TVen İtiraf Ediyoruz 90.Bölüm - Konuk: Yiğitt

Benim de iki soru hoşuma gitmedi. Birisi seninle alakalı (itiraflarda yayınlamak istemedim ama üstte attım, görmüşsündür.) Diğeri de kankacılık oynamışım itirafıydı. Onu da cevaplamamıştım ilk başta da sonra soran arkadaşı üzmek istemedim. Hep iyi niyetten bunlar.


Biraz dolu geçsin istedim bölüm, amacımıza ulaştık sanırım. Senin kanala da yapalım böyle bir program, sunucu da ben olayım. Detaylar yakında ZeyTV'de...
 
Reactions: Dosi

Tanıtım konusunda programın gerçekten değişeceğini düşünmüştüm zira itiraflar yayınlandıktan sonra isteyenin belirtip kaldırtması eski programda mevcuttu. O yüzden gerek duymamıştım, o da benim hatam. Haklısın.

@Tolstoyevski yazınca gereğini yaparsın diye düşünmüştüm ama yapmayınca yazmak durumunda kaldım, bu programın hiçbir bölümüne gerekmedikçe cevap yazmadım çünkü.
 
Reactions: Tolstoyevski
Kanın çok ısındıysa Aykut diyebilirsin kanka diyebilirsin ama bu tarz sıfatları boşver
Şu an aklıma geldi sen bi ara süper yönetici değil miydin, seni mavi renkli hatırlıyorum? Ek olarak Keçiören'de Şelalenin orada oturan da sen değil miydin? Başkasıyla mı karıştırıyorum seni? Keçiören kulesi muhabbeti yapmıştık, dur şu an geldi bu bilgiler bana. Biriyle tarıtşmaya girince tüm geçmişi hafızama yükleniyor, muhteşem özellik.
 
Aman aman ben kavga gürültü olsun istemem

Senelerdir doydum. Ben etkinliklerle kafa yoruyorum zaten

Evet sen anında sayfalarca mesaj yazılmasına vesile olmuşsun
 
Reactions: Yiğitt
Cık Keçiören değil Cebeci'deyim ben. Keçiörenle biri vardı sanki ama ben değilim

2012'den 2015'e kadar s.modluk yaptım evet o zaman tek co-admin darksaal'dı yani sen foruma geldiğin zaman ben zaten s.moddum. Ben de diyorum bu niye bana yönetici olmak için mi benle tartışıyorsun git Ozan'a söyle diye
Öyle bir derdim olsa Ozan'a söylerdim ama bizden geçti yaşlandık artık
 
Reactions: Yiğitt
İtirafta adı geçen kişi 3.kişi oluyor, ben senin veya başkasının itiraftan rahatsız olduğunu nerden bileceğim? Kusura bakmayın ama yani o öyle dedi böyle dediyle olmaz 5 sayfa beklemeyip yazacaktınız. Kimse de görmeden kaldırılacaktı.
 
Aman aman ben kavga gürültü olsun istemem

Senelerdir doydum. Ben etkinliklerle kafa yoruyorum zaten

Evet sen anında sayfalarca mesaj yazılmasına vesile olmuşsun
Kavga gürültüye doymayan tek ben varım sanırım,

Esprisine söyledim onu, sen desen zaten girersin yönetime. 2014-2015 yıllarında geldim foruma, o dönemden hatırlıyorum o zaman. Hem ben de senin gibi gariban bir emekliyim. Elimde bastonla anca bu kadar ortalık karıştırabiliyorum, gençken daha iyiydik sen o dönemler yoktun maalesef. Kaçırdın eğlenceyi Aykut.
 
Reactions: xdragxx and Dosi

Bazen yazdıklarımın Türkçe olmadığını düşünüyorum, bu da o anlardan biri. O yüzden en iyisi uzatmamak. İyi yayınlar.
 
Düşüncene teşekkür ederim ama eminim bashettiğin kişiler ve benim içinde birçok olumsuz itiraf gelecektir.
Kimse mükemmel değildir ve ve daime insanlar,karşısındakinde bir kusur bulabilir.

Tekrardan düşüncene teşekkür ediyorum.
 
