İzlediğiniz Film/Diziden Replik Yazın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Ceza avukatları kötü insanların iyi yönlerini görür, boşanma avukatları ise iyi insanların kötü yönlerini." - Marriage Story

"Günah bir yaradır, leke değil. İyileştirilmesi, tedavi edilmesi gerekir. Bağışlama yeterli değildir."
"Suçlayacak kimse bulunmadığında, herkes suçlu demektir."

- The Two Popes

Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu. Sırf onları seviyor diye tanıdığını zannediyordu. Eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim. Ömer derdim; her ihanet sevgiyle başlar.

"Umut domino taşı gibidir. Biri düşünce diğerleri onu takip eder."

"Birbiri için yaşamak doğanın kanunudur. Hayatta hiçbir şey yalnızca kendisi için var olmaz... Eğer ortada bir 'biz' varsa 'ben' olabilirim. Ortada bir 'sen' varsa ben ancak o zaman var olabilirim." - Öğretmen

Reactions: S.G.A.T.
"Gerçek, ona, baktığınız açıya göre değişebilir. İzafiyet Teorisi'ni kısaca anlatması istendiğinde Albert Einstein; elinizi yanan bir sobaya sokup bir dakika beklerseniz size bir yıl gibi gelir ama sevdiğinizin yanında bir yıl bir dakika gibi, demiş. Sen uyuyalı 6 ay oldu ve ben dün elimi sobaya soktum." - Öğretmen

Eyyyşaaaaan
Bu
Ne
Güzel
Sürprizzzz

(Unutulmaz Kenan Birkan repliği.
)

Bihter v Adnan balayı planı yaparken Nihal yine akla en gelmeyecek, efsane soruyu sormuş

Nihal:Siz ikiniz sıkılmayacakmısınız?

Vefa senin için İstanbul'da bir semt adı olabilir Kuzey bey

"Haremde devamlılık esastır."
- Muhteşem Yüzyıl ana repliklerinden

"Sıfır, bir değer değildir. Bir sayı bile değildir. Ancak başka bir sayının yanına gelince değer yaratır, tıpkı sevda gibi. Sevdanın da tek başına değeri yok. İlle de biri olmalı. Sıfır ne kadar çoksa sayı o kadar çoğalır. Sevda da ne kadar çoksa insan o kadar çoğalır, büyür. Biri dese ki 'sevdamı al, kendine ekle, bir ömür ile çarp, sonra sonsuza eşitle', yine değeri sıfır mı olur senin için?" - Yedi Numara

" Atatürk, Türkiye bir daha hiç diktatör görmesin diye bir diktatördü. "

Nihan: ona anlatamadıklarım durmadan gözlerimden dökülüyor.. . /Kara Sevda

Reactions: 12.Adam
"Sana cevap vermiyorum. Çünkü sana soru sorma hakkını vermiyorum." - Bilmemek