sen coştunAyakta mi seyrediyolar yani
Ayakta mi seyrediyolar yani
Kara Sevda adamdır.
İzlemiyorum ki diziyi.Bu konuya verilebilecek en sağlam cevaptı.
Haftaya yorum konusuna beklerim.
İzlemiyorum ki diziyi.Fragmanlar da güzel gibi gözükmüştü gözüme.Yanlış da görmüş olabilirim.
Hah adamsın bende onu diyecektim.Kemal'i Seven Emir Kozcuogluna tapar.
Hah adamsın bende onu diyecektim.Hem yakışıklı hem karizmatik espri yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa o adamı izlemek büyük şansdır.Tek temennim bu diziden sonra harcanılmaması, malum bizim üke salak.
Son cümleye kadar tamam da Kemal kendini bu diziyle kanıtlamış bir yetenek.Zeka dolu espriler yapıyor hemde. Gülüşü bile karizma adamın. Yani gülebiliyor.
Bence Emir Kozcuoğlu yaz 3-4 atışmalı videosunu izle. Diziye bağlanırsın.
Kemal gibi cıvık değil o baya zorba ve güçlü.
Son cümleye kadar tamam da Kemal kendini bu diziyle kanıtlamış bir yetenek.Hiçbir şekilde ezdirmem.Ulan asıl sen Kemal'in 3-4 sahnesini izlesen KÇ'e bağlanırsın.
Kemal'in nesi cıvık be.Kemal'i biliyorum zaten ama karizmatik bir kötü değil. Cıvık bir kötü. Karaktere laf atıyorum ben oyuncuya değil. Efsun gibi yani. Oda cıvık.Emir cıvık değil.
Kemal'in nesi cıvık be.Ortama ayak uydurmaya çalışan; gerektiğinde sert, gerektiğinde ise vicdanlı espritüel-kötü adam.Bulunmaz bir nimet.Her karaktere bürünebilir.Ayrıca Efsun da adamdır.
Kemal'in nesi cıvık be.Ortama ayak uydurmaya çalışan; gerektiğinde sert, gerektiğinde ise vicdanlı espritüel-kötü adam.Bulunmaz bir nimet.Her karaktere bürünebilir.Ayrıca Efsun da adamdır.
Anatomi mi?Seninle bir ara Emir Kozcuoglu anatomi dersi yapalım.
Al işte bu adam daha napsın seyirciye kendini sevdirmek için.Yaa çok espritiüel bir adam kemal bu hafta palyaço oluyor biizmki
Anatomi mi?Fiziğin alt dalı değil mi o?
Al işte bu adam daha napsın seyirciye kendini sevdirmek için.
Anatomi mi?Fiziğin alt dalı değil mi o?
Al işte bu adam daha napsın seyirciye kendini sevdirmek için.
Şuan zaten izliyorum. Ama daha espri yapmadı.Onu @Çiğdem- ile yapmak daha doğru olur yani fizik anatomisi yapılacaksa ama biz karakter anatomisi yapacağız.
Mesela 1.40'dan sonrasında tüm replikleri mimikleri ve bunu hayata nasıl uygularız tarzında değerlendirmeler yapabiliriz.
Şuan zaten izliyorum. Ama daha espri yapmadı.Ne yalancı adamsın lan.
Yok la başka video izliyordum.Sonunda 1 lira vermesi gayet rezil edici ve konik bir durum.
Yok la başka video izliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?