Bende Elçin'i ilk defa izledim, ama aşırı sevdim abla.
Dimi role acayip güzel uymuş ya bayıldım hamam sahnesi falan koptum gülmekten ya
Bende Elçin'i ilk defa izledim, ama aşırı sevdim abla.
Aynen abla, aşırı iyiydi orası.Dimi role acayip güzel uymuş ya bayıldım hamam sahnesi falan koptum gülmekten ya
Aynen abla, aşırı iyiydi orası.Arkadaşını Melisa Döngel'e benzettim ben.
Annesi ve babası d iyi seçilmiş, umarım reytingi yükselir ya.
Muh-te-şem ekranların tam böyle bir komediye ihtiyacı var fragman böyleyse bölümü tahmin edemiyorum.
Ah Melda ve Selda hala hiç aklimın ucuna gelmezdi ve hala birbirlerine çok uyuyorlar.
Fragman harika .... Bakalım Sarpın başına ne gelmiş
Aa evet doğruya...Geçen bölümde dedi aslında babasının kaza geçirdiğini ve başka ailesi olduğunu öğrendiğini söyledi büyük ihtimalle bu anlattığını görecez
Aa evet doğruya...
Bölümü daha izleyemediğim için izleyemiyorum.2. FRAGMANA BİTTİM...
Umarım artar.. Bari 3 ü geçsin ona da razıyız..Bölümü daha izleyemediğim için izleyemiyorum.Ama eminim öyledir.Umarım yarın reytingleri artar her ne kadar Kuzey Yıldızı'nı sevsem de..
Aynen öyle.Umarım artar.. Bari 3 ü geçsin ona da razıyız..
Katılıyorum... Bu arada sosyal medyada Elçin ve Ozan partnerliği baya seviliyo... Anlamıyorum sosyal medyada seviliyo ama reytinglere yansımıyor neden sence...Aynen öyle.Umarım böyle bir kadroya sahip dizi harcanmaz.
Sosyal medyanın pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ben dizilerde. İki bölüm TT oldu, hatta Elçin ve Ozan'da TT oldu ama reytingleri düşüktü. İzleyici ya hikayeyi sevmedi yada diğer dizilerden vazgeçmiyor.Katılıyorum... Bu arada sosyal medyada Elçin ve Ozan partnerliği baya seviliyo... Anlamıyorum sosyal medyada seviliyo ama reytinglere yansımıyor neden sence...
Hmmm... Anladım..Sosyal medyanın pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ben dizilerde. İki bölüm TT oldu, hatta Elçin ve Ozan'da TT oldu ama reytingleri düşüktü. İzleyici ya hikayeyi sevmedi yada diğer dizilerden vazgeçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?