29 Aralık'ta Dark'a bomba bi itiraf yapacağım, her şeyi açıklayacağım...
Ay neden iftira atiyorsun.
Ohaa Dark a ne açıklayacaksın sankı hamileyim diyecekmişsin gibiGayet sinsice bir hareket, tebrik ediyorum kendisini.
29 Aralık'ta Dark'a bomba bi itiraf yapacağım, her şeyi açıklayacağım...
Ay neden iftira atiyorsun.
Ohaa Dark a ne açıklayacaksın sankı hamileyim diyecekmişsin gibiGayet sinsice bir hareket, tebrik ediyorum kendisini.
Beni övsene.29 Aralık'ta Dark'a bomba bi itiraf yapacağım, her şeyi açıklayacağım...
Umarım yaşanmaz bu.Ohaa Dark a ne açıklayacaksın sankı hamileyim diyecekmişsin gibi
Forumu azaltma bence, yani keyfin istediği zaman girersin öyle sınırlama, azaltma doğru değil sonuçta vakit geçirmek için forum ya da internet kullanılıyor, bunun için harici bir çabaya girmek değil de sadece herkesin aşırı samimiyetten hoşlanmadığı olayını göz önünde bulundursan yeterlidir bence. En yakınlar, eş dost bile aşırı yakınlıktan zaman zaman hoşlanmaz dünyada, yani bunları dost acı söyler mantığında algıla, bugün baya yoruldum o yüzden yanlış bir kelime kullanmışsam yorgunluğuma ver.
ne demiştim dostum yaşar düşmanım ölür konudan gördüğün gibi @sokak sanati ölmüş helvasını kavur
Ohaa Dark a ne açıklayacaksın sankı hamileyim diyecekmişsin gibi
2 kız 3 erkek toplam 5 çocuğumuz olacak, karnım patlamak üzere...Beni övsene.
Biz ne ara bu hale geldik seninle?2 kız 3 erkek toplam 5 çocuğumuz olacak, karnım patlamak üzere...
Zararsız çocuksun senle ne uğraşıyorlar anlamadımne demiştim dostum yaşar düşmanım ölür konudan gördüğün gibi @sokak sanati ölmüş helvasını kavur
oşimoşi kız resmen isveçten uzakdoğuya gitmiş gibisin bu isimle @Dosi
ay benim ne planladığımı merak eden daha çok merak eder biz bugünlere kolay gelmedik
Memeli itirafı senin yaptığını anlamayan yoktur herhalde.Ay konuta yine damga vurdum yaptığım tüm yorumlar ilgi görmüş neyse. Bugün ama iyi gunumdeydim. Kötü yorum hiç yapmadım. Bu arada denizz19 itirafı bana ait.Gitmeden söyleyeyim. Hani şu memeli mesaj.
Ay tamam tamam.
Itiraf 5, 9, 18, 21, 25, 26 ve 28 benim.Ama bunu bir daha söylemem ona göre.
Bu arada itiraf 22 ye gül gül öldüm @denizz19 o ne öyle;
İtiraf 12 de şoklardayım valla.
Kaptırmış gitmişiz.Biz ne ara bu hale geldik seninle?
Ay belli oldu mu ya o?Memeli itirafı senin yaptığını anlamayan yoktur herhalde.
Öyle sert ve smileysiz mesaj + memenin ölçülerini senden iyi hesaplayacak biri yok.Ay belli oldu mu ya o?
O kadar escinsel var niye ben?
Kaptırmış gitmişiz.
Ben sizi forumun arka bahçesinde görür gibi olmuştum ama yanlış gördüm sanırım diyip gitmiştim neler olmuş öyle 😱😱😱Biz ne ara bu hale geldik seninle?
Ay tüh. Sende de ne dikkat varmış e avukatsın sonuçta boru değil yani. Dikkat ederim bundan sonra.Öyle sert ve smileysiz mesaj + memenin ölçülerini senden iyi hesaplayacak biri yok.
Kendimde değilmişim o zaman ben.Kaptırmış gitmişiz.
Çıkmaz sokakları anlat sen, oralar daha tehlikeli.Ben sizi forumun arka bahçesinde görür gibi olmuştum ama yanlış gördüm sanırım diyip gitmiştim neler olmuş öyle 😱😱😱
Dikkatli incelemelerim meslekten geliyor, dikkatli olalım.Ay tüh. Sende de ne dikkat varmış e avukatsın sonuçta boru değil yani. Dikkat ederim bundan sonra.
Böyle.Kendimde değilmişim o zaman ben.Beni böyle mi uyuttun yoksa;
Çıkmaz sokakları anlat sen, oralar daha tehlikeli.
Sen de böyle dudak varsa çocuk sayısı 5 değil 10'a yükselir.Dikkatli incelemelerim meslekten geliyor, dikkatli olalım.
Böyle.
Sen de böyle dudak varsa çocuk sayısı 5 değil 10'a yükselir.Artık bu konuşma nereye giderse, rahat takılıyorum şu an.
Aaa tamam konuda Kadın Mod var unutmayın baylarDikkatli incelemelerim meslekten geliyor, dikkatli olalım.
Böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?