Biliyorum öyle bir şey olursa çok sevinirsin ama her türlü Baraj'dan daha iyi gideceği kesin.Menajerimi Ara gün değiştirince de oranlarını arttırmazsa ne iyi olur ama...
Biliyorum öyle bir şey olursa çok sevinirsin ama her türlü Baraj'dan daha iyi gideceği kesin.Menajerimi Ara gün değiştirince de oranlarını arttırmazsa ne iyi olur ama...
Önemli değil.Yanlış anlamışım, sorry.
Güneş Tutulması şu pastelin dizisi değil mi o önce önceki dizisine sahip çıkıp adam akıllı final yaptırsınKazara Aşk, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim ve anlaşma sağlanırsa Güneş Tutulması da Star TV'de ekrana gelecek.
Onun final haberi de kapıda.Biliyorum öyle bir şey olursa çok sevinirsin ama her türlü Baraj'dan daha iyi gideceği kesin.
Güvercin'in yerine o diziyi Star'a çekecek diye duydum ben. Ne kadar doğru bilemem.Güneş Tutulması şu pastelin dizisi değil mi o önce önceki dizisine sahip çıkıp adam akıllı final yaptırsın
Aynı fikirdeyim abla. Yaz dizisi biterken yaz dizisi yapmak saçmaydı, bir umut diye başlattılar ama olmadı.Yanlış zamanda başlaması bence bitmesine sebep yazın olsaydı bu dizi izlenirdi ya
Aynı fikirdeyim abla. Yaz dizisi biterken yaz dizisi yapmak saçmaydı, bir umut diye başlattılar ama olmadı.Bir de ben hala daha Ozan yerine başka biri olsaydı diyorum.
Aynen Ozan olmadı.Aynı fikirdeyim abla. Yaz dizisi biterken yaz dizisi yapmak saçmaydı, bir umut diye başlattılar ama olmadı.Bir de ben hala daha Ozan yerine başka biri olsaydı diyorum.
Ozan'ın son işi dram olunca ve orada çok iyi oynayınca romantik komedi de olmadı bence abla.Yok Ozanla alakası yok bence Elçinle gayet uyumlulardı tamamen yanlış zamanda başlaması sebep bence
Ozan'ın son işi dram olunca ve orada çok iyi oynayınca romantik komedi de olmadı bence abla.
Aynen, zaman sorunu da önemli bir etken hatta büyük bir etkendi.Bence gayet iyiydi ya ben zaman diyorum ya
Aynısın bunada yaparsa şaşırmamak lazım sonradan yaniGüvercin'in yerine o diziyi Star'a çekecek diye duydum ben. Ne kadar doğru bilemem.
Onu bilemem ama Star'ın hazırladığı diziler de tutmazsa bu sezon işi çok zor, geçen sezondan daha kötü olacak.Aynısın bunada yaparsa şaşırmamak lazım sonradan yani
Seni çok bekledim tutarda diğerlerini bilmemOnu bilemem ama Star'ın hazırladığı diziler de tutmazsa bu sezon işi çok zor, geçen sezondan daha kötü olacak.
Özcan Deniz'in belirli bir kitlesi var, ne olursa olsun izler diye düşünüyorum ve o dizi sorunsuz devam eder belki ama günü de önemli tabi.Seni çok bekledim tutarda diğerlerini bilmem
Katılıyorum eylül başında başlasa kitle edinirdi...Özcan Deniz'in belirli bir kitlesi var, ne olursa olsun izler diye düşünüyorum ve o dizi sorunsuz devam eder belki ama günü de önemli tabi.
Sol Yanım ve Kazara Aşk için ise geç kalındı.
Baraj ve Zümrüdüanka'ya bitirmeye neden bu kadar meraklısınız?2 haftaya biter demiştim, sıra Zümrüdüanka'da
Çünkü reytingleri çok düşük ve kanalın yayına girmeyen çok dizisi varBaraj ve Zümrüdüanka'ya bitirmeye neden bu kadar meraklısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?