"İzlemem, İzlemeyeceğim" Mesajları Hakkında

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,798
Puanı
1,060
Son günlerde artan sadece "izlemem, izlemeyeceğim" gibi mesajlar yazmak artık tarihe karıştı. Bu tür mesajlar artık yasaklanmıştır.

Eğer konuya izlemeyeceğim diye yazacaksanız yanında neden izlemediğinizi de belirtmek zorundasınız. Aksi halde ceza alırsınız.

Bu kuralın koyulma sebebi mesaj kalitesini artırmak ve forumda alta alta yazan izlemem mesajlarını yok ederek iyi bir görüntü oluşturmak. :)

Herkese saygılar, iyi forumlar. :)

Bu konuda @emreemreu 'ya tamamen katılıyorum ve bu durumdan bende şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum. :)

Olmamış bu bence. :) Kaliteli bir mesaj; "Ben gelen konukları sevmediğim için izlemeyeceğim" değildir. Ya da "En sevdiğim şarkıcı olduğu için izleyeceğim" değildir bence. :) O konulara başka türlü mesaj atamazsın ki?
"Ooo x kişisi varmış, kaçmaz" demek de yasak oldu?
Buna bakılırsa Arslan Bey in açtığı "Bugün ne izleyeceksiniz?" konularında da neden izlediğini belirtmek zorundasın mı oluyor? :)

Hayırlı olsun. :)

mesajın o kısmındaki kışkırtıcılık gider uzayınca yeni şeyler gelir mesela rezil bir dizi izlemeyeceğim gibi :)

Olmamış bu bence. :) Kaliteli bir mesaj; "Ben gelen konukları sevmediğim için izlemeyeceğim" değildir. Ya da "En sevdiğim şarkıcı olduğu için izleyeceğim" değildir bence. :) O konulara başka türlü mesaj atamazsın ki?
"Ooo x kişisi varmış, kaçmaz" demek de yasak oldu?
Buna bakılırsa Arslan Bey in açtığı "Bugün ne izleyeceksiniz?" konularında da neden izlediğini belirtmek zorundasın mı oluyor? :)

Hayırlı olsun. :)

Onlardan bahsedilmiyor.

Mesela yeni bir dizi başlıyor, herkes alt alta izlemeyeceğim, yazmış. Amaç bunu kaldırmak. İzlemek istemeyen neden izlemek istemediğini belirtir. :)

"Ooo x kişisi varmış, kaçmaz" demek yasak olmadı. :)

Mesela bir konuya giriyorsun, konuya 15 mesaj yazılmış, hepsi izlemiyorum şeklinde, tepki vermez misin ? :)

Ayrıca bir diziyi, filmi izlemek istemeyen zaten mesaj yazmaz. :)

Gereksiz bi uygulama bence. Yine de foru adına hayırlı olsun ben zaten izlemem demem izlediğimi söylerim

Aslında çok geç kaldık bu uygulamada, daha önceden yapmamız gerekirdi. İzlemem yazacağınıza hiçbir şey yazmazsınız olur biter. Kimseyi mesaj yazması için zorlayan yok. Mesela hayatında Beyaz Show izlememiş adam geliyor her hafta "izlemem" diye mesaj yazıyor. Bize ne yani bundan? Oku konuyu geç. :):)

Aslında çok geç kaldık bu uygulamada, daha önceden yapmamız gerekirdi. İzlemem yazacağınıza hiçbir şey yazmazsınız olur biter. Kimseyi mesaj yazması için zorlayan yok. Mesela hayatında Beyaz Show izlememiş adam geliyor her hafta "izlemem" diye mesaj yazıyor. Bize ne yani bundan? Oku konuyu geç. :):)

doğrudur aynen :D

Aynen beni ve Buğra'yı tarif etmişsin :D ama Buğra'yı bilmem de ben Beyaz Show'u izlerim yani :D