TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

Teşekkürler cnm onun devamında ben açıklama yaptıktan sonra kavga etme çabalarına değinmek istedim sonrası abartıya kaçıyordu benim sana nekadar destek oldumu sen blişyorsun benim albümümden beridir
İtiraf konularına çok fazla yazmam bu tartışma konusunda da çok yorumda bulunmadım çünkü dediğim sekilde ikinizde kendi açımdan oldukça degerlisiniz zaten bunu biliyorsun,tartışma konusunda söyleyeceğim tek şey bu konuda çok Üzgün olduğum umarım bir daha bu tarz durumlar olmaz

Sana birşey demiyorum ismini o olayda geçti diye kullandım yoksa bir kırgınlığım yok sana tabikide

ms oyunu yollamazsan olur

Sana birşey demiyorum ismini o olayda geçti diye kullandım yoksa bir kırgınlığım yok sana tabikide

ms oyunu yollamazsan olur
Yok biliyorum olmadığını mesajda etiket olunca yazdım bende oylarım biraz yoğun olduğum için yollayamadim ama yollarım oyları

Kış saati uygulaması olmuş sanırım
22:00 başladık çok geç buldular 21:00 e çektim o uygundu bence ama yine geç oluyor dediler 20:00 yaptım bende hem 22:00 den sonra dizilerede bakabiliriz

ama bakalım nasıl olucak normal saatimiz 22:00 ydi oda gece yarısı bitiyordu 12 de

Bencede 21 oldukça uygun olur ama 20 de karar alınmış olsun oda iyi

Bencede 21 oldukça uygun olur ama 20 de karar alınmış olsun oda iyi
yarın bir 20:00 deneyelim oy sayımında azalma olmazsa öyle devam ederiz ama ara sıra 21:00 de çekebiliriz hafta sonuna denk geldimi havalar 6 da gece gibi oluyor artık burda

Ben Dosi'ye cephe almadım. Aramız gayet iyiydi.