Şükürler olsun umarım iyi bi komedidir uyarlama mıydı bu dizi ve cumartesi olursa tutar bence kanal 4.00 4.50 alsa devam ettirir. bıktım ve nefret ediyorum karadeniz ve romantik komedi dizilerindenKanal D'nin yeni dizisi 'İyi Aile Babası'nın ekibi bir araya geldi!
Yönetmenliğini Hakan Algül’ün, senaristliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği; kadrosunda Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar gibi usta oyuncuların yanı sıra; Bahar Şahin, Ecrinsu Çoban, Berat Efe, Berke Üsdiken, Bahar Suer, Beste Bereket, Rukan Kandemir gibi isimler yer alıyor. Dizinin ilk okuma provası Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki özel salonda, tüm oyuncuların ve reji ekibinin katılımıyla gerçekleşti.
'İyi Aile Babası' yakında Kanal D'de!
Ekli dosyayı görüntüle 93759
Ekli dosyayı görüntüle 93760
Ekli dosyayı görüntüle 93761
Sana göre güzeldir ama o gün bana göre bom boş bi gün iyi aile babası iyi gider cumartesi boş beleş diziler var bana göreoda doğruya..kanald bulur inşallah cumartesı show dizisi var guzel ...
benımle aynı kafadansın ben de istiyom aile komedisiniŞükürler olsun umarım iyi bi komedidir uyarlama mıydı bu dizi ve cumartesi olursa tutar bence kanal 4.00 4.50 alsa devam ettirir. bıktım ve nefret ediyorum karadeniz ve romantik komedi dizilerinden
fikirler ayrıdır..saygı duymak gerek kardeşim.iyi aile babasıda cumartesi olsunSana göre güzeldir ama o gün bana göre bom boş bi gün iyi aile babası iyi gider cumartesi boş beleş diziler var bana göre
Şimdi cumartesi derim kanal bakar komedi var zaten der pazar olsun der çok güzel hareketleri kaldırır yayındanfikirler ayrıdır..saygı duymak gerek kardeşim.iyi aile babasıda cumartesi olsun
Akasya Durağı'nın sadece ilk sezonunda rol aldı ama.melek baykal cennet mahallesi 3 sezon ferhunde hanımlar 6 sezon hayat bağları 4 sezon türk malı ve gönul ferman dinlemiyoru saymıyorum.akasya durağı 5 sezon
Akasya Durağı'nın sadece ilk sezonunda rol aldı ama.
Bana da tutacak bir proje gibi geldi, kadrosu güzel ama tabi senaryoya ve tanıtımları görmek lazım.EVET aynen öyle oldu..genede tutmuş bir diziydi...iyi aile babası tutar
atv de babam sağolsun vardı 8 bölüm den sonra yayından kaktı... onuda saymıyom..umarım tanıtım ve senaryosu guzel olur..banada tutar gibiBana da tutacak bir proje gibi geldi, kadrosu güzel ama tabi senaryoya ve tanıtımları görmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?