TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 58.Bölüm (Sezon Finali)

En çok hangi röportajı beğendiniz? /En çok hangisi aklınızda kaldı?

• 1. bölüm - xBUGRAx

Oy: 1 6.3%
  • 2. bölüm - S.G.A.T.

Oy: 2 12.5%
  • 3. bölüm - Yiğitt

Oy: 5 31.3%
  • 4. bölüm - ozgur2113

Oy: 2 12.5%
  • 5. bölüm - Thequeer

• 6. bölüm - XanTier

• 7. bölüm - Ahmed

Oy: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Yapıcam dedi yapmamış kıskandım

Sen vadikızı ile uğraşmıyorsun ki 50 yıl muhabbetti filan denilmiş yine.
Ayrıca o senin mesajlarını alıntılıyor.

Aynen ben gidip deli edeyim diye uğraşmıyorum. Kendisi beni foruma kötü olarak algılatiyor duygusal davrandığı için.

50 yıl mesajım komikti ama. Senin tepkinde iyiydi.

Onu bende anlamadım pek.
O değilde şey çok iyi bana çocuk falan demiş biri ona çok güldüm. Kıskanç.

@Çiğdem- yine mi kıskandı bu çocuk.
Yapıcam dedi yapmamış kıskandım

Sen vadikızı ile uğraşmıyorsun ki 50 yıl muhabbetti filan denilmiş yine.
Ayrıca o senin mesajlarını alıntılıyor.
aaaa hep unutmuşum ben onu ayoll hiç konuda uplamadı unutmuşuz zaten itiraflarda sinek avlıyor kimse itirafta yapmamış @Ahmed tanıtımla ilgilenemyince
sokak sanati ve harun size yapacaktım ama 1-2 kişi hariç unutmuşuz bu hafta itirafları

@Yiğitt roportajı diyorum atlı fotosu baya ilgi görmüştü
hem onada bir hoşgeldin diyelim

@Ahmed roPortajı zaten uğursuz geldi programa
acun hiç survivora çıkıp yarışıyormu demekki patronlar otursun otrdukları yerlerinde

@Ahmed emeğine sağlık kardeşim benim, güzel bir program oldu. Yaz boyu foruma renk kattı, millet içindekileri döktü. Kasım ayında yeni sezonu hanginiz sunuyorsa sunsun da dönsün program. Kışın da ayrı bir tadı oluyor.

Bu hafta itiraf yapamadım haliyle, zaten öyle ilgimi çeken itiraf olmadı. 11. itiraf güldürdü sadece. Pek de özenle hazırlanan bir hafta da olmamış.

Eğlencesine değil, ben ciddi yapıyorum.

İtirafları dayanamayıp okudum çoğu kim olduğu belli. Diyet yapmıyorum kardeşim.

Öncelikle bencede finalde güzel bir konuk ile kapanışı yapsan daha güzel olabilirdi ama yinede bütün olarak değerlendirdiğimde banlandığımda bile misafir olarak okuduğum çok güzel bir program oldu. Emeğine sağlık umarım önümüzdeki sezonda burada bu şekilde devam eder sarı böceğim
@Ahmed
Bana yapılan itiraf'a da çok teşekkür ederim ama @sokak sanati nın dediği gibi anonim yapılmasına gerek yoktu

Bende oyumu Ahmed'in bölümüne verdim. Keşke bende banlı olmayıp soru sorabilseydim

Ve SON olarak ; Kim hakkında olursa olsun anonim olarak iğneleyici söz söyleyip hakaret edilmesi bana programda en saçma gelen kısım oldu. Eğer biriyle bir sorununuz yada beğenmediğiniz bir huyu varsa mesaj atarak bunu belirtin. Üzgünüm, boşa kürek çektiniz.

Sen yapmadıysan acaba @Harunnn60'ın mı?
Eğer sen değilsen biri seni taklit ediyor o zaman.

Şu diyet itirafı da senin olabilir.
@sokak sanati

Gerçekten benim itiraf yapma şeklimi biliyorsun beni taklit ediyor çünkü bazı haftalar ben itiraf mi yaptım unuttum diyorum

O diyet olayını anlamadım zaten. Oda ilginç ama benle alakası yok.

Benim itiraf şeklimi iyice unutmuşsun neyse sokakta biri bağırıyor kaos var heyecan dorukta.

Hmm o zaman son tahmin; 7.

@denizz19 daha saatler önce konuştuk hemen 7. itirafi koşa koşa yaptınmı
uyku güzeldi bu arada

@S.G.A.T. ve @turkuazz sizde nasiplenmiştiniz uyku mesajimdan bir ara
sizide şupheli listeme aldım