İzlediğiniz Nostalji Diziler & Filmler Nelerdir?

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
Ben Ruhsar ,Sıdıka,Süper Baba, Ruhsar ,Bizimkiler ,Kaygısızlar ,Vay anam vay,Beşik Kertmesi,Benimle Evlenir misin Perihan Abla,Zoraki Başkan,Aramızda Kalsın ,Gülbeyaz,Yol Arkadaşım dizilerine baktmıştım pandemi döneminde

Şimdilerde Anne Babamla evlensene dizisine bakıyorum daha sonra Çarli,Çiçek Taksinin ATV bölümlerine bakmayı düşünüyorum😊 Arada Tatlı Kaçıkları açıp izliyorum Erler film hala bölümleri yüklemeye devam ediyor hatta

Tv filmlerden Günaydın İstanbul kardeş, Çilekli Pastayı,Mürüvetsiz Mürüvet ,Taştan Kalp,Aşk yolu izlemiştim .

Peki sizler hangi dizi veyahut filmleri izliyorsunuz?

@Angelica @The_Erinch @Zeyno45 @Emre Ozansoy @serhatt @Turkuazz @Doğan

Çiçek Taksi ATV, Affet Bizi Hocam ,Hayat Bilgisi,Kuzenlerim,Ferhunde Hanımlar,Bizim evin Halleri..Bende pandemide Ferhunde Hanımlara baktım.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Ben Ruhsar ,Sıdıka,Süper Baba, Ruhsar ,Bizimkiler ,Kaygısızlar ,Vay anam vay,Beşik Kertmesi,Benimle Evlenir misin Perihan Abla,Zoraki Başkan,Aramızda Kalsın ,Gülbeyaz,Yol Arkadaşım dizilerine baktmıştım pandemi döneminde

Şimdilerde Anne Babamla evlensene dizisine bakıyorum daha sonra Çarli,Çiçek Taksinin ATV bölümlerine bakmayı düşünüyorum😊 Arada Tatlı Kaçıkları açıp izliyorum Erler film hala bölümleri yüklemeye devam ediyor hatta

Tv filmlerden Günaydın İstanbul kardeş, Çilekli Pastayı,Mürüvetsiz Mürüvet ,Taştan Kalp,Aşk yolu izlemiştim .

Saydıklarındann Perihan abla Ruhsar Gülbeyaz süper baba dizilerine bakmıştım :D

Saydıkların arasından birçoğunu izledim .. Bunlara ek olarak Yılan Hikayesi, Asmalı Konak, Bir İstanbul Masalı, Aliye, Beyaz Gelincik, Serseri, Biz Size Aşık Olduk, Ekmek Teknesi,Yedi Numara, Yedi Tepe İstanbul, Şaşı Felek Çıkmazı, Yağmur Zamanı, Baba Evi, Ayrılsakta Beraberiz,İkinci Bahar, Kara Melek,Tatlı Hayat, Çat Kapı, Fırtına, Ana, Kaygısızlar vb.....

Tv Filmlerinden saydıkların içinde Taştan Kalp'i sayısız kere izledim hatta şuan yine izlemeyi düşünüyorum 😀

epeydir bakmıyorum ama her daim izlenilir yapımlar bulunuyor..

-Gülbeyaz
-Asi
-Ezel
-Uçurum
-Suskunlar
daha da sıralanabilir.

• Harika
Kemal Sunal fimlerini açıp açıp izlerim canım sıkıldığımda, onların verdiği keyifi hiç bir film vermiyor, veremiyor, veremez de.

Son olarak izlediğim eski diziler arasında Zapping Ailesi, Süper Babaanne, En Son Babalar Duyar yer alıyor.

• Harika
Saydıkların arasından birçoğunu izledim .. Bunlara ek olarak Yılan Hikayesi, Asmalı Konak, Bir İstanbul Masalı, Aliye, Beyaz Gelincik, Serseri, Biz Size Aşık Olduk, Ekmek Teknesi,Yedi Numara, Yedi Tepe İstanbul, Şaşı Felek Çıkmazı, Yağmur Zamanı, Baba Evi, Ayrılsakta Beraberiz,İkinci Bahar, Kara Melek,Tatlı Hayat, Çat Kapı, Fırtına, Ana, Kaygısızlar vb.....

Tv Filmlerinden saydıkların içinde Taştan Kalp'i sayısız kere izledim hatta şuan yine izlemeyi düşünüyorum 😀
Biz size aşık olduk dizisini biri övmüştü çok güzel demişti zamanında izledim mi hatırlamıyorum başladım izlemeye zaten ilk bölümü yok ikinci bölümden başladım hikayeye sıkıntı vardı sesler geriden görüntü önden gidiyordu Fırtına dizisini de bir kaç sene önce tekrarını vermişti Kanal 7 izlemiştim yayınlandığı dönemde izldim tabii

Taştan kalp de çok güzel bir de Zülküf ve Zarife vardı keşke o da olsa YouTube de en son yoktu
ATV filmleri çok güzel ya Günaydın İstanbul kardeş olsun ,Mürüvetsiz Mürver olsun ,Hızlı adamlar ,Çilekli Pasta ve şu an aklıma gelmeyen hepsi😉
------

Kemal Sunal fimlerini açıp açıp izlerim canım sıkıldığımda, onların verdiği keyifi hiç bir film vermiyor, veremiyor, veremez de.

Son olarak izlediğim eski diziler arasında Zapping Ailesi, Süper Babaanne, En Son Babalar Duyar yer alıyor.
Zapping ailesi nasıl bir dizi güzel mi YouTube de çok denk geldim ona ama hiç izleme imkânım olmadı😉

Son düzenleme:
Eyvah babam,eyvah kızım büyüdü ve Aramızda kalsın ,Sevda Kondu ,Gönül hırsızı,dizilerini de izlemiştim bir kaç bölüm yazlıkçılara da baktım onları da ekleyeyim😉

Son düzenleme: