İyi Ki Doğdum 🎂✨

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru kimsenin huyunu suyunu bilmiyoruz deneme yanılmayı da ince düşünmek lazım değil mi kardeşim
çok ince düşünürsende uzun zaman alır bir kişiyi kırmadan dökmeden tanımak aylar alır oysa ben hızlandırılmış turu deniyorum
eğer kırılan olursada özür dilemesini biliriz elbette

Reactions: HollyDemon ☾☆
çok ince düşünürsende uzun zaman alır bir kişiyi kırmadan dökmeden tanımak aylar alır oysa ben hızlandırılmış turu deniyorum
eğer kırılan olursada özür dilemesini biliriz elbette
ben yavaş sürümü uyguladığımdan dolayı
hızlıyı görünce amanın oldum😉

Reactions: tekin
senin yöntem daha sağlıklı aslında, ama hayat kısa insan çok ! kısa hayata çok insan sığdırabilmek için bazen kırıp dökmek lazım
yinede dikkat et sen ilk kırgınlıklar kalıcı olur bir bakmışsın asıl değerli olan insanı kaybetmiş olursun

beni kırıp,dökmeden tanı lütfen kardeşim

bu arada iyi ki geldin ilerleyen zamanlar da bunu tersi olmaz umarım

Son düzenleme:
Nice yıllara abi. Vay be 27 yıl koskoca. Dilediğin şeyler senin olsun.

------

@NES nedir diye netten baktımda Sinir Koruyucu Estetik Sünnet Tekniği (NES) diyor
mutlaka başka bir anlamı vardır başka türlü arkadaşımız bu ismi bu anlamı için koymamıştır heralde
Nerden aklina geldi bunu yazmak

Sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere. Genc yaṣın tadını çıkar.

Reactions: NES
@NES nedir diye netten baktımda Sinir Koruyucu Estetik Sünnet Tekniği (NES) diyor
mutlaka başka bir anlamı vardır başka türlü arkadaşımız bu ismi bu anlamı için koymamıştır heralde
İki ismim olduğu için ortaya kısa isim olarak NES ismi çıktığı için böyle bişey yaptım son kez

NES ne diye soran arkadaş @tekin
Necmettin Seyfullah ın kısaltması diğer ismimi pek kimse bilmiyor ne diye koydularsa isim olaraktan kimse seslenmiyor bu şekilde