S.G.A.T.
Emekli
Oyu da Ahmed e verdim. En çok o aklımda kalmış. Belki de en son o olduğu için. Gariptir, Xantier ile arasında gittim geldim, o da sondan 2.
Cevap verdim ya. Soru felan yok.
Cevap verdim ya işte. KaplumbağaBen soruyu beğendim. Konuda soru var nasıl yok?
Cevap verdim ya işte. Kaplumbağa
Bende cevap verdim işteBen orada ki soruyu beğendim dedim sadece neyi abarttın anlamadım.
Aynen, benim de Yiğit dışında hiç kimseyle bildiğim kadarıyla sorunum yok. Kim yapıyor bu itirafları acaba.Hangi lafın altında kalmayacağım diye çırpınmışım çok şükür her lafın altından çıkar üstünden girerimhatta yiyorsa gel karşıma ve inanıyorum ki yüzde yüz çok samimi olduğum biri yapıyor bu itirafı.kimseyle aram kötü değil çünkü.
Gıybet çekemiyolla biziAynen, benim de Yiğit dışında hiç kimseyle bildiğim kadarıyla sorunum yok. Kim yapıyor bu itirafları acaba.
Çıkın ya ortaya oturalım, konuşalım. Ne olacak sanki.
Buna böyle resmi atmak için ne kadar zaman harcadın bilmiyorum ama cevabını pek tatmin edici bulmadım. Yani cevap verdim diyorum soru güzel diyorsun. Ne demek istiyorsun. Öyle kinayeli söze gerek yok
Buna böyle resmi atmak için ne kadar zaman harcadın bilmiyorum ama cevabını pek tatmin edici bulmadım. Yani cevap verdim diyorum soru güzel diyorsun. Ne demek istiyorsun. Öyle kinayeli söze gerek yok
Aynen zaten kendi kendime itiraf yaptım ve sirkteki hangi yaratık olduğumu da önceden biliyordum soru çok kolaydı yani. Dök kinini tamamİnternete gezinirken denk geldi ve sana cevap vermek yerini bunu atayım dedim. Sana cevap vermek için saatler harcayacak yada buna değecek biri değilsin o yüzden artık sakin ol ve kendine gel. Ben soruyu beğendim diyorum sen soru yok cevap çar diyorsun. Soru konuda ama senin anlama ile ilgili bariz problemin var sanırım hemde ciddi boyutlarda.
Konuda ki soruyu beğendim olay bu. Ve sen bunun ardından ben cevap verdim soru falan yok diyorsun galiba verdiğin cevabın ilgi çekmesini istiyorsun ama boşa uğraşma.
Aynen zaten kendi kendime itiraf yaptım ve sirkteki hangi yaratık olduğumu da önceden biliyordum soru çok kolaydı yani. Dök kinini tamam
Diyeceğim şu ki cevabı olduktan sonra sorunun önemi kalır mı ?
Çok zayıf olmuş. Vadikızı itirafına güldüm ama.
Bu arada neyin diyeti.
@sokak sanati
@Çiğdem- itiraf yapmamışsın bu sefer ciddi trip yapıyorum.
Yapıcam dedi yapmamış kıskandımOnu bende anlamadım pek.O değilde şey çok iyi bana çocuk falan demiş biri ona çok güldüm. Kıskanç.
@Çiğdem- yine mi kıskandı bu çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?