TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 58.Bölüm (Sezon Finali)

En çok hangi röportajı beğendiniz? /En çok hangisi aklınızda kaldı?

• 1. bölüm - xBUGRAx

Oy: 1 6.3%
  • 2. bölüm - S.G.A.T.

Oy: 2 12.5%
  • 3. bölüm - Yiğitt

Oy: 5 31.3%
  • 4. bölüm - ozgur2113

Oy: 2 12.5%
  • 5. bölüm - Thequeer

• 6. bölüm - XanTier

• 7. bölüm - Ahmed

Oy: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Oyu da Ahmed e verdim. En çok o aklımda kalmış. Belki de en son o olduğu için.
Gariptir, Xantier ile arasında gittim geldim, o da sondan 2.

Konuk olsaydı iyi olurdu. Normalde itirafları okumuyordum ama bu bölümü okudum. İtiraf 11 efsane.

Aynen, benim de Yiğit dışında hiç kimseyle bildiğim kadarıyla sorunum yok. Kim yapıyor bu itirafları acaba.

Çıkın ya ortaya oturalım, konuşalım. Ne olacak sanki.

Güzel yorumlar için teşekkürler.
Bölüme fazla emek vermedim farkındayım..
Oy için de sizlere thansk baby'ler.
@sokak sanati @S.G.A.T. at

Ankete de @Yiğitt dedim.
Çünkü forumda çizdiği imajdan çok farklıydı ve çok şaşırttı beni. Hayatı sorgulama nedeni.

Emeklerine sağlık canım @Ahmed
İtiraflara yorum yapmayacağım.

Bir not düşeyim @RevaN'ın başlattığı İtiraf formatı bu sezon 5. sezonu oldu ve bu bölüm toplamda 59. bölüm oldu.

Buna böyle resmi atmak için ne kadar zaman harcadın bilmiyorum ama cevabını pek tatmin edici bulmadım. Yani cevap verdim diyorum soru güzel diyorsun. Ne demek istiyorsun. Öyle kinayeli söze gerek yok

İnternete gezinirken denk geldi ve sana cevap vermek yerini bunu atayım dedim. Sana cevap vermek için saatler harcayacak yada buna değecek biri değilsin o yüzden artık sakin ol ve kendine gel. Ben soruyu beğendim diyorum sen soru yok cevap çar diyorsun. Soru konuda ama senin anlama ile ilgili bariz problemin var sanırım hemde ciddi boyutlarda.

Konuda ki soruyu beğendim olay bu. Ve sen bunun ardından ben cevap verdim soru falan yok diyorsun galiba verdiğin cevabın ilgi çekmesini istiyorsun ama boşa uğraşma.

Aynen zaten kendi kendime itiraf yaptım ve sirkteki hangi yaratık olduğumu da önceden biliyordum soru çok kolaydı yani. Dök kinini tamam

Diyeceğim şu ki cevabı olduktan sonra sorunun önemi kalır mı ?

Aynen zaten kendi kendime itiraf yaptım ve sirkteki hangi yaratık olduğumu da önceden biliyordum soru çok kolaydı yani. Dök kinini tamam

Diyeceğim şu ki cevabı olduktan sonra sorunun önemi kalır mı ?

Soru giriş gelişme sonuç şeklinde. Sen bunu bunu yaptın sen nesin diye soruyor. Gayet mantıklı bir soru. Soru sormak bi yetenektir. Cevap verdikten sonra kalır ki senin cevabını görmeden yazdım mesajı mı?

---İtiraf bana ait değil o yüzden savunmuyorum bu arada---

@Ahmed emeğine sağlık kaç haftadır başarılı sunum yaptın..itiraflar için yorum yapmayacağım.ama 2 hafta önce hakkımda yapılan itirafın kime ait olduğunu biliyor olmak isterdim

Onu bende anlamadım pek.
O değilde şey çok iyi bana çocuk falan demiş biri ona çok güldüm. Kıskanç.

@Çiğdem- yine mi kıskandı bu çocuk.
Yapıcam dedi yapmamış kıskandım

Sen vadikızı ile uğraşmıyorsun ki 50 yıl muhabbetti filan denilmiş yine.
Ayrıca o senin mesajlarını alıntılıyor.