Sen adi bir sahtekarsın.İtiraf 1 - @DarkLegenD katılıyorum itirafa, bay bay aşkım.
İtiraf 2 - Katılıyorum kardeşim, ortalık şokta.
İtiraf 20 - Size gelmiş bu itiraf.@MasacRE- @S.G.A.T. Kalça resmi yerine baklava atsanız olmayacak böyle.@Çiğdem-
İtiraf 28 - Garip ama güzel bir itiraf olmuş, hoşuma gitti. D:
Karşı değilim, herkesin cinsel tercihine de saygılıyım.@Yiğitt sakın yanlış anlamasın fakat açıkcası son dönemde bende de biseksüelliğe ya da eşcinselliğe sempati duyduğun izlenimi bıraktınYani elbette goygoy ama her şakanın altında? Tamam kızmaZaten biseksüellik filan hakaret olmadığı için açık açık ve direkt yüzüne karşı söyleyeyim dedim benim de kısmen bu konuda şüphelenmeye başladığımı.
kırmızı yeri okuyunca aklıma geldi de eskiden resimler paylaşiliyordu noldu? @Ahmad yoksa kendi merak ettiğin insanlardan mı program bahanesiyle istedinKarşı değilim, herkesin cinsel tercihine de saygılıyım.Bu forumdaki yeni halim değil ki, son 2-3 yıldır hep böyleyiz zaten. Her şey @xemrexxx yüzünden başladı .ss
Ciddi olarak söylersem değilim, burada takılıp eğlenmek için söylüyorum. Olsaydım bunu belirtirdim, kimden saklayacağım? Hele belki de hayatım boyunca görmeyeceğim, görmediğim insanlardan mı saklayacağım?
O zaman program ''yaz özel''di, röportaj da vardı. Röportaj yapılan kişinin resmini de görüyorduk haliyle.kırmızı yeri okuyunca aklıma geldi de eskiden resimler paylaşiliyordu noldu? @Ahmad yoksa kendi merak ettiğin insanlardan mı program bahanesiyle istedin
sadece yaza özelmiydi? O zaman yeni sezon bildiği kin, nefret, milletin tercih merakıyla geçeçecek demekO zaman program ''yaz özel''di, röportaj da vardı. Röportaj yapılan kişinin resmini de görüyorduk haliyle.
no, tyForumdash ı alalım@Ahmed
Röportaj bazen programın formatını gölgeliyordu, yaz özel kalması iyi oldu.sadece yaza özelmiydi? O zaman yeni sezon bildiği kin, nefret, milletin tercih merakıyla geçeçecek demekRöp en azından itirafları hafifletiyordu
no, ty
@Yiğitt dediği gibi yaz özeldi o kısım.kırmızı yeri okuyunca aklıma geldi de eskiden resimler paylaşiliyordu noldu? @Ahmad yoksa kendi merak ettiğin insanlardan mı program bahanesiyle istedin
ne bileyim röp kısmı itirafları haffletiyordu@Yiğitt dediği gibi yaz özeldi o kısım.Hem sonra kimse sorsam resim göstermeyeceğim falan da diyordu ben de kaldırdım.
Geçen geldiğimde itiraflara bakmiştim. 3 böüm birbirinin aynı itiraflar. Görüyorum ki değişen bişey yok. Yine aynı itiraflarRöportaj bazen programın formatını gölgeliyordu, yaz özel kalması iyi oldu.Keyifle izliyoruz aşkım, ne istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?