Herkese merhaba, İtiraf Ediyoruz yeni bölümüyle geri döndü.
Maalesef Yaz sezonuna sezon finali yapmadan kapadık, umarım gelecek yaz yeniden muhteşem konuklarla ve röportajlarla geri döneceğiz efenimç.
ÖNEMLİ NOT 1: Bu sezonun 6 konuğu arasında kimi en çok beğendiğinizi anket kısmından oy kullanarak seçebilirsiniz.Maalesef Yaz sezonuna sezon finali yapmadan kapadık, umarım gelecek yaz yeniden muhteşem konuklarla ve röportajlarla geri döneceğiz efenimç.
ÖNEMLİ NOT 2: İtiraf Ediyoruz kış boyunca ayda 1 defa olarak yayında olacak, böylelikle hem kalitemizi kaybetmeyiz hem de özlenerek devam ederiz. Her ayın ilk Cuma günü önceki ay boyunca gelen itiraflar yayında olacak. Mesela bu bölümde Eylül ayı boyunca gelen itiraflar yayında.
Hadi itiraflara geçelim.
Uygunsuz laflar *** olarak sansürlenmiştir..
İtiraf 1
Harun ve Kerem çok tatlı bir ikili değil mi ya.
-Anonim-
İtiraf 2
Ozan bir taraftan sıkıştırıyor, Yiğit bir taraftan tartaklıyor, Çiğdem alttan üstten vuruyor. Deniz en son dayanamayıp zehrini kendine sokacak. Akrebin hazin sonu.
-Anonim-
İtiraf 3
Deniz yine skandallarla gündemde... En Favori Üye'de oy toplaya toplaya ilerlemeye çalışmış, rezil olduğuyla kaldı. bir de geçip iftira nidaları atıyor sağda solda
-Anonim-
İtiraf 4
mrt-06 düşen popüleritesini yeniden yükseltmek için son bir umut nickini değiştirdi. Ama bu da olmadı.
-Anonim-
İtiraf 5
İnsanların hassasiyetleriyle, kahkahalar atarak alay ederken küçümsüyorsun mrt.06
-Anonim-
İtiraf 6
-Kaldırıldı-
İtiraf 7
kerem Harun'a aşık kesin bilgi yayalım.
-Anonim-
İtiraf 8
Yeniler hatırlamaz deniz 3-4 yıl önce yine en favori üyede oy topladı sonra yönetim bunu şutladı etkinlikten yine avaz avaz iftira dedi
-Anonim-
İtiraf 9
-Kaldırıldı-
İtiraf 10
ahahaaaaaaaaaa deniz oyların hesabını soruyorrr kikikikikiki ayh sinirim bozuldu höhöhöhöhöhö oylar çalınmış hocam yeaaa puhahaaa hem de gece çalınmış oylar ihihihihi.
-Anonim-
İtiraf 11
-Kaldırıldı-
İtiraf 12
Vadi forumdan tanıştığı Çiğdem'i bir kalemde silen ve onu bu foruma Çiğdemin getirdiğini unutup kıza düşman olan vadikızı seni de analım...
-Anonim-
İtiraf 13
sokak sanati'nın göründüğü kadar seveni olduğunu sanmıyorum. Forumda kavga ettiği zamanlarda bir şey yapmayanı veya destek yazısı yazmayanı yazıyor bir kenara bu çocuk sonra işler düzelince de saldırdıkça saldırıyor. Çoğu kişi de bunun şerrinden korktuğu için 2 satır bir şey yazıveriyor ya da tartıştığı konularda destek oluyormuş gibi 2 laf ediyor. sevdiklerinden değil, ne kadar çirkinleşebileceğini bildikleri için başlarına sardırmak istemiyorlar bunu.
-Anonim-
İtiraf 14
Forumdaki olayların tetikçisi vadikızı herkesi dolduruşa getiriyor sonra ben bir melekim diye geziniyor. Neyseki havası söndü forumda, Yiğit ve sokak sanati'nin bu arkadaşın gerçek yüzünü ortaya çıkarmasının ardından Bully'nin bunu engellemesi, Efe'nin her yerden engellemesi, Çiğdem'den yüz bulamaması, sürgünüm'ün engellemesi derken ortada kaldı
-Anonim-
İtiraf 15
Maskeler düştü oyun bitti, gerçekler şimdi başlıyor. Winter is coming anam.
-Anonim-
İtiraf 16
Forumdaki olayları hayretler içerisinde izliyorum. 'En Favori Üye' etkinliğini bile doğru dürüst yapmayı beceremediler. Oy toplamanın suçu sadece etkinlikten atılmak mı? Kanıtladıysanız eğer sahtekarı banlayacaksınız uzun süre, onda yüz olsa kalmaz zaten burada
-Anonim-
İtiraf 17
vadikızı en sonunda nickini Çiğdem- olarak değiştirecek diye korkuyorum
-Anonim-
İtiraf 18
sokak çalgıcısı naber tatlım?
-Anonim-
İtiraf 19
-Kaldırıldı-
İtiraf 20
Harun özleniyorsun...
-Anonim-
İtiraf 21
Etkinliğe şaibe katan üstelikte bunu inkar eden, kendisinin etkinliği baltaladığı yetmezmiş gibi diğer üyeleri de hile yapmakla suçlayarak pişkinlikte zirveye oynayan, yaptığı kötü davranışları sevimli hale getirmek için beni bu platform hak etmiyor bahanesine sığınan bir insan.. denizz19'dan bahsediyorum. Son davranışlarından sonra kendisi için çok üzülüyorum,kendisine ağır travmalar yasatildigini düşünüyorum..
-Anonim-
İtiraf 22
-Kaldırıldı-
İtiraf 23
-Kaldırıldı-
İtiraf 24
Bu forumda denizz19 kadar *** biri varmıdır acaba? Hem milletten oy isteyip diskalifiye oluyor, bir saat sonra bu işin peşini bırakmayacağım diyor. İki gün sonra da Allah'a havale ettim diyor. Forumu bırakacağım deyip konu açıyor, iki dakika sonra açtığı konuyu siliyor. Döner bile senin kadar *** değil yalancı Deniz.
-Anonim-