Ben de geç yorum yazdım. Bana da diyorsun galiba.
Konuyu gördüm ama hem meşguldüm hem de iyice detaylı anlamadan yorum yazmadım.
İtiraf programları herzaman eleştiri almakta. Bunun için modunu düşürmemen gerekir. Bir profil mesajın bile zamanında olay olmuştu.

Hatırlıyorsan ben tanıtımda 3. Sahış kısmına takıldığımı belli etmiştim. Ben bugün saatlerce foruma girmedim mesela. Yayınlandığı saate olamazsam ve hoşnut kalmayacağım bir itiraf olursa ben gelene kadar yine iş işten geçmiş olacaktı zaten.

İlk mesajda da belirtmiştim. Ben o sorulara cevap versem iş başka boyuta kayar oyüzden özellikle yönetimsel mesele ile ilgili olan o itirafın silinmesi isabet olmuş. Daha ben yazmadan silinmiş zaten.
 
@mrt-06 çok güzel düşünmüşsün. Bu format öldürülmemeli. Bi şekilde yaşatılmalı. O yüzden bu adımını taktir ediyorum. @Yiğitt 'de beklediğim gibi dobra dobra yorum yapmış. Yakışan olmuş. Kimseyi rencide etmeden, sadece kişisel sorular sorarak olayı toparlamışsın. Emeğine sağlık.


İtiraflarda kişisel sıkıntılarımdan dolayı yer alamadım. Zaten kimin ne olduğunu bilen biriyim o sebeple kimseye soru sormak yada arkasından konuşmak istemiyorum. Basit hırslar ve ufak primler için senin gibi birini karalamaya çalışanlara görünce çok üzülüyorum. Forumun en favori üyesi seçilmiş, adminliğin ile forumu uzun süre ayakta tutmuş kabiliyetli birisin. Ama ortada fol yok yumurta yokken sana tepki göstermeleri gerçekten rahatsız edici. Özellikle hiç bir konuda itiraz etmeyen bir adminin gelip konuna olmamış atması emeğe saygısızlıktır. Bu tavırdan çok rahatsız oldum. Seni yoracağı için tekrar düşün derim bu konuyu.


Ayrıca bu forumda kimse kimse hakkında fikir belirtmeyecekse, @xdragxx 'inde programı tepki görmeli. Çünkü orada anonim sorular sorulabiliyor ve 3. Şahıslar dahil edilebiliyor. Buda tartışmaya yol açar. Ama sırf programın adını manipüle edenler yüzünden emeğine yazık oluyor. Konuda ki tepkileri görünce çok üzüldüm yazık olan emeklerine.

Tekrardan emeğine sağlık arkadaşım.
 
Reactions: mrt-06 and Yiğitt

Emeğine sağlık kuzum benim çok güzel program olmuş korktuğum gibi olmamış formatı böyle çok sevdim ben


@Yiğitt sorulara her zamanki uslübunla cevap vermişsin güzel bir söyleşi olmuş

aynı konuda düşündüğüm bir konuda ufak bir şey ekleme yapayım bunu resmini gördüğüm ilk zamanlardan beri düşünürüm bencede senin eşin esmer olmalı sana sarışın kız olmaz
 
Reactions: mrt-06 and Yiğitt
Teşekkür ederim canım benim, beğenmene sevindim. Genel olarak dobra, doyurucu ve doğru yanıtlar verdim. Üzerine alınan alındı, güzel bir bölüm oldu.
 
Reactions: sokak sanati
Teşekkür ederim ablacım, beğenmene sevindim. Esmer olur inşallah, ben de esmer yakıştırıyorum.
 
Reactions: Angelica
@sokak sanati benim konumda bu tarz kişilerin rahatsız olacağı türde sorular geliyorsa iptal olabilir sorun yok

Iptal edilme seçeneği burada da var. Ama bunu sakin bir dille dile getirmek yerine, saldırganca tepki gösterip, emeğe saygısızlık yapılmamalı diye düşünüyorum. Bu forumda herkes başkası hakkında, rahatsız etmeyecek derecede fikrini belli edebilmeli bence. Bunu bize sağlayan en @mrt-06 'ya tekrardan teşekkürler.
 
Reactions: Yiğitt