'İyi Günde Kötü Günde' Final Yapıyor! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EganmMJXcAAPYFI

Star TV'nin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi 'İyi Günde Kötü Günde' final yapıyor!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu, başrollerini; Elçin Sangu, Mehmet Ozan Dolunay ve Yasemin Kay Allen paylaştığı dizi düşük giden reytinglerinden ötürü ekran macerasını sonlandırma kararı aldı.

Cumartesi günü 4. bölümü ekrana gelen dizi, 17 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan 6. bölümüyle final yapıyor.

'İyi Günde Kötü Günde' yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Üzücü
Reactions: Angelica and STAR
EganmMJXcAAPYFI

Star TV'nin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi 'İyi Günde Kötü Günde' final yapıyor!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in oturduğu, başrollerini; Elçin Sangu, Mehmet Ozan Dolunay ve Yasemin Kay Allen paylaştığı dizi düşük giden reytinglerinden ötürü ekran macerasını sonlandırma kararı aldı.

Cumartesi günü 4. bölümü ekrana gelen dizi, 17 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan 6. bölümüyle final yapıyor.

Az önce instagramda gördüm Birsen demiş :A

EganmMJXcAAPYFI

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in oturduğu, başrollerini; Elçin Sangu, Mehmet Ozan Dolunay ve Yasemin Kay Allen paylaştığı dizi düşük giden reytinglerinden ötürü ekran macerasını sonlandırma kararı aldı.

Düşük gidiyordu daha da düştü final oldu :A:A

Acaba Menajerimi Ara yada Babil geçer mi cumartesi ye keşke geçse :(

Düşük gidiyordu daha da düştü final oldu :A:A
Kadrosu çok iyi bir diziydi, ama reytingleri niye öyle oldu anlamadım. :( Yaz dizisi olsa rekorlar kırardı Haziran'da, Temmuz'da.
Acaba Menajerimi Ara yada Babil geçer mi cumartesi ye keşke geçse :(
Babil'in geçeceğini zannetmem, Menajerimi Ara geçebilir. Ama gün değiştirmediği her hafta dizi için daha tehlikeli.

Beklenen haber. Yazın başlasa iyi kötü 10+ bölüm yayınlanırdı keşke diğer yaz dizileri çekimlere başlarken bu dizi için de acele etselerdi geçmiş olsun. Menajerimi Ara'nın cumartesiye geçmesi için salavat zinciri. 🙏

• Güldürdün
Reactions: STAR
Kadrosu çok iyi bir diziydi, ama reytingleri niye öyle oldu anlamadım. :( Yaz dizisi olsa rekorlar kırardı Haziran'da, Temmuz'da.

Babil'in geçeceğini zannetmem, Menajerimi Ara geçebilir. Ama gün değiştirmediği her hafta dizi için daha tehlikeli.
Aynen yazın olsaydı 6,7 leri görürdü.
İnşallah 2 diziden biri geçer inşallah. Evet değiştirsinler gününü de tehlike kalksın

Ah be daha bugün dedim, haberi de bugün geldi. :(

Aynen yazın olsaydı 6,7 leri görürdü.
İnşallah 2 diziden biri geçer inşallah. Evet değiştirsinler gününü de tehlike kalksın
Sen Çal Kapımı gibi yazın dizisi olabilirdi. Ama olmadı. :( Yazık oldu bu güzel kadroya.

Dediğim gibi iki diziden birinin geçmesi için bu dizinin finalinin yayınlanması gerekiyor. Bunu beklemekte diğer diziler için çok geç olabilir.

Beklenen haber. Yazın başlasa iyi kötü 10+ bölüm yayınlanırdı keşke diğer yaz dizileri çekimlere başlarken bu dizi için de acele etselerdi geçmiş olsun. Menajerimi Ara'nın cumartesiye geçmesi için salavat zinciri. 🙏
İnşallah geçer cumartesine

Bu hafta reytinglerinde 1'li oranları görünce daha final yapmıyor mu demiştim. Neyse Menajerimi Ara'yı alsalar çok güzel olur. :Z

Sen Çal Kapımı gibi yazın dizisi olabilirdi. Ama olmadı. :( Yazık oldu bu güzel kadroya.

Dediğim gibi iki diziden birinin geçmesi için bu dizinin finalinin yayınlanması gerekiyor. Bunu beklemekte diğer diziler için çok geç olabilir.
Aynen olabilirdi. İnşallah Menajerimi Ara geçer

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy