'İyi Günde Kötü Günde' Final Yapıyor! | Star TV

Sen sevmiyormusun Menajerimi Ara yı
İlk bölümünü tam olarak izledim, ama şimdi sahne sahne takip ediyorum. Yaz dizisi havası var dizide, sezon dizisinden uzak.
Belli olmaz bu izleyicinin ne yapacağı işte. Onun yeni gününde iyi gideceğini düşünüyor herkes belki gitmez.
Bence de ama @Emre Ozansoy'un dediği gibi oranlarını yükseltemezse de oturup ağlarım.
O duruma düşmeyiz umarım gün değiştirirse.

Beklenen bir karardı maalesef, üzücü bir durum. Keşke yazın başlasaydı da ilgi görürdü her türlü..

Aslında dediğin mantıklı da bundan çok herhalde diye düşünmeden de edemiyorum umarım valla düşersek fena olur.

bellıydı tahmın ettim..

cumartesi günü showun dizisi var ..her grupda başarılı..kuzy yıldızında izleyici kitlesi belli

Aslında dediğin mantıklı da bundan çok herhalde diye düşünmeden de edemiyorum umarım valla düşersek fena olur.
Dizi başlarken de herkes "Salı olsun Salı olsun"dedi, şimdi de "Cumartesi'ye alınsın" diyorlar.
Eğer Cumartesi'ye alınırsa Total'de kolay kolay zirve alamaz KYİA'dan dolayı. Zaten AB dizisi, ama AB'de bu sezon yarışma odaklı hep.

Kanal umarım doğru bir hamle yapar Menajerimi Ara için.

Ay sonu yolcu olduğunu nereden biliyorsun ki şu an yayına hazırlanan dizi yok Babil yapsa da MA'nın yapacağını zannetmiyorum.
Kazara Aşk, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim ve anlaşma sağlanırsa Güneş Tutulması da Star TV'de ekrana gelecek.

Umarım ya dizi cidden kaliteli çünkü bu arada AB'de de zirve alabilir veya zirveye oynar gibi geliyor bana.
Edit
irveyi alacağını zannetmiyorum.

Reactions: Emre Ozansoy