TVen İtiraf Ediyoruz 90.Bölüm - Konuk: Yiğitt

Demek ki rahatsız olunmuş ve format iptal edilip yeniden başlanmış değil mi ? Yiğit ben başka konuşuyorum sen başka konuşuyorsun ben sana haklısın haksızsın demiyorum. Sadece diyorum ki bırak haklıysan da sende kalsın haksızsan da. Hee sana şey de demiyorum hiç konuşma ama ben de gördüm Yiğit zaten konuşacağın kadar konuştun artık geçmişte kalmış konuları 2-3 ayda bir ısıtıp ısıtıp piyasaya sürmek yanlış bunu diyorum.
 

Sonuna yetişmişsin. Çokta alakan olmadığı belli işte.

İkisine Yiğit ile doğrudan kavga etmiş kişiler. Onlar ile alakalı yorum gelmesi, fikir sorulması çok doğal. İtici durması haksız bir eleştiri yaptığınız anlamına gelmiyor.


Ayrıca senin programda baya baya anonim soru sorulabileceģini yazmıştın. Ve bunun zamanı gelince açıklanacağını söylemedin. İlk konuk çok sansasyonel olmadığı için, anobim sprular hep arkadaşlarından geldiģi için kaosulu sorular gelmedi. Çok zor sorularda gelmeyince açıklayıverelim bariye döndü. Kimse ben müsaade etmem demesin. Format bu format ile birebir aynıydı. Şimdi o konuda beni haksız çıkartmak için olayı çevirmek yakışmadı.
 
Ben senin demek istediğini gayet iyi anladım lakin ben durduk yere ortada söylemiyorum ki. Buraya konuk olmuşum, soru gelmiş ve bunu yanıtlıyorum. Yoksa geçip de ''Survivor 2020 - Genel Yorum Konusu'' altında bunları söylesem sana hak vereceğim. Burada sorulan sorular üzerine yanıtlamışım, es geçeceksem niye soruldu bu sorular? Formata konuk olmuşum, soruların az buçuğu bu etrafta dolanıyor onları geçsem ne kalacak geriye? Benim söylemek istediğim de bu.
 
Reactions: xdragxx
Bu mesajımın neresi sert??
Profil mesajında da net belirtmiştim. Geçen haftaki mesajına cevap vererek uzatmak istemedim çünkü çok çabuk alınıyorsun ve Ahmed sunarken de ben defalarca bu fikrimi belirtmiştim.
Bu hafta yine bu denli itiraf geleceğini bilseydim ben de kesin dille derdim. Ben de medyum falan değilim işin dozununun kaçacağını tahmin etmedim.
Bir ara Hakkında itiraf gelmeyecek denildiğinde yine gelmişti ve sansürledik denilen mesajda "İskandinavya kraliçesi" lakabı ile yine lincimi yemiştim. Yanılmıyorsam o ara @Tolstoyevski ismimin yayınlamaması ile alakalı ilk sana yazmıştı.
 
Reactions: Tolstoyevski
Öncelikle o formatın bu formatla ufaktan yakından alakası bile yok
Sorgu odasını 50 kez sundum kaos değil kaosçuk bile çıkmadı çünkü buna bir müsait program değil. Özelden soru sormaya gelince de o renk gelsin diye yapılmış bir şey 3 hak verip tahmin etme zaten başından beri olan bir şey hiçbir şekilde soruyu soran anonim olarak kalmayacaktı ve kaos çıkaracak soruyu ben tahmin etsem zaten sormazdım bu yüzden sen öncelikle benim formatımla bu formatı bir tutma alakası bile yok

Tamam işte sokak sanatı ben de aynı şeyi diyorum direkt kavga etmiş kişilerse bu kişiler birbirinden haz etmiyorsa o kişi hakkında yorum yaptırmayacaksın çünkü Yiğit o kişiler hakkında 10 kez yorum yaptı zaten 11. kez yapmasına gerek yok
Formatın iptal olmasının sebebi bu zaten herkese herkesin kötü olduğu kişiler hakkında soru sorsak formatın bu hali de kaos dolu olur iyi forumlar
 
Yiğit benim de formatın eleştirdiğim noktası bu zaten. Mesela atıyorum benim aram Araf'la iyi olmasın kavgalı olayım ben Araf hakkında olumsuz şeyler söyleyim Araf kırılacak ve bana karşı cevap verecek uzayıp gidecek. Hee ben belki kaosu seviyorum soruyu hoşuma giderek cevaplayacam ama Araf'ın hoşuna gitmiyor belki sürekli tartışmak.
Bundan dolayı @mrt-06'ya da şu tavsiyede bulunuyorum. Bundan sonra araları limoni olan kişiler hakkında soru sorulmasın. Soruluyorsa da senin hakkında böyle bir soru sordum xdragxx'e yayınlayım mı desin öyle yayınlasın. Sana da iyi forumlar
 
İyi geceler tatlım, her daim yazabilirsin konuşalım böyle. Muhabbetini sevdim, Ankaralı insanların böyle tartışmalara atlaması, olur olmadık karışması huylarına bayılıyorum işte. Foruma böyle tipler lazım. Ben de öyleyim ondan biliyorum. Kanımızda var demek ki.
 
