıştı
Kanal D.Yapımcı Faruk Turgut ise hemen diğer kanallarla görüşmüş ve Star TV ile anlaşmıştı.

Cumartesi günü yayınlanacak olan Urfalıyam Ezelden dizisinin hayranları ise Kanal D'ye sinirlenirken ve Star TV'ye ise teşekkür etti.

st.PNG

sta.PNG

Star her türlü gönüllerin birincisi artık, bunu dizilerine değer verdiği için söylüyorum. Ama Urfalıyam Ezelden'i almasıyla daha da gözüme girdi. Kanal D'ye ise daha bir şey demiyorum, kendi çöplüğünde boğulsun sadece...

Star her türlü gönüllerin birincisi artık, bunu dizilerine değer verdiği için söylüyorum. Ama Urfalıyam Ezelden'i almasıyla daha da gözüme girdi. Kanal D'ye ise daha bir şey demiyorum, kendi çöplüğünde boğulsun sadece...
2.5 ay gibi bir sürede 4 dizisini bitiren ve hayat yolunda arkadaşım hoşgeldim galip derviş gibi dizilerinin de bitirme ihtimali olan bir kanalı kınıyoruz.

Star bu sabrı ile daha çok tadir edilecek bence. Kaybeden seyirciyi düşünmeyen oalcak yine.:)

Vuhuuuu Urfalıyam Ezelden`in fanları için Star Tv`yi daha çok sevmişler. :Z

Arkadaşlar tamam Star hemen harcamıyor da haber de yapacaksanız bari bir haber değeri olan bir konu açın. Bir kaç face yorumuna göre değerlendirme mi olur? :D

O zaman eskiden Akasya Durağı Starda Final yapıp Kanal D`de tekrar başlayınca onun da fanları Kanal D`ye helal demişti. :F

Kaybeden kanal, seyirciyi takmayan düşünmeyen olacak.:D Nesi açık değil ki bunun.:D
Starım öyle şey yapmaz sen kanal d ile karıştırma starımı:ppp::bağır:

Arkadaşlar tamam Star hemen harcamıyor da haber de yapacaksanız bari bir haber değeri olan bir konu açın. Bir kaç face yorumuna göre değerlendirme mi olur? :D

O zaman eskiden Akasya Durağı Starda Final yapıp Kanal D`de tekrar başlayınca onun da fanları Kanal D`ye helal demişti. :F
ya yalan dünya ile de uzuuuuuuuuuuuun bir metin yazacaktım kanalın diziyi nasıl harcadığını nasıl totalde 1 alıp bittiğini aslında kanal da haklı yalan dünya konusunda 1 alan diziyi ne yapsınlar:F

ya yalan dünya ile de uzuuuuuuuuuuuun bir metin yazacaktım kanalın diziyi nasıl harcadığını nasıl totalde 1 alıp bittiğini aslında kanal da haklı yalan dünya konusunda 1 alan diziyi ne yapsınlar:F

Sen okuduğunu anlamıyorsun.:F İki karşılaştırılan kanal var ve bunlardan biri seyriciye saygısızlık etmeyen biride saygısızlık eden. Yani saygısızlık eden taraf kaybedecek etmeyen taraf kazanacak. Lafım Kanal D'yeydi.:D

Ama Urfalıyam Ezelden daha 5. bölümde bitmişti ve anlatacak çok şeyi vardı. Akasya Durağı ise 100 küsür bölüm oynamış ve sürekli aynı şeyleri anlatıyordu. Yine de sevenleri vardı. Bilmem anlatabildim mi? :)

Sen okuduğunu anlamıyorsun.:F İki karşılaştırılan kanal var ve bunlardan biri seyriciye saygısızlık etmeyen biride saygısızlık eden. Yani saygısızlık eden taraf kaybedecek etmeyen taraf kazanacak. Lafım Kanal D'yeydi.:D
anladım:):F
Ama Urfalıyam Ezelden daha 5. bölümde bitmişti ve anlatacak çok şeyi vardı. Akasya Durağı ise 100 küsür bölüm oynamış ve sürekli aynı şeyleri anlatıyordu. Yine de sevenleri vardı. Bilmem anlatabildim mi? :)
hehe de geç:D

Star TV de Doğuş'a geçtiği ilk sezon bir sürü dizi harcamıştı neyse ki Show'dan transfer yaptı bir şeyler tutturabildi. :A

Hakkını vermek lazım Yalan Dünya mesela Star'da olsaydı sezon sonunu rahat görürdü, Star son 2 yıldır dizilerinin arkasında gerçekten iyi duruyor helal olsun. :)

Ne alaka? Laf bulamayınca da karşıdakinin zayıf noktasına saldırmaya çalışıyorsun. Ama ben bu numaraları yemem. 😉

Star TV de Doğuş'a geçtiği ilk sezon bir sürü dizi harcamıştı neyse ki Show'dan transfer yaptı bir şeyler tutturabildi. :A

Hakkını vermek lazım Yalan Dünya mesela Star'da olsaydı sezon sonunu rahat görürdü, Star son 2 yıldır dizilerinin arkasında gerçekten iyi duruyor helal olsun. :)
Ama gerçekten düşüktü reytingleri, o yüzden bitti. Diğer konularda haklısın ama... :)

Ne alaka? Laf bulamayınca da karşıdakinin zayıf noktasına saldırmaya çalışıyorsun. Ama ben bu numaraları yemem. 😉
senin dediğin sadece facebook laflarıyla olmaz ama bunu sağır sultan bile biliyor kanal d nin bu sene elemci kederci anti sayısı arttı buna @denizz19 da katıldı...
Star 11 reyting alan dizilerini bile devam ettiriyor ayrıca burası reyting sonuçları tv haberleri konusu değil benim özel köşem herşeyi yazarım istersem planet pembe haberlerini de bu konuya sığdırırım.:T: