İzlanda 2-4 Türkiye Uluslar Ligi B Grup Maçı

12.Adam

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
4 Nisan 2016
Mesajlar
27,550
Reaksiyon puanı
30,946
Puanı
1,060
IMG_1628.jpeg


İzlanda - Türkiye maçı 21.45’te başlayacak ve Tv 8
den naklen yayınlanacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.
 
her iki takımında ayağı düz bassın
 
Hey yavrum hey. Abdülkerim 50 metre daha olsa 50 metre daha fark yersin.
 
Stoper ikilimiz çok seriymiş gibi onları yalnız bırakıyoruz arkada anlamsız bir boşluk veriyoruz. İleri hattımız şutör isimlerden kurulu olmasına rağmen topla çok oynuyoruz. Kaleyi görenin vurması lazım yoksa içeri girip atamayız.
 
Ayağına kurban be İrfan. Baştan beri yapılması gereken buydu. Bunlara uzaktan şut çekmekten başka bir şey yapamayız. Bırakın şu ceza sahası içine girme işini. Haydi devam çocuklar.
 
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
İrfan, keşke zamanında Başaksehir'den Avrupaya gitseydi. Harika bir kariyeri olabilirdi. Zayıf oynadigi maç sayısı çok az. Çok klas oyuncu.
 
Onurcan Çakır ya. Oğlum beynin mi dondu çıksana topa. Hocanın Okay takozunu oyuna alması lazım.
 
Türkiye'm 4-2 yendi. Helal olsun bizim çocuklara. :Z:bhr:
 
Son düzenleme:
Oyyyy Kerem sen deli misin nesin? Sana ne oldu oğlum? Kalecinin belini kırdı yiğidim benim. Seni beğenmeyen futbol cahilleri ağlayarak izlesin bu golü.
 
Alp Özgeni bir daha dinlemesek olur mu? Türkiye de 5 senede spikerlik acaip bir şekilde düştü ya. Eski spikerler geri gelsin lütfen.
 
Milli takım eskiden beri kendi ayarında veya daha düşük takımlara karşı oyunu tutamama ve puan kaybetme sorunu yaşıyordu. İki maçtır bu tarz rakipleri döverek yeniyoruz.

Montella hoca düşmanlarına da iyi koydu. Keşke çıkıp şimdi basın toplantısında racon kesse. Forvetsizdik ama tüm maçı 4-4-2 oynadık. Montella'nın Adana'sı son 1 yıl böyleydi. Cümle içerisinde forvet geçen soru gelirse ayakkabısını fırlatmalı Mister.
 
  • Aynen
Reactions: Hobbit