@Yiğitt ve @sokak sanati sizinle tartışmak zevkti
Tartışmanın devam etmesini isterseniz 3'lü bir özel mesaj grubu kurun ordan devam edelim ama ben beni anladığınızı düşünüyorum daha fazla uzatmaya gerek yok bu konu üzerinden başka cevap vermeyeceğim çünkü dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Ama dediğim gibi özel mesaj kutum sonuna kadar açık herkese
 
Reactions: Yiğitt
"Yazıyorsunuz" diyorum genel olarak sert bir tavırla karşılaştım.

Bu hafta gelen itirafı özel olarak okudum hatta sansürledik birini ancak "bu denli" ne gibi bir itiraf geldi sana? Sanki içinde hakaret var ya da sana kötü bir şey yazılmış gibi konuşuyorsun aksine @Yiğitt çok güzel bir şekilde o olaylar eskidi, geçti gitti yazmış üstelik itirafta "Aralarının iyi olması çok güzel sadece merak ettim" diyor. Diğer itirafta da yine Yiğit senin olayını açıklayıp destek olmuş. Başka da bir itiraf yok.

Bana geçen hafta ne iyi ne kötü yayınlanmasın deseydin bunlar da yayınlanmazdı, ki zaten gelen birkaç itirafı biz sansürledik bu itirafların da içinde kötü bir şey geçmediği için yayınladık.

Bunun alınganlıkla ne ilgisi var? Cevap vereceğim tabii ki, cevap vermek alınganlık değildir, sen istemiyorum dediğinde alınacak değilim..
 
Vaktimi sana harcayamam, işim gücüm yok. Sorun falan olursa her zaman yardımcı olabilirim. Ben senin demek istediğini anladım, sen de benim demek istediğini anladın diye düşünüyorum. Büyütecek bir mevzu da yok zaten, iyi niyetle belirtiyoruz durumları. Biraz şakaya vuruyorum ondan. Hadi iyi geceler.
 
Senin de herhangi bir sorunun olursa yardımcı olurum iyi geceler
 

20 soruda 2 soru onlarla ilgili. Programı komple lekeleyecek kadar etkili değil. Ben verilen tepkide sıkıntı görüyorum. Atacan admin olsa övgülere boğacak kişiler şuan haksızlık ediyor. Benim tek derdim bu.


Haklı ise 11. Kez söylemeye gerek vardır belkide. Bana göre rahatsız olan haksız olandır.



Kimseden saklayacak bi şeyim olmadığı için özelden konuşmaya gerek yok. Rahatsız olduysan anlarım.
 
Reactions: Yiğitt
Sen defalarca beni de katarak 5 sayfa sonra yazdınız diye dersen bende haliyle üstüme alınıp cevap veriyorum artı ben ilk mesajda yüksek doz yok diyerek yazıp şu itiraf silinmeli dedim : " SGAT mevzusu benden mi kaynaklandı bilemem ama o işin perde arkası farklı ve oyüzden o itirafı kaldırman daha doğru
"

Şuan bir kaç kişi ile mevzunuz olduğu için yazdıklarım yanlış algılanıyor galiba. @Yiğitt 'in verdiği cevaba tepkim olsa bunu da belirtirdim.
Şu yönetimsel mevzunun olayı başka o yüzden o mesajda ismimin geçmemesi daha doğru dedim
 
Reactions: Yiğitt
Cidden niye özele gidiyoruz, her şeyimiz açık, net ve ortada. Kötü yüzümü insanlara göstermek istemiyorumdur
 
Reactions: sokak sanati
Cidden niye özele gidiyoruz, her şeyimiz açık, net ve ortada. Kötü yüzümü insanlara göstermek istemiyorumdur

@xdragxx alışmış kulislere kapalı kapılar ardında konuşmaya. Bizide o tarafa çekmeye çalışıyor. Gerek yok anam


Tartışan, fikir belirten kişi kötü değildir. Bu algıyı kırmak gerek forumda.
 
Reactions: Yiğitt
Bura görünür kısım, hem burası hem özel mesaj bir anda patladı.. Konuda yer alan 3.şahıslar hariç herkes konuştu, bir tek üçüncü şahıslar konuşmadı. 5 sayfa sonra gelen geç "uyarı"ları eleştirmek en tabii hakkım benim de.. Yanlış anlamıyorum tam tersi keşke açık olsaydın en baştan bunlar olmasaydı diyorum.
 
Özele gelin dememin sebebi bu konunun zaten gereğinden fazla uzaması ve aynı şeyleri tekrarlamamız başka bir sebebi yok zaten uzun uzun konuşsak da yine aynı noktaya geleceğiz nokta koymak en iyisi ben sizi anladım siz de beni anladınız sonuç olarak
 
Reactions: sokak sanati
@mrt-06 konun 1K olmuş. Program özenmiş. Tebrikler tvEN patronu. Olumlu yönetin yazalım biraz. Yarına 2K olur. Haftaliklarda üst sıralar hazır.
 
Reactions: mrt-06