TVen İtiraf Ediyoruz 90.Bölüm - Konuk: Yiğitt

SGAT dışında Sherlock da gayet kışkırabilir
Yarası olan falan bunlar ne biçim üslup ne diye bu kadar ciddiye alıyorsunuz millet cevap vermeyince kendinizi çok mu üstte görüyorsunuz? Kaç kez denildi ben gördüm ismimizi karıştırmayın diye hala millete sallama çabası. Yazık vallaha
 
Reactions: Tolstoyevski
Gerçekten sen de ben de dikkat ettik, yazılan itirafları kırpttık, cevapları ılımlı yazdın, ne yapsak olmuyor.. Ben asıl bu durumu kusura bakmayın ama art niyetli buluyorum.. Rahatsız olan kişiler bana yazdığı anda kaldırılıyor diyorum neyse...
 
Reactions: Yiğitt
Sherlock'a kötü bir şey diyen yok ki. Şu an ortamı kışkırtıp gündem olmaya çalışan senmişsin gibi geliyor bana. Kendimi üstte göreceğim bir şey yok, ben o isimle konuşmuyorum zaten. SGAT ile de konuşmuyordum, kendisi gelip bir adım attı ve konuştum, barışmama rağmen yüzüne de söyledim.
Yönetime girmek için böyle şeylere gerek yok, Ozan'a söylersen alır zaten malum boş yerler çok.
 
Reactions: xdragxx
Ya ne yönetime girmesi falan ne saçmalıyorsun sen?
Merak etme ne bugün ne de bundan sonra yönetime girme çabam falan yok olmayacak da

Yönetime girmem için demek seninle tartışmam gerekiyormuş he kafan pırıl pırıl
 
Ben ilk kez galiba ismimin geçmeyeceği bir program olacak sandım ama ne mümkün. Tamam dozu ağır falan değil ama ben senelerdir bu programda olumlu dahi olsa artık ismimin geçmesini istemediğimi belirtiyordum. Benim bu program hakkındaki hassasiyetim belli. Bir profil mesajında bile tepkimi göstermiştim.
@mrt-06 yanlış algılama.
Şimdi gerek soru gerekse verilen cevaplara detaylı yorum yazarsam inan programına gölge düşecek yorumlar yaparım ve iş uzar gider. SGAT mevzusu benden mi kaynaklandı bilemem ama o işin perde arkası farklı ve oyüzden o itirafı kaldırman daha doğru

3 sene boyunca şuana kadar hep aslı olmayan durumlardan bahsedildi ve ben cevap vermeyerek bunları kabul ettiğimden değil kendimi yormamak ve forumun huzurunu bozmak istemediğinden dolayı.
 
Teşekkürler canım, her zaman beklerim.
 
Reactions: xdragxx
Benim adımın geçtiği bir soru ve forum ortamında yazılsa "kışkırtıcı mesaj" cezası verilecek bir cevap var. Bunları yayınlamadan önce "senin de adın geçiyor, yayınlayabilir miyim?" diye bana da sorman gerekmiyor mu? Yayınlandıktan sonra kaldırsan ne, kaldırmasan ne. Hepsini geçtim olay çıkmasın diye formatı değiştireceğim, bundan sonra başkalarına sallanmayacak tarzında bir açıklama yapılmıştı. Gördüğüm kadarıyla o da yok sayılmış. @mrt-06
 
Yanlış anlamazsan hem cinslerimle canımlı, cicimli konuşmuyorum
Yoksa her zaman tartışırız bu konuları sıkıntı yok
Ben de konuşmam fazla, aslan parçası falan diyorum hem cinslerimle de şu an uygun kaçmaz gibi düşündüm. Diyebilirimsem sıkıntı yok.
 
Ben de konuşmam fazla, aslan parçası falan diyorum hem cinslerimle de şu an uygun kaçmaz gibi düşündüm. Diyebilirimsem sıkıntı yok.
Yok aslan parçası falan da deme
Askerlikte nasıl devrecilik anlayışı varsa forumda da olsun üst devrenim sonuçta yakışı gelmez
 
Reactions: Yiğitt
Polemiklere dahil olmak istemiyorum ama geçen hafta da belirtmiştim, bu bir forum programı itiraflar yazılırken 3.kişiler de olabilir bu çok normal bir durum.. Üstüne "rahatsız olunan itirafları anında kaldırıyorum" diye belirttim. Buradan bir mağduriyet veya kaos yaptın çığırtkanlığı yapılması hoş değil.. Görüldüğü gibi kaldırıldı, yayınlanan bu itiraflarda adı geçen kişiler konu açıldığı zaman, en başından beri konuda gözüküyordu, hemen "kaldırabilirsin" demek yerine 5 sayfa bekleyip programın linç edilmesi mi doğru olan? Gerçekten çok ilginç bir durum.
 
Reactions: Yiğitt