TVen İtiraf Ediyoruz 67.Bölüm

Katolik kimliğine ben bürünecektim. Yıllardır düşündüğüm birşeydi.

Itiraf 27 ?

Pastoral şiir mi yazmış rap müzik sözü mü yazmış, kelimeleri harap mı etmiş belli değil. Şairlik felan düşünürsen, düşünme.

İtiraf 22
pompy Mr.At’ın fakesidir, kesin Bilgi yayın.

Hahahaha krize girdim

İtiraf 11
Deniz tatlım 2 hafta sonra bir bir öteceğim gerçekleri hadi bakalım ohhhh sen gelene kadar tüm sırlar BAM BAM açıklanacak

@denizz19 birisi seni ifşalayacakmış merak ediyorum 4 gözle bekliyorum

Eline sağlık @Ahmed

@Yakamoz-Asi çok fena can yakmışsın, üst üst'e aynı tarz itiraf yaparak içi soğumuyor "arkadaşın"
ve hani demiştinya "Acı her zaman iz bırakır" doğru demişsin😉

@denizz19 ne çektirmişsin sen be

Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktan kaynaklanıyor. Yani çok görme bu yazılanları

Tek başıma can yakmadım sonuçta. Ayrıca hak edene hak ettiği gibi davrandık, kaşınmasaymış millet.

İsviçreliye yapılan itiraflar katılıyorum. O arkadaşın yalnız olmadığını bilmesini isterim. Birde benim üstüme kalmamasını isterim o itirafın. Bilen bilir beni zaten diyebileceğim her şeyi yüzüne karşı söyleyebilecekarşıya cesareti olan biriyim.
Kendi aralarında böyle şifreli olarak konuştuklarını zannedenler umarım o parola ben değilimdir. Çünkü kendileri çalıp kendileri oynamış oluyorlar gülünç duruma düşüyorlar.

Sen de Katolik olabilirsin, cennetin kapıları herkese açık. †

Son düzenleme:
Gıybet anacım gıybet
ben varken karşıma geçemeyip ben yokken her şeyi açıklamak nasıl bir ergenlik

Adam hetero birligini bozmaya calisiyor.
Her hafta oyunlar oyunlar
@Aserat
Entellektüel konusuna gelirsek bence orada Aserat ikimizin ortalamasina gore onu yazmistir
Bu oyuna gelmeyeceğiz, bu savaşı kazanmadan durmak yok. Şu anda en zayıf dönemlerindeler biraz daha dayanmak lazım

Son dediğinle ilgili bi yorumum yok

Anlaşılan forumda kutuplaşma hiç bitmeyecek bu forumda bu tartışmalar oldukça bu atismalar da daima olacak,bazı arkadaşların söylediği şekilde buralar tımarhane olmaya başladı,Allah cümlemizi ıslah etsin umarım daha sakin olur

Adam hetero birligini bozmaya calisiyor.
Her hafta oyunlar oyunlar
@Aserat
Entellektüel konusuna gelirsek bence orada Aserat ikimizin ortalamasina gore onu yazmistir
Bu oyuna gelmeyeceğiz, bu savaşı kazanmadan durmak yok. Şu anda en zayıf dönemlerindeler biraz daha dayanmak lazım

Son dediğinle ilgili bi yorumum yok
Evet işim gücüm yoktu ben de böyle bir itiraf yapayım dedim çok haklısınız.