İtalya Serie A, S Sport'ta!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060

İtalya Serie A'nın yayıncısı S Sport oldu!

Geçtiğimiz sezon beIN SPORTS ekranlarında yayınlanan İtalya Serie A, bu sezon S Sport ekranlarında ve S Sport Plus platformunda yayınlanacak. Geçtiğimiz günlerde kanalın sahibi Sadettin Saran, İtalya Serie A'nın S Sport'ta yayınlanacağını açıklamıştı. S Sport hesaplarında da, Serie A'nın 21 Ağustos'tan itibaren S Sport'ta olacağı duyuruldu. Böylece yeni sezon itibariyle Bundesliga yerine Serie A, S Sport'ta yayınlanacak.

https://twitter.com/x/status/1424762897075474434

Her şeyiyle ülkenin en iyi spor kanalı ve bu alandaki dijital platformu...

Dünyanın en iyi futbol ligi zaten burada, üzerine Bundesliga'dan çıkıp sürekli yükselişte olan ve aktif olarak dünyanın en iyi ikinci futbol ligi olan Serie A'yı da almak büyük iş, eski şaşalı günlerinden uzak olsa da La Liga'da S Sport Plus'ta yayınlanıyor. Üzerine benim yine çok severek takip ettiğim NBA ve Formula 1 de burada. Spiker ve yorumcu kadrosu da yine Türkiye'nin en iyisi şu an. Önümüzdeki sezonda da S Sport Plus'taki yerimizi terk etmeyeceğiz gibi gözüküyor yoldaşlarım... @MEnes @MasacRE

YouTube da özetleri güzel şekilde paylaştığı için bunun olmasına sevindim.

Reactions: 12.Adam
Abart abart, neymiş dünyanın en iyi ikinci futbol ligi Serie A imiş...
Hadi oradan leş herif...

Malumun ilanı... leş herif...

Güncel durum dediğin Messi'nin ayrılması sonrası ise evet belki katılabilirim ama 1 hafta önceye kadar soracak olursan asla katılmam...
Messi'nin ayrılması sonrası bu durum iyice ayyuka çıktı ama Messi ayrılmadan önce de öyleydi özellikle son 1-2 sezondur.

Messi'nin ayrılması sonrası bu durum iyice ayyuka çıktı ama Messi ayrılmadan önce de öyleydi özellikle son 1-2 sezondur.
Ya bırak son 1 2 sezon diyerek direk Ronaldo yokken demiş oluyorsun ve Ronaldo'nun gittiği yerin daha iyi olduğunu iddia edip çöp İtalya ligini öne çıkarıyorsun bana burda... Bıraaaaaakkkkkkk... Gizli Ronaldo'cu bir Messi hater'ısın...

Yuh be kardeşim, bu nasıl bir hayal gücü.
Yoldaşımız artık sürekli büyük resmi gördüğünü iddia etmek için her olayı olduğundan farklı yorumluyor... @MasacRE @Maskeli Fedai

Ne Ronaldo ne de Messi üzerinden bir kıyas yapmıyorum burada, iki ligin rekabetçilik düzeyini kıyasladığın zaman bile ortaya çıkıyor durum.

Bu konuda sana katılıyorum La liga eski değerini yavaş yavaş çoktan kaybetti.
Bitik bir lig. Rekabet yok, keyifli maçlar yok, Ronaldo yok, artık Messi de yok. Kim ne yapsın La Liga'yı...

Evet evet aynen rekabetçilik düzeyinde 7 yıl üst üste şampiyon olan Juventus her şampiyon oluşunda en yakın rakibine 10 puan üzeri fark atıyordu... Muazzam rekabetçi bir lig imiş gerçekten de...

İspanya ise son 4 5 yılda 3 farklı şampiyon ve onun dışında Avrupa Ligi şampiyonları, Şampiyonlar Ligi şampiyonları çıkardı. Evet aynen İtalya Ligi daha rekabetçi...

Adaşın saçmalıyor...

Reactions: MEnes
Bu arada son yıllarda Serie A bana en çok zevk veren liglerden biriydi. Eski sıkıcılığını attı üstünden. Messi de gittiğine göre La Liga'nın hiç bir albenisi kalmadı. Messi'nin gelişiyle birlikte Ligue 1'in zevkinin artacağını düşünüyorum. Tabii gönlüm hâlâ PL yapmasında.

Bundesliga, Bayern Münih'in boyundurluğu altındaydı. Sadettin Saran bunu görüp Serie A hamlesi yaptı, daha mantıklı oldu. İsteseydi eğer, Bundesliga ile de devam edebilirdi. Fransa Ligue 1 ile Bundesliga hariç beş ligin üçü S Sport Plus üzerinden izlenebiliyor. Süper Lig de olmasa bu iki lig için yayınlayan o kanal izlenmez. Ligue 1, Messi gelse de gram keyif vermiyor; çünkü PSG hariç hiçbir takımın yıldızlarla dolu kadrosu yok. Bundesliga da öyle, Bayern Münih haricinde yıldızlarla dolu kadrosu olan yok. Tabii Bundesliga, Ligue 1'e göre bir tık daha iyi. Serie A hamlesi daha iyi oldu kısacası. Premier Lig, La Liga ve Serie A en büyük üç lig. Ronaldo ve Messi'yi kaybeden La Liga gerçi o büyüklüğünü kaybetti. Olsun, yine de bu üç lig en iyisi.

Son 2-3 sezondur Juventus hiç de öyle rahat rahat şampiyon olamadı, son sezon direkt şampiyon dahi olamadı zaten.
Inter, Napoli, Atalanta, son birkaç sezondur yeniden söz sahibi olabilen Milan, Lazio... Bunların tamamı zirve veya Şampiyonlar Ligi yarışı verdiler. Ligin daha kötü gözüken takımları da La Liga'nın kötü takımlarından çok daha iyiler bence. O yüzden evet, çok daha rekabetçi bir lig La Liga'dan ve sürekli olarak yükseliyor ligin kalitesi. La Liga'nın ise tam tersi...

La Liga'da Real Madrid ve Barcelona dışında şampiyon olabilecek bir takım yok, Atletico tamamen bu ikisinin aşırı kötü dönemine denk gelmesinden ötürü şampiyon oldu yoksa o bile bu iki takımla mücadele edemiyor, edemez. Çok da iyi oynamadan şampiyon oldu zaten. Sevilla, Villeréal falan da ligde yine rekabetçi olmaktan uzak takımlar. Ligin geri kalanına girmiyorum bile. Avrupa'da Bundesliga da şampiyon çıkarıyor ama rekabetçi bir lig değil, Ligue 1'den de çıkıyor ama rekabetçi bir lig değil. Avrupa başarısı üzerinden yerel lig kıyası yapmak çok sağlıklı değil görüldüğü üzere.