YS İyilik Perileri 15.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

İyilik Perileri - 15. Bölüm: İntikam, Aşk ve Sırlar

Helen’in İntikam Planı:

Taci Çalışkanoğlu, Helen Hoşbeşoğlu ile olan evliliğini bitirir. Ancak Helen, bu boşanmayı kabul etmez ve intikam için büyü dünyasını harekete geçirir. Taci’nin, Doso’yu aldattığını gösteren bir büyü yapar. Bu, Taci ve Doso arasındaki güveni yerle bir eder.

Doso’nun Sihiri ve Taci’nin Dönüşümü:

Helen’in entrikalarını anlamakta geç kalan Doso, durumu kurtarmak için sahte raporlar düzenler. Herkesi, Taci’nin öldüğüne inandırmak için büyü yapar. Ancak bu büyü, Taci’yi bir köpeğe dönüştürür. Şimdi Taci, Doso’nun kontrolü altındadır.

Melike ve Betül Arasındaki Gerilim:

Melike Peri, Betül’e meydan okur:

Melike: Emir benim olacak!

Betül ise sakin ve kararlı bir şekilde cevap verir:

Betül: Emir benim eşim ve korumam altında. Ama seninle ve diğer cadılarla uğraşmak için yeterince gücüm var.

Bu karşılaşma, büyü dünyasında tehlikeli bir çatışmanın fitilini ateşler.

Erkek Cadı Rüzgar’ın Gelişi:

Betül’ün çevresinde beliren karizmatik erkek cadı Rüzgar, onu koruma bahanesiyle yaklaşır. Ancak niyeti sadece koruma değildir; Betül’ün kalbini kazanmaktır. Rüzgar’ın varlığı, Melike’nin planlarına yeni bir boyut kazandırır ve Betül’ün hayatını daha karmaşık bir hale getirir.

Doso’nun Üvey Kızı Tutku’nun İddiaları:

Doso’nun üvey kızı Tutku Biskrem Çalışkanoğlu, sahneye çıkar.
Tutku, kararlılıkla şu sözleri söyler:

Tutku:Bu aşktan da, Emir’den de vazgeçmeyeceğim. O ev benim olacak, Emir benim eşim olacak. O mutlu yuva bizim yuvamız olacak. Çok yalnız kalacaksın, Betül.”

Tutku’nun sözleri, Betül’e karşı yeni bir düşmanlığın habercisidir.

Son Sahne:

Rüzgar, Betül’ün karşısına çıkar ve kararlılıkla konuşur:

Rüzgar:Senden asla vazgeçmeyeceğim, Betül. Bu sadece başlangıç.”

Betül, kendi içinde karmaşık duygular yaşarken, Doso’nun kontrolü altındaki Taci ve Helen’in planları, büyü dünyasında yeni bir dönemin başladığını işaret eder.
15.Bölümün sonu
@HollyDemon ☾☆ @tekin @Angelica @xemrexxx @12.Adam @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully
------

@Angelica

Son düzenleme:
Emeğine sağlık kardeşim :)

Entrikalar entrikalar hiç bitmez :A

arkadaş bekar insan mı tükendi bi rahat durun evli barklı insanlardan uzak durun yaw 😡

Emeğine sağlık kardeşim :)

Entrikalar entrikalar hiç bitmez :A

arkadaş bekar insan mı tükendi bi rahat durun evli barklı insanlardan uzak durun yaw 😡
Exxendeki Sihirli annemin uyarlaması ben böyle yazardım Betül ve Melike kardeş Betül ve Melike’nin üvey kardeşi çıktı o da Emir’e aşık @HollyDemon ☾☆
------

@Hobbit yarınki maç Fenerbahçe için dua et kazansın Rüzgarın kardeşi olmak istiyormusun

Son düzenleme:
IMG_0077.jpg
@serhatt özlemişsindir Yeni düşman resimdeki kişi
@xemrexxx @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