Beyaz Show'a katılan Bugün Ne Giysem programının güzel jürisi, ünlü modacı Ivana Sert sosyal paylaşım sitelerinde Twitter'da Türkiye gündeminin en çok konuşulan 10 başlığından biri oldu. Beyaz Show'da Sırpça bir şarkı söyleyen İvana Sert, sesiyle ilgili yapılan eleştirilere de cevap vermiş oldu.
Twitter'da İvana Sert ile ilgili bazı yorumlar ise şöyle:
@senocakkayra
-bir beyaz showumuz vardı onu da ivana sert aldı..!!! yahu ben bu kadından hiç haz etmiyorum arkadaş..!!!
@SalihaEmen
Şu İvana Sert Sırbistan'nın köyünden gelip, Laleli'nin bağrından kopup başımıza moda avcısı-ikoncan kesildi ya daha ne diyim.
@halil_calik
Sevgili İvana Sert , şarkıyı söylerken 'aaaaaaaaa' derken çektiğin acına ortağım. Bu acı hepimizin...
@NesliKanmaz
İvana Sert şarkı söylemiş Buralar yaşanılacak yer değil ben kendimi uzaya fırlatıyorum. İvana sert ölünce bana haber verin dünyaya atlıcam.
Twitter'da İvana Sert ile ilgili bazı yorumlar ise şöyle:
@senocakkayra
-bir beyaz showumuz vardı onu da ivana sert aldı..!!! yahu ben bu kadından hiç haz etmiyorum arkadaş..!!!
@SalihaEmen
Şu İvana Sert Sırbistan'nın köyünden gelip, Laleli'nin bağrından kopup başımıza moda avcısı-ikoncan kesildi ya daha ne diyim.
@halil_calik
Sevgili İvana Sert , şarkıyı söylerken 'aaaaaaaaa' derken çektiğin acına ortağım. Bu acı hepimizin...
@NesliKanmaz
İvana Sert şarkı söylemiş Buralar yaşanılacak yer değil ben kendimi uzaya fırlatıyorum. İvana sert ölünce bana haber verin dünyaya atlıcam.
Moderatörün son düzenlenenleri: