İstanbul'un Altınları Yayından Kaldırıldı

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,352
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Sezonun iddialı projelerinden biri olarak gösterilen Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Salih Kalyon gibi usta isimleri buluşturan İstanbul'un Altınları yayından kaldırıldı.

Reytinglerde bir türlü kanalın istediği rakamlara ulaşamayan dizi son olarak oyuncu ve senarist değişimiyle şans aradı. Dizinin reytingleri yükselmeye başlasa da bu yükseliş kanal tarafından yeterli bulunmadı ve İstanbul'un Altınları yayından kaldırıldı.

632473526268.jpg

Üzüldüm. Cüneyt İnay geldikten sonra ara sıra izlemeye başlamıştım :)

Ben sadece bu hafta yayınlanmayacak diye biliyordum.

Zaten Atv'nin doğru düzgün tutan dizisi yok.Son haftalarda yükselmeye başlamışken 2-3 hafta daha şans tanıyabilirdi.

Bu ATV nasıl kanal yaa... Dizinin reytingleri kötüyken kaldırmadı, biraz yükselince reytingler hemen kaldırdılar

Reytinglerde son haftalarda diğer ATV dizilerine epey yaklaşmaya başlamıştı. Komedi anlamından dizi bana göre süper gidiyordu ama kanal kaldırmayı tercih etti. Fahri Altın gibi bir karakter gelmez bir daha kolay kolay...

Son düzenleme:
Reytinglerde son haftalarda diğer ATV dizilerine epey yaklaşmaya başlamıştı. Komedi anlamından dizi bana göre süper gidiyordu ama kanal kaldırmayı tercih etti. Fahri Altın gibi bir karakter gelmez bir daha kolay kolay...

Moderatörün son düzenlenenleri:
oha çocuklar duymasına çok yaklaşmış halbuki yakında öbür komediler de bitebilir cüneyt inaydan yeni dizi bekliyoruz

atv yeni dizilerine yer açmak istiyor belkide ama dizi kötü giderken kaldırmadılar tam yükselişe geçmişken kaldırdılar çok ilginç :D

pis yedili artabilir çünkü ikiside komedi tarzı olduğu için.ama reytingleri zaten az bi yapım :D

senarist değişikliği işe yaramıştı aslında... keşke en baştan beri Cüneyt İnay yazsaydı

Tam reytingleri artmaya başladığında kaldırıldı, başka gün ve saatlerde de pek denenmedi ayrıca.

Tam reytingleri artmaya başladığında kaldırıldı, başka gün ve saatlerde de pek denenmedi ayrıca.

Bence ATV, Cumartesi PT2'de denemeyi düşündü. İki hafta üst üste o günde tekrarı yayınlandı. Fakat tekrarları çok düşük oranlar aldı.

Bence ATV Salı günleri birkaç hafta süre vermeliydi. Geçen hafta A/B'de 14.olmuştu. Reytinglerindeki artış devam etseydi iki grupta da ilk 10'u bile görebilirdi... 3-4 hafta öncesine kadar dizinin durumu çok çok kötüydü. O zaman niye kaldırmadılar da şimdi yükselişe geçtikten sonra kaldırdılar anlamak mümkün değil. Bir anda ilk 5'e falan mı girmesini beklediler ? 3-4 haftada olacak yükseliş ancak o kadar olur :)

Dizinin kadrosu ve senaristi yeni değişmişti, biraz süre tanınnmalıydı, istikrarlı bir çıkışı vardı. ATV tutarsız davrandı. Ama bu diziyi reyting kaygısı olmayan kanallar rahatlıkla transfer edebilir, kaliteli bir iş, ben olsam kanalımda yayınlardım.

Dizinin kadrosu ve senaristi yeni değişmişti, biraz süre tanınnmalıydı, istikrarlı bir çıkışı vardı. ATV tutarsız davrandı. Ama bu diziyi reyting kaygısı olmayan kanallar rahatlıkla transfer edebilir, kaliteli bir iş, ben olsam kanalımda yayınlardım.

Maliyeti yüksek bir iş diye düşünüyorum o yüzden transfer edilmesi zor.

Haluk Bilginer, Demet Akbağ gibi oyuncuların aldıkları ücretler epey fazladır diye düşünüyorum...

bnce bitmesi isabetliydi her ne kadr forumdakiler reytingleri artmıştı bitmemeliydi dese bile ben o kadar iddialı oyuncuların böyle basit bi sit-comda oynaması hiç hoşuma gitmiyordu.. inş. daha güzel ve başarılı dizilerde oynarlar..

bnce bitmesi isabetliydi her ne kadr forumdakiler reytingleri artmıştı bitmemeliydi dese bile ben o kadar iddialı oyuncuların böyle basit bi sit-comda oynaması hiç hoşuma gitmiyordu.. inş. daha güzel ve başarılı dizilerde oynarlar..

Son bölümlerini izledin mi tam olarak ?

Şu an yayında olan diğer sit-comlarla karşılaştırmam bile kalite olarak.

4-5 bölüm gerçekten çok bozmuştu senaryoyu o yüzden izlemeyi bırakmayı düşünüyordum ama senarist değişikliğinden sonra çok iyi bir hale gelmişti...

Son bölümlerini izledin mi tam olarak ?

Şu an yayında olan diğer sit-comlarla karşılaştırmam bile kalite olarak.

4-5 bölüm gerçekten çok bozmuştu senaryoyu o yüzden izlemeyi bırakmayı düşünüyordum ama senarist değişikliğinden sonra çok iyi bir hale gelmişti...

Valla ben bi bölüm bakmıştım.. o da oyuncuların hatrı için keşke onada bakmasaydım.. çok berbattı.. sonradan düzelse ne kadr düzelebilrdi bilemiyorum baştan bana berbat etkisini vermişti çnkü

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil