Herkesin aklına sen geliyorsun bence şuanHiç işim gücüm yoktu Kereste hakkında itiraf yapacağım.
Herkesin aklına sen geliyorsun bence şuanHiç işim gücüm yoktu Kereste hakkında itiraf yapacağım.
Fazla rahatsızlık vermişiz galiba, o zaman biraz daha rahatsızlık verelim.Egomuz fazla dikkat çekmiş ki arkadaş dertlenip itiraf yapmış, güzeeelll.
Sanki birkaç kişi birden fazla itiraf göndermiş gibi yine fakat bu sefer karşı taraftan olmuş yani aslında o taraf bu taraf diye ayırmak bile saçma geliyor ama İtiraflar buna itiyor her zamanki gibi. Gereksiz bir mevzu dediğim için itici görülebilirim ama sahiden İtiraflar konusu altında milletin arkasından atıp tutmak, kalp kırmak, ortamı germek sahiden gereksiz.
Eleştirel itiraflarda itiraf 16 @vadikızı hakkındaki itiraf dili itibariyle ağır olmuş, ancak söylemek istediği bakımından katılıyorum, daha önce de dedim iyi niyetinden kimsenin şüphesi yok ancak aşırı samimiyet göstergesi hep olumlu karşılanmıyor dünyada, @vadikızı bu konuda özelleştiri yapmanı ben de tavsiye ederim.
Doğru, itirafı yapan kişi şu an rahat takılıyor benim sayemde.Herkesin aklına sen geliyorsun bence şuan
Hahaha olabilir bilemiyorum yanı@Ahmed gibi kaliteli bir insanın Kereste'nin düşük reytingine ihtiyacı mı var?(iyi sıva)
Sen de ortalığı karıştırma , bi' dur.Hahaha olabilir bilemiyorum yanı
Aşkımlı destere itirafı Ahmed diye bağırıyor zaten anlamıştım , utanmıyormusun sen reytin için üyeleri kullanmayaBenim 1 itiraf listede.
i love you beybi.@Ahmed gibi kaliteli bir insanın Kereste'nin düşük reytingine ihtiyacı mı var?(iyi sıva)
Yok o değil benimki.Aşkımlı destere itirafı Ahmed diye bağırıyor zaten anlamıştım , utanmıyormusun sen reytin için üyeleri kullanmaya@DarkLegenD
Ben istediğim konuşma arasına giriyorum istenmediğim yerde olmuyorum etiketlenmemişsem o konuya girmemeye çalışıyorum durum güncellemeside öyle sık değil ara ara yapıyorum zaten bundan sonra azaltacağım forumu kafamı dinlemek istiyorum forumda ne yapsam suç oluyor konularımı açıp geri durucam iyi niyetimden şüphe yok ama maalesef öylede olmuyor tols
Gayet sinsice bir hareket, tebrik ediyorum kendisini.Aşkımlı destere itirafı Ahmed diye bağırıyor zaten anlamıştım , utanmıyormusun sen reytin için üyeleri kullanmaya@DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?