Söylediğin rakamlar fake65 bin mesajım var ego dolu ben forumun her yerini istila ettim en büyük ego bende artık.
Söylediğin rakamlar fake65 bin mesajım var ego dolu ben forumun her yerini istila ettim en büyük ego bende artık.
Söylediğin rakamlar fakeAvatarının altında 71bin diyor. Hanginize guveneyım? Boş mesaj kasmişsin hepFakesin fake fake
tabi takip edeemzsin. botu basmişsin70 bin oldum mu ben😱
Egomu ben bile takip edemiyorum.
tabi takip edeemzsin. botu basmişsinPanellere girip çeteleni çıkarmak gerek70k mesaj kutlamanı acan olmadı mı
Ne kadar oldugumuzu
Çocuklar senden değil zaten, aldattım seni Dark. Çocukların sahibi, evimin direği @Billy Kane
2. Eş olmayı tercih edebilirim demekki senden istediği zevki bulamamış beni almış.Bili'de tam kuma tipi var, o yüzden benim 1. eşin olmam daha güzel olur.
@YıldırıM niye olmamış attın?
Bi sorsanıza Yiğit bunu alır mı diye? Onlarca genç ve parlak talibim varken bunu ne yapayım?
Aaa siz aranız da hediyeleştiniz yanı gizli gizli cillveleşmişsiniz bura da rol yapıyorsunuz bizeSana mı kaldım sanki kaknem şeyÖnce githediyeye burun kıvırmamayı öğren
Kız ben diyorum sana bu bana aşık diye. Geçen bir hediye verdi, pek beğenmedim hediyesini. Ondan sonra bana naz yapıyor, trip atıyor, küskün küskün haller. 😱 @XanTierAaa siz aranız da hediyeleştiniz yanı gizli gizli cillveleşmişsiniz bura da rol yapıyorsunuz bize
Aaa siz aranız da hediyeleştiniz yanı gizli gizli cillveleşmişsiniz bura da rol yapıyorsunuz bize
4. yıl konusunda şarkı hediye ettim beğenmediKız ben diyorum sana bu bana aşık diye. Geçen bir hediye verdi, pek beğenmedim hediyesini. Ondan sonra bana naz yapıyor, trip atıyor, küskün küskün haller. 😱 @XanTier
Aşkım konuda bana yeni şarkı hediye et, onu beğeneyim ve barışalım.
Aşkım konuda bana yeni şarkı hediye et, onu beğeneyim ve barışalım.Platonik aşıklara yardım etmek lazım.
Yiğit Aman bırak şunu cnm evi barkı yok Aliço gibi sokaklarda yatıp kalkıyor
Bu sefer eve gidiyorum 7'de evde olucamYiğit Aman bırak şunu cnm evi barkı yok Aliço gibi sokaklarda yatıp kalkıyor
4. yıl konuma bak, elim ayağım titriyor...
seni toprak kabul eder mi kiCanım seni gömüp toprağa girerim anca ben başka türlüsü mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